ورود

View Full Version : تشکیل گروه بازی نویسی

reza_ak
دوشنبه 30 شهریور 1388, 21:50 عصر
از اونجایی که گروه قبلی تشکیل نشد من می خوام با کمک چند نفر این کار رو بکنم هرکی حاضره به من کمک کنه بگه.
من می تونم با :c,C++‎‎,delphi7,C#‎.net‎,vb,++vc
برنامه بنویسم .
شاید بعضی ها بگین چرا خودت تنهایی این کارو نمی کنی ولی همه میدونیم فقط برای یک بازی برنامه نویسی مهم نیست.هرکی هر کاری یا هر برنامه ای بلد کار کنه بگه.
البته من تا حالا 4تا بازی نوشتم ولی کمک می خوام.

متشکرم.

bghad1
سه شنبه 31 شهریور 1388, 00:12 صبح
سلام...
خوبين؟
تعجب مي كنم كه شما با اينكه مي گي تا حالا 3-4 تا بازي نوشتين هنوز دارين دنبال گروه مي گردين!!
البته نمي دونم بازي هاتون چه جوري و در چه سطحي بوده...
اما به هر حال، من تو زمينه موسيقي و صداي بازي فك كنم بتونم كمكتون كنم...
زمينه برنامه نويسي رو هم كم كم دارم دوباره شروع مي كنم..
مرسي...
موفق باشيم....
فعلاً باي

reza_ak
سه شنبه 31 شهریور 1388, 09:46 صبح
بازی هایی که من تا به حال نوشتم بازی های ساده است.
مثل پینگ پنگ و هواپیمایی که اگه یادتون باشه تو راه باید قایق و کشتی و هلکوپترو می زد ودوز و منچ واسنیک بوده.
من به شما احتیاج دارم فقط تا 10 روز می خوام صبر کنم تا ببینم چند نفر می شیم.متشکرم

Asad.Safari
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:19 عصر
عزیز دل قبلا ها اون زمانی که هنوز تو به دنیا نیومده بودی در اینجا یه همچین بحث هایی بود , ولی هیش کدوم نتیجه نداد ...

بی خود خودت رو خسته نکن .

موفق باشید

ali-software
سه شنبه 31 شهریور 1388, 13:46 عصر
سلام.من هم می تونم توی زمینه ی برنامه نویسی بهتون کمک کنم.

SilverLearn
پنج شنبه 02 مهر 1388, 15:13 عصر
با سلام من اون نرم افزاري رو كه گفته بودم در مورد حسابداري هست در مورد مغازه عطرفروشي هست
اگه كمك كني ممنون ميشم

اينم ايميل من
silverlearn2@yahoo.com

pswin.pooya
پنج شنبه 02 مهر 1388, 22:44 عصر
بنده خدا داره راست میگه. هیچوقت نتیجه نداده، تا زمانی که پول هم نباشه نتیجه نمی ده.

reza_ak
جمعه 03 مهر 1388, 13:08 عصر
ok حالا که همه موافق نیستن پس هیچی

Mamdos
سه شنبه 07 مهر 1388, 19:49 عصر
نباید به این راحتی ناامید شوید!
اشتباه نکنید، این پیشنهاد ذاتاً بی‌نتیجه نیست بلکه روش شما اشتباه است! کارهای گروهی با منتظر دیگران شدن جواب نمی‌دهد، بلکه باید کار را اگر شده به صورت فردی شروع کنید و دیگران را به کارتان مثل پروژه‌های متن‌باز جذب کنید (مگر این که بخواهید خیلی جدی و با پشتوانه‌ی مالی کار کنید). توضیحات من (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=704135&postcount=5) در این بحث (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=154270) را بخوانید.

pswin.pooya
سه شنبه 07 مهر 1388, 21:51 عصر
توی کار گروهی چند تا چیز مطرح هستش. اول از همه مدیر گروه هستش. این مدیر باید نصبت به تمام زمینه های بازیسازی اطلاعاتی رو داشته باشه از جمله اینها میشه به فیزیک، گرافیک، دیزاین و هوش مصنوعی اشاره کرد تا بتونه یک تیم رو مدیریت و رهبری کنه که با توجه به محتویات پست اول ....

گروهی که بخواد از اول تشکیل بشه یا باید پول داشته باشه یا چند نفر آدم پخته. الان هم شرکتهایی هستن که زمینه تجاری دارن و هم گروه هایی هستن که زمینه تحقیقاتی دارن و هم گروه هایی هستن که OpenSourceیی هستن. و هم اکیپ هایی هستن مثل من که فعلا برای هدف تجاری ( سود در آینده) کار میکنن. پس دلیلی وجود نداره که گروه جدید رو کار بیاد مگر اینکه هدف جدید داشته باشه.

اگر واقعا علاقه دارید تو زمینه OpenSource کار کنید که حداقل یکی دو نفر هم بعدا اگه خواستن به شما ملحق شن و قبل از پیشنهاد می کنم حداقل یکی دو سال مطلاعه شدید و کافی داشته باشین تا ...

من گروه های آماتور خیلی دیدم که در حین طراحی مشغول آمورش هم بودن و نتیجتا هیچ کدومشون به نتیجه نهایی نرسیدن و گروههای زیادی رو هم دیدم که یکی دو ماه با هم کار کردن و نتیجه خوب هم گرفتن و نمونه اون بازی دوبی داب هستش که من کلی باهاش حال کردم