PDA

View Full Version : سوال: چگونه می توان tabpage های tabcontorol را از طریق خودش بست؟



mahsa.s
سه شنبه 31 شهریور 1388, 13:55 عصر
اگر بخواهیم در فرم های ویندوزی tabcontorol ها رو مثل yahoomail بکار ببریم،یعنی بشه یه tappage اضافه کرد و از طریق خودش اونو بست،باید چه روشی رو بکار ببریم؟لطفاً اگر code ای در این مورد دارید بگذارید.

atryad
سه شنبه 31 شهریور 1388, 15:54 عصر
اگر بخواهیم در فرم های ویندوزی tabcontorol ها رو مثل yahoomail بکار ببریم،یعنی بشه یه tappage اضافه کرد و از طریق خودش اونو بست،باید چه روشی رو بکار ببریم؟لطفاً اگر code ای در این مورد دارید بگذارید.
با سلام
با این میشه یه تب جدید ایجاد کرد

tabControl1.TabPages.Add("T1");

mahdi_7610
چهارشنبه 01 مهر 1388, 00:04 صبح
سلام

واسه حذف اون تب از داخل خود تب هم میتونی براش کد زیر را وارد کنی .


tabControl1.TabPages.Remove(tabPage1);

mahsa.s
چهارشنبه 01 مهر 1388, 18:08 عصر
از پاسختون ممنونم.
اگر به tabpage های yahoomail جدید توجه کرده باشید،تو هر کدوم از header ها یه علامت ضربدر داره که tabpage متعلق به خودش رو می بنده.
در واقع می خوام بدونم که اون ضربدر چگونه ایجاد میشه؟:متفکر::چشمک:در واقع چگونه تو خود header متعلق به هر tabpage یه button جا داده؟

mahsa.s
شنبه 04 مهر 1388, 15:41 عصر
هیچکس نمی تونه در این ضمینه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:

shr6557
شنبه 04 مهر 1388, 16:12 عصر
سلام
شما دو کار می تونید بکنید
راه اول ساخت یک user control هست که باید از tabcontrol ارث بری کنید، یا این کار رو قبلا کسی کرده و شما از تو اینترنت پیدا می کنید که من قبلا دیدم و قابل پیدا کردن هست
راه دوم شما تابع به event DrawItem tabcontrol اضافه می کنید که به شما یک class graphic می ده که با استفاده از اون می تونید به رسم هر شکلی در اون محدوده به پردازین
بعد از اون لازمه که DrawMode property را به OnwerDrawFixed تغییر بدین
موفق باشید