ورود

View Full Version : سوال: nano station 5

majidsoft
چهارشنبه 01 مهر 1388, 01:04 صبح
با سلام می خواستم ببینم nanostation5 را وقتی در وضعیت access point می گذاریم توشسط شبکه های wimax قابل شناسایی است اگر است لطف کنین طریقه اینکار را بفرمایید
با تشکر

online_mansoor2007
چهارشنبه 01 مهر 1388, 08:05 صبح
دوست عزیز بهتر هست بگین توسط تجهیزات وایمکس قابا دریافت است یا خیر !
NS5 بر روی فرکانس 5.8 کار می کنه . اگر هر دستگاهی بتونه فرکانس 5.8 را دریافت کنه پس قائدتاً می تونه سیگنال ns5 را هم بگیره . حالا این دستگاه می تونه هر چیزی باشه ، حتی یه رادیوی وایمکس .

majidsoft
چهارشنبه 01 مهر 1388, 09:11 صبح
با تشکر
تجهیزات wimax باید یک فرکانس خاصی داشته باشند چون شما وقتی چند laptop را روشن می کنید همدیگر را پیدا می کنند ولی وقتی من نانو را access point کردم توسط کامپیوتر قابل شناسایی نبود آیا مانند ارتباط رادیویی باید face to face باشد یا برای اینکار باید تغییراتی در تنظیمات نانو بدهیم آیا تا بحال شما از access point نانو استفاده کرده اید

online_mansoor2007
چهارشنبه 01 مهر 1388, 12:11 عصر
دوست عزیزم من قصد جسارت ندارم اما شما خیلی گنگ توضیح می دید . بیشتر احساس می کنم هدفتون مشخص نیست و نمی دونید می خواین چکار کنید . البته بازم ببخشید من اصلاً قصد جسارت ندارم . توضیحاتی که دادید اصلاً ربطی به هم نداره !! اگر می خواهید به نتیجه برسید سعی کنید سوالتون رو با دقت بپرسید . با نانو و پاور هم کار کردم بله .
سوال رو دقیق و واضح بپرسید !

majidsoft
پنج شنبه 02 مهر 1388, 02:38 صبح
ببین دوست عزیز شما وقتی با کامپیوتر دنبال شبکه وایرلس می گردید می توانید acces point ها را پیدا کنید و به آنها متصل شوید من می خواستم بدانم وقتی نانو را در وضعیت access point قرار می دهید باید توسط جستجوی شبکه در کامپیوتر قابل پیدا شدن باشد یا نه چون وقتی من نانو را در وضعیت access point قرار می دهم و با کامپیوتر دنبال آن می گردم چندین access poin را پیدا می کنم و لی نانو را پیدا نمی کند امیدوارم که خیلی گنگ نباشد

online_mansoor2007
پنج شنبه 02 مهر 1388, 17:50 عصر
خوب حالا این شد یه سوال درست و حسابی:چشمک:
پر واضح هست که باید پیدا بشه اما به شرطی که ssid اون مخفی نباشه ! تنظیم خاصی برای ارسال سیگنال در ns5 وجود نداره . کافیه در مد access point قرار بدید و برای ssid تعریف کنید . همین . اما نکته حائض اهمیت در مورد مشکل شما... !!! شما فرمودید سیگنال چندین اکسس پوینت را دریافت می کنید به جز نانو ! کارت شبکه بیسیم شما در چه باندی کار می کنه ؟؟ آیا فرکانس 5.8 را هم می تونه دریافت کنه ؟؟! معمولاً کارت شبکه های بیسیم فرکانس 2.4 هستند و شاید سیگنال هایی که شما دریافت می کنید در فرکانس 2.4 باشند !!! به همین دلیل سیگنال نانو5 را ندارید . پس کارت شبکه بیسیمتون را از لحاظ فرکانسی بررسی نمایید و نتیجه را اعلام کنید .
بای

majidsoft
پنج شنبه 02 مهر 1388, 19:21 عصر
خوب حالا این شد یه سوال درست و حسابی:چشمک:
پر واضح هست که باید پیدا بشه اما به شرطی که ssid اون مخفی نباشه ! تنظیم خاصی برای ارسال سیگنال در ns5 وجود نداره . کافیه در مد access point قرار بدید و برای ssid تعریف کنید . همین . اما نکته حائض اهمیت در مورد مشکل شما... !!! شما فرمودید سیگنال چندین اکسس پوینت را دریافت می کنید به جز نانو ! کارت شبکه بیسیم شما در چه باندی کار می کنه ؟؟ آیا فرکانس 5.8 را هم می تونه دریافت کنه ؟؟! معمولاً کارت شبکه های بیسیم فرکانس 2.4 هستند و شاید سیگنال هایی که شما دریافت می کنید در فرکانس 2.4 باشند !!! به همین دلیل سیگنال نانو5 را ندارید . پس کارت شبکه بیسیمتون را از لحاظ فرکانسی بررسی نمایید و نتیجه را اعلام کنید .
بای

