PDA

View Full Version : استفاده از كامپوننت در برنامه



behroz1387
سه شنبه 31 شهریور 1388, 23:26 عصر
دوستان عزيز با سلام
من در برنامه ام از dotnetbar استفاده مي كنم آيا نياز هست كه در موقع نصب برنامه dll يا چيزي مشابه آن نصب كنم يا اينكه خود برنامه در استفاده از آن مشكل ندارد
با تشكر

mahdi_7610
سه شنبه 31 شهریور 1388, 23:44 عصر
من از این کامپوننت استفاده نکردم . اما شما باید موقع اجرا کردن برنامه روی سیستم دیگه تمام مخلفات و فایلهایی که توی پوشه Debug هست را به سیستم مقصد انتقال بدید .

حالا اگه این کامپوننت فایل Dll ی توی پوشه debug ایجاد می کنه ( احتمالا همین طور هست ) باید کنار برنامه شما به سیستم مقصد انتقال داده بشه .

behroz1387
سه شنبه 31 شهریور 1388, 23:50 عصر
با تشكر از دوست عزيزم اما لطفا كسي كه تجربه استفاده از اين كامپوننت را دارد دقيق تر جواب بدهد ممنون مي شم

powerboy2988
چهارشنبه 01 مهر 1388, 00:06 صبح
شما اگر از يك dll مي خواي تو برنامت استفاده كني بهتره كه تو refrence برنامت اضافش كني ..
با اين كار اون dll هميشه همراه اسمبلي شما هست و نيازي به كاره اضافي نداري

Asad.Safari
چهارشنبه 01 مهر 1388, 00:11 صبح
عزیز جان این کامپیوننت و بقیه کامپیوننت هایی که COM+ نیستند مثل همین Devnet Dot net bar , فقط کافی است در مسیر اجرای فایل exe تون کپی بشه و همین.

موفق باشید

behroz1387
چهارشنبه 01 مهر 1388, 00:24 صبح
استاد مي شه كمي توضيح بديد كه چگونه در مسير فايل exe كپي بشه از توجهتان ممنونم

Asad.Safari
چهارشنبه 01 مهر 1388, 11:32 صبح
دات نت بار یک فایل DLL داره , درسته ؟

خوب شما هم وقتی میخای برنامه ای که نوشتی براش Setup درست کنی , در همون مسیری که قراره فایل های برنامت کپی بشه , اون DLL هم بزار تا کپی بشه...

مثلا شما یه برنامه نوشته ای که فایل exe ان اسمش Name.exe و در هنگام نصب اون در این مسیر قرار می گیره :
D:\Yourapp\Name.exe پس باید DLL هاتونم در اون مسیر قرار بگیره : D:\Yourapp\DotNetBar1.6.dll

alireza_tavakol
چهارشنبه 01 مهر 1388, 14:07 عصر
اما بعضی از DLL ها نیاز دارن فایل setup خودشون اجرا شود تا مثلا" یک سری تغییراتی توی رجیستری و پوشه ویندوز اعمال کنند

برای استفاده از این نوع DLL ها باید فکر دیگری اندیشید:عصبانی++:

Asad.Safari
چهارشنبه 01 مهر 1388, 20:34 عصر
اما بعضی از DLL ها نیاز دارن فایل setup خودشون اجرا شود تا مثلا" یک سری تغییراتی توی رجیستری و پوشه ویندوز اعمال کنند

برای استفاده از این نوع DLL ها باید فکر دیگری اندیشید:عصبانی++:

فکر کنم در اینجا مسئله Dotnet bar بود و بهتر بود اگر سوالی دارید در این مورد در تاپیک جداگانه مطرح کنید

behroz1387
پنج شنبه 02 مهر 1388, 02:21 صبح
دوستان عزيز من مشكلم را اينطوري حل كردم كه ستاپ Dotnet bar را نصب كردم چون با قرار دادن dll آن در مسير برنامه جواب نگرفتم
در هر حال از توجهتان ممنونم

Asad.Safari
پنج شنبه 02 مهر 1388, 14:06 عصر
دوستان عزيز من مشكلم را اينطوري حل كردم كه ستاپ Dotnet bar را نصب كردم چون با قرار دادن dll آن در مسير برنامه جواب نگرفتم
در هر حال از توجهتان ممنونم

این راه حل شما موقتی است ... اگر بخایین برنامه تون رو به صورت عمومی عرضه کنید تا کاربر تون بره از بازار برنامه تون رو خریداری کنه و خودش نصب کنه , اون موقع با مشکل مواجه خواهید شد.

موفق باشید