View Full Version : تبریک سال نو و تشکر از مدیریت
Mahdi_S_T
یک شنبه 23 اسفند 1383, 08:00 صبح
سلام
بهتر دیدم که این آخر سالی از زحمات یک ساله اخیر ریاست سایت استاد کرامتی و همچنین مدیریت محترم بخش دلفی جناب مهندس ربیعی - مهندس وکیلی - مهندس کشاورز و دیگر دوستان تشکر کنم و امیدوارم که سال نو سال خوبی برای همه دوستان باشد . با آرزوی موفقیت برای همه .
سال نو مبارک :flower:
hr110
یک شنبه 23 اسفند 1383, 08:25 صبح
سلام
متشکرم، منهم از طرف خودم به شما و تمامی کسانی که تلاش کردند این سایت همچنان مثل سالهای قبل یک محیط علمی و پربار و در عین حال با نشاط باشد تشکر و تقدیر میکنم و امیدوارم که سال جدید نیز اینچنین باشد.
سال نو مبارک :) :flower:
ربیعی
arshia_
یک شنبه 23 اسفند 1383, 09:08 صبح
من هم به نوبه خودم تشکر می کنم و سال جدید رو به همه دوستان برنامه نویس تبریک می گم...امیدوارم سال خوبی داشته باشیم و مشکلات مالی هم حل بشه تا دیگه شاهد معلق شدن هیچ کدوم از سایتها نباشیم... :flower:
دنیای دلفی
یک شنبه 23 اسفند 1383, 09:40 صبح
من هم به نوبه خودم از زحمات بی دریغ مدیریت محترم سایت و کلیه مدیران بخشهای مختلف بخصوص دلفی تشکر و قدر دانی می کنم امید وارم که در سال 1384 این سایت بیش از پیش کاملتر و کاراتر باشد .
سربلند و پیروز باشید (سال نو بر همه کاربران سایت مبارک باد
:flower: :موفق: :) :D :oops: :wink: )
mkalone
یک شنبه 23 اسفند 1383, 10:19 صبح
And Me
:flower: :flower: :flower: :flower:
یک شنبه 23 اسفند 1383, 10:57 صبح
:flower: بسم الله الرحمن الرحیم :flower:
من هم به نوبه خودم پیشاپیش این سال نو رو به خانواده دومم یعنی بروبچ سایت برنامه نویس تبریک عرض میکنم :D و امیدوارم سالی خوب و خوشی داشته باشید و سالی سرشار از موفقیت در کار و زندگی . :flower:
همچنین امیدوارم در این سال مشکلات صنعت آی تی نیز در ایران کمتر شود :cry: و راه پیشرفت برای این صنعت هموارتر گردد . البته با تلاش خودمون نه بیکار نشستن به امید دیگران .
همچنین از مدیران سایت و بخشها به خصوص از زحمات فراوان آقای کرامتی کمال تشکر و قدردانی را دارم و برای کلیه کسانی که برای سایت زحمت میکشند را آرزوی موفقیت خواستارم :موفق: .
با تشکر
:موفق: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
Ali Najafian
یک شنبه 23 اسفند 1383, 10:57 صبح
من هم به نوبه خودم تشکر می کنم و سال جدید رو به همه دوستان برنامه نویس تبریک می گم . سربلند و پیروز باشید (سال نو بر همه کاربران سایت مبارک باد )
mehdi_moosavi
یک شنبه 23 اسفند 1383, 11:12 صبح
سلام به همه دوستان عزیز ، محترم و مجازی
من در سال 83 از این سایت خیلی استفاده کردم و جواب خیلی از سوالاتم رو گرفتم.
از تهیه کنندگان این سایت و بقیه دوستان مراجعه کننده خیلی خیلی متشکرم.
سال جدید رو به همه تبریک و شادباش میگم و امیدوارم سال جدید برای همه سال موفقیتهای بیشتر و شادکامی باشه.
به امید روزی که ایران جزو یکی از کشورهای پیشرفته دنیا بشه با مردمی تحصیل کرده با دانش و فهم بالا و شرایطی در اون حاکم بشه که باعث جذب هرچه بیشتر افراد تحصیل کرده و دانشمند از تمام دنیا بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.