View Full Version : تنظيم Sql server 2000 جهت برنامه شبكه
sh2007
سه شنبه 31 شهریور 1388, 10:15 صبح
با سلام خدمت دوستان
من دارم يه برنامه تحت شبكه مي نويسم مي خوام بدونم توي Sql 2000 توي انترپرايس چه تنظيماتي بايد انجام بدم تا اون Sql به عنوان يه سرور بانك اطلاعاتي معرفي بشه
ممنون
Asad.Safari
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:14 عصر
مثل همیشه نصب کن ولی یادت باشه از user : sa استفاده نکن و حتما برای سرورت یک کاربر تعریف کن و کانکشن مود را رو Mix mode تنظیم بکن .
بیشتر رو قسمت Security کار کنی بهتره...
sh2007
سه شنبه 31 شهریور 1388, 13:02 عصر
من يه بار كاربر تعريف كردم اما هنوز Sa بود چجوري اونو غير فعال كنم و كاربر جديد رو با امكانات sa معرفي كنم
Asad.Safari
سه شنبه 31 شهریور 1388, 13:37 عصر
ر Enterprise manager به قسمت Security در زیر Databases مراجعه و در آن جا هم به قسمت Logins مراجعه کنید . این لاگین حق دارند به سرور کانکت نمایند . شما می تونید با راست کلیک برروی لاگین و زدن Add new login یک لاگین جدید به سرور اضافه کنید ... البته همانطور که گفتم این لاگین به سرور است و نه به دیتابیس ...
بعد از تعریف لاگین شما باید یک user تعریف کنید که با استفاده از این لاگین به دیتابیس مثلا X وصل بشه .
برای تعریف کاربر در زیر مجموعه دیتابیس X به قسمت Security و بعد Users ... بر روی Users راست کلیک و Add new user ....
در قسمت login name همان لاگین را که در قسمت قبل درست کردید انتخاب نمایید و در قسمت username نام کاربری را وارد کنید ... شما می تونید هم برای لاگین و هم برای نام کاربری یه اسم بدید که اینطوری راحت میشید .
موفق باشید
DataMaster
سه شنبه 31 شهریور 1388, 19:37 عصر
مطمئن نيستم ولي فكر كنم Sa ر ونميتوني حذف كني
Asad.Safari
سه شنبه 31 شهریور 1388, 22:01 عصر
مطمئن نيستم ولي فكر كنم Sa ر ونميتوني حذف كني
نه نمیشه حذف کرد ولی میشه Statue این کاربر رو Disable کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.