ورود

View Full Version : ارائه راهكار براي دريافت تغييرات db در setup

j.farazani
سه شنبه 31 شهریور 1388, 19:00 عصر
سلام خدمت دوستان عزيزم

دوستان من يك فايل ست آپ مي سازم (wise install) . يه نسخه اورجينال(خام) از ديتابيسم هم به كاربر ميدم و اون رو روي sql بازيابي مي كنه .

سوال اينجاست تعداد كالربراني كه از اين نرم افزار استفاده مي كنند زياده اگر من تغييراتي رو روي ديتابيس ايجاد كنم كه خوب براي كاربراني كه به تازگي نرم افزار براشون نصب ميشه مشكلي ايجاد نميشه چون آخرين تغييرات رو دارند . اما براي كاربراني كه قبلا نرم افزار رو تهيه كرده بودند بايد ديتابيس update بشه ( فرآيند ساخت پچ و سرويس پك) .

راهكار چيه ؟

ممنون

majjjj
چهارشنبه 01 مهر 1388, 11:51 صبح
راهکار اینه که شما یک هاست میگیری سپس فایلهای جدید رو روی اون میذاری
مثلا در موقع شروع برنامه چک میکنی اگه ورژن فایلی که داره استفاده میشه با ورژن فایل روی هاست یکی نبود اون رو دانلود میکنه
برای راهنمایی هم از app و متد های مربوط به اون استفاده کن

j.farazani
چهارشنبه 01 مهر 1388, 18:02 عصر
سلام

دوست عزیز app تغییرات EXEرو میده در حال که تغییرات من روی db اتفاق افتاده مثلا:

1- یک فیلد به یک تیبل اضافه شده
2- بدنه یک sp تغییر یافته
و...

این رو چه طوری باید support کرد

اساتید کمک کنند لطفا

ممنون

majjjj
پنج شنبه 02 مهر 1388, 13:46 عصر
خوب مگه وقتی یک فیلد تو دیتابیس ایجاد میکنی ازش تو فایل exe استفاده نمیکنید
بعدش بعدش چجور فیلدی اضافه میکنید که تو برنامه لازمه باشه ولی تو ورژنهای قبلی اجازه داده میشه مقادیر اون null باشه
اگه بیشتر راهنمایی کنید شاید بتونم کمکتون کنم

j.farazani
دوشنبه 06 مهر 1388, 20:24 عصر
سلام

ببينيد دوست عزيز اينجا چند مسئله مطرح هست

1- ايجاد يك فيلد جديد در ورژن جديد كه خوب يا بايد مقادير اون رو در ورژنهاي فبلي با اسكريپتي كه اجرا مي كني پرش كني يا اينكه به اختيار كارب باشه
2-مثلا بدنه يه sp يا ساختار يه index و ... رو تغيير ميدي اينها اگه حجمش زياد باشه كنترلش به صورت دستي براي حجم كاربران زياد غير ممكنه ديگه!!!

مي دوني بايد برنامهاي وجود داشته باشه تا بتونه اين تغغيرات رو كه در ديتابيس به وجود ميان رو لاگ كنه
فكر مي كنم install shield مي تونست اين كار رو بكنه ولي واقعا به راحتي wise نيست اون مرج ماژولهاش هم كه مصيبته !!!
اگه خود نرم افزاري كه اينستال رو انجام مي ده بتونه براي هر بار ساخت تغييرات جديد يه شماره پچ اختصاص بده و تغييرات db رو هم در اين تغييرات ببينه دقيقا مشكل حل ميشه .

آيا در wise ميشه اين كار رو انجم داد؟؟

majjjj
سه شنبه 07 مهر 1388, 11:26 صبح
تو وایز میتونید فایل مورد نظرتون رو از لیست فایلهای قبلی بردارید و مجدد فایل جدید رو add کنید بقیه قسمتها رو هم لازم نیست تغییر بدین

j.farazani
یک شنبه 12 مهر 1388, 15:05 عصر
سلام

تو وایز میتونید فایل مورد نظرتون رو از لیست فایلهای قبلی بردارید و مجدد فایل جدید رو add کنید

اگه منظور شما برداشتن فایل db و وصل نمودن فایل جدید db هست این کار در مورد مشتریانی که بار اول نرم افزار رو از ما خریداری می کنند درسته چون آخرین تغییرات رو روی db خام ایجاد می کنیم و بعد اون رو به مشتری میدیم اما در مورد مشتریانی که قبلا db براشون نصب شده فقط تغییرات برای اونها باید نصب بشه .

دوستان کمک
اساتید کمک

j.farazani
سه شنبه 14 مهر 1388, 15:55 عصر
کسی نیست
تو سایت به این بزرگی؟

majjjj
چهارشنبه 15 مهر 1388, 14:50 عصر
شما باید یک برنامه بنویسی که از adox استفاده کنه و ساختار بانکهاتون رو مطابق نیاز تغییر بده فکر کنم مقالش هم تو سایت باشه
این رو تو ارشیو خودم پیدا کردم امیدارم کارتون رو راه بندازه