ورود

View Full Version : سوال: معرفی Component ای برای ارسال اطلاعات از طریق BlueTooth

mehrdad_shahian
دوشنبه 30 شهریور 1388, 18:02 عصر
سلام به همگي
من به يه كامپوننت نياز دارم كه بطونه از طريق يه سخت افزار براي بلوتوث هاي روشن دور و اطراف خودش فايل بفرسته.آيا كامپوننتي در اين رابطه هست؟راستي اين سخت افزار معمول اسمش چيه؟

با تشكر پيشاپيش

HadiDelphi
سه شنبه 31 شهریور 1388, 18:40 عصر
میتونی از WCL استفاده کنی
Wireless Communication Library VCL Lite v.6.6.2.0

http://www.btframework.com/

AmirHarirbafan
سه شنبه 09 آذر 1389, 16:40 عصر
با تشکر از دوست خوبم ولی این کامپوننت پولی می باشد و برای شما نسخه نمایشی گذاشته است. من خودم به شدن به دنبال این هستم اگه کسی داشت خوشحال می شم کمک کنه(کرک شده یا رجیستر شده)

جواد ملاولی
جمعه 12 آذر 1389, 11:10 صبح
با تشکر از دوست خوبم ولی این کامپوننت پولی می باشد و برای شما نسخه نمایشی گذاشته است. من خودم به شدن به دنبال این هستم اگه کسی داشت خوشحال می شم کمک کنه(کرک شده یا رجیستر شده)
من نسخه ی کرک شده اش رو دارم. خواستید ایمیل بدید تا براتون بفرستم. (گذاشتن لینکش در اینجا مخالف قوانین سایته)

arezoo_sh
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 19:23 عصر
من نسخه ی کرک شده اش رو دارم. خواستید ایمیل بدید تا براتون بفرستم. (گذاشتن لینکش در اینجا مخالف قوانین سایته)

ایمیل من a.shafayani@yahoo.com لطفا واسه من نسخه کرک شدش رو بفرستید . خیلی ممنون

jejoan
جمعه 06 آبان 1390, 10:55 صبح
باسلام من هم کارم خیلی گیره.راستی کامپوننته دریافت فایل رو هم انجام میده وبرای سی شارپ هم جواب میده!ممنون میشم بدجوری گیرم:گریه:
خواهشا برام بفرستید خیلی خیلی گیرم.
jejoan@yahoo.com

Vahid.Shatery
جمعه 06 آبان 1390, 13:45 عصر
سلام

لطفا برای من هم ارسال کنید . v_sh960@yahoo.com

my1362
دوشنبه 12 دی 1390, 14:59 عصر
ممنون میشم برای منهم بفرستید my1362@gmail.com