View Full Version : سوال: نیاز به اسکریپت خوب برای enlarge picture
mehrdad201
سه شنبه 31 شهریور 1388, 01:05 صبح
سلام به همه دوستان
من در یه صفحه یه سری عکس دارم. (البته به صورت پراکنده - نه به صورت گالری)
از اونجاییکه این عکسها خیلی بزرگ هستند ، اونها رو با استفاده از خاصیت طول و عرض ریسایز کردم.
میخوام یه کد جاوااسکریپتی رو نصب کنم که واسه این عکسها حالت انلارج بذاره به این صورت که وقتی یوزر روی عکس کلیک میکنه ... صفحه مشکی بشه و عکس به صورت فول اسکرین نمایش داده بشه.
حالا افکتی هم داشته باشه بد نیست. کسی در این زمینه میتونه کمکم کنه ؟
saeed_d
سه شنبه 31 شهریور 1388, 05:35 صبح
سلام. يه سري به اين سايت بزنيد.
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/imagemagnify.htm
mehrdad201
سه شنبه 31 شهریور 1388, 09:28 صبح
این سایت رو دیدم دیشب اتفاقا
اما اون چیزی که میخواستم رو پیدا نکرد.
من یه چیزی میخوام که وقتی روی تامبنیل عکس کلیک میکنیم اول از همه مودال دیالوگ باز کنه و بعد عکس رو نشون بده.
این سایت همچین اسکریپتی نداشت متاسفانه
mehrdad201
سه شنبه 31 شهریور 1388, 09:52 صبح
والا پلاگینش رو دیدم. میومد واسه خاصیت REL از تگ <A> مقدار LightBox رو قرار میداد.
مساله این بود که من مثلا در یه صفحه 8 تا عکس دارم اما هر کدوم یه جای صفحه هستند. وقتی برای همه اینها از LightBox برای REL استفاده میکردم ، وقتی روی یه عکس کلیک میکردم ، تو حالت فول اسکرین اون پایین 2 تا دکمه NEXT و PREVIOUS قرار میداد و عکسهای دیگه رو هم نشون میداد.
راستش نمیخوام اینطوری باشه. شما میتونی راهنماییم کنی؟
mehrdad201
سه شنبه 31 شهریور 1388, 11:00 صبح
سمپلی روی اینترنت هست که برم و ببینم ؟
emad_67
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:23 عصر
والا پلاگینش رو دیدم. میومد واسه خاصیت REL از تگ <A> مقدار LightBox رو قرار میداد.
مساله این بود که من مثلا در یه صفحه 8 تا عکس دارم اما هر کدوم یه جای صفحه هستند. وقتی برای همه اینها از LightBox برای REL استفاده میکردم ، وقتی روی یه عکس کلیک میکردم ، تو حالت فول اسکرین اون پایین 2 تا دکمه NEXT و PREVIOUS قرار میداد و عکسهای دیگه رو هم نشون میداد.
راستش نمیخوام اینطوری باشه. شما میتونی راهنماییم کنی؟
lightbox به صورت عادی وقتی rel="lightbox" رو به تگ a بدی اون 2 تا دکمه رو قرار نمیده. وقتی تصاویر با هم group بشن اون حالت پیش میاد. این جا رو ببین:
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/
mehrdad201
سه شنبه 31 شهریور 1388, 13:52 عصر
عماد جان ممنونم. خودمم این جا رو دیدم اومدم از دوستمون طرح برتر تشکر کنم که دیدم شما هم پست دادید.
مشکل حل شده. اما یه سوال دیگه دارم در زمینه جاوا اسکریپت که یه تاپیک جدا براشم میزنم. ممنون میشم در مورد اون مشکل هم راهنماییم کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.