با تشکر
ssid من hide نیست نانو ها برای ارتباط رادیویی نیاز به دید دارن یعنی باید همدیگر را ببینند بیشتر کارتهای بیسیم هم دارای فرکانس یکسانی می باشند حالا می خواستم بدانم آیا نانو در وضعیت access point هم نیاز به دید دارد یا مانند دیگر access point ها می باشد و از دیوار هم رد می شود و برای پیدا کردن باندی که کارت بیسیم در آن کار می کند چکار باید کرد(منظرم شبکه کامپیوتر است)

online_mansoor2007
جمعه 03 مهر 1388, 12:15 عصر
با تشکر
ssid من hide نیست نانو ها برای ارتباط رادیویی نیاز به دید دارن یعنی باید همدیگر را ببینند بیشتر کارتهای بیسیم هم دارای فرکانس یکسانی می باشند حالا می خواستم بدانم آیا نانو در وضعیت access point هم نیاز به دید دارد یا مانند دیگر access point ها می باشد و از دیوار هم رد می شود و برای پیدا کردن باندی که کارت بیسیم در آن کار می کند چکار باید کرد(منظرم شبکه کامپیوتر است)

دوست عزیز ، نه تنها نانو بلکه همه دیوایس های مورد استفاده در تکنولوژی WIFI نیاز به دید مستقیم دارند یعنی Non-Line Of Sight نیستند . اما این جمله به این معنی نیست که شما حتماً باید آنتن رو ببینید . این قضیه قدرت پخش سیگنال به عواملی بسیار زیادی بستگی داره و با بررسی دقیق این عوامل و انتخاب سولوشن مناسب می توان از بابت وجود مانع نگرانی نداشت . پس لزوماً نیاز به وجود دید مستقیم نیست . خود بنده با نانو2 لینک های زدم که هیچ دید مستقیمی بین فرستنده و گیرنده وجود نداشت . اینکه ما بیایم بگیم آیا نانو نیاز به دید داره و از دیوار رد میشه سوال فنی نیست . چون همانطور که گفتم باید عوامل بررسی بشه . مثلاً قطع به یقین میشه گفت سیگنال نانو از دیوار در فاصله یک متری اش رد میشه اما آیا سیگنال نانو از دیواری که در فاصله 2 کیلومتر آن است هم رد میشه ؟!! پس بین این 2تا مورد که هر دو مانع دیوار بود تفاوت از زمین تا آسمان است !
این جمله هم که بیشتر کارت های بیسیم فرکانس یکسانی دارند درست نیست اما میشه گفت اکثر کارت های بیسیم موجود در بازار در فرکانس 2.4 کار می کنند . پس نمی تونند از نانو5 سیگنال بگیرند ! برای پیدا کردن باند کارت شبکه به مستندات همراه کارت شبکه مراجعه کنید . در تنظیماتش یه گشتی بزنید به احتمال خیلی زیاد اونجا می تونید ببینید .

majidsoft
جمعه 03 مهر 1388, 21:41 عصر
با تشکر
می خواستم بدانم راهی برای تغییر فرکانس وجود دارد

online_mansoor2007
شنبه 04 مهر 1388, 08:32 صبح
اگر دیواس شما doal band باشه با تنظیمات نرم افزاری می تونید باند رو تغییر بدید . در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان تغییر باند وجود ندارد . چون ماهیت طراحی و ساخت دستگاه این اجازه رو نمی دهد .

majidsoft
شنبه 04 مهر 1388, 15:54 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز

omid2278
دوشنبه 05 بهمن 1388, 12:55 عصر
سلام اگه میشه به سوالات من درباره نانو پاسخ دهید
اول اینکه به من بگید با امدن وایمکس من میتونم با نانو 5 که دارم به شبکه وایمکس ایرانسل وصل شوم یا اینکه باید مودم جدید تهیه کنم؟
دوم اینکه لطفا به صورت کامل و ابتدایی طریقه config کردن نانو با دکل شرکت ارائه دهنده اینترنت را برایم توضیح دهید (منظورم همون کاریه که نصابها به کسی یاد نمیدن و بابت انجامش 10 تا 30 هزار پول میگیرن)

majidsoft
سه شنبه 06 بهمن 1388, 23:52 عصر
نه نمی توانید فرکانس آنها با هم متفاوت است

saleh.hi.62
چهارشنبه 07 بهمن 1388, 06:12 صبح
دوستان برای اطلاعات بیشتر در مورد استاندارد های wifi به این لینک میتونن مراجعه کنن.

http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

در ضمن اگه کار وایرلس شما از نوع 802.11n شما دیگه هیچ مشکلی نخواهید داشت.هم 2.5 و3.6 و5 GHz frequency رو ساپورت میکنه.

md_davari
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 00:19 صبح
هر چند خیلی از تاریخ این تاپیک گذشته ولی ...
من فکر میکنم که کلا wireless با wimax تفاوت های اساسی دارند و حوزه های فرکانسی متفاوتی دارند و اولی طبق استاندارد IEEE 802.11 کار میکند و دومی استاندارد IEEE 802.16 و اصلا شناسایی آنتن های wimax با هر نوع اکسس پوینتی غیر ممکن است و حتما به مودم EPC نیاز است. :متفکر:

asghar_30bil
چهارشنبه 19 اسفند 1388, 18:24 عصر
آقا سلام
پنچر همه ی برنامه نویسی ها هم هستبم.:لبخند:
بنده nano stattion 5 دارم که دارم از آوا گستر اینترنت می گیرم.
لطفا به صورت کامل و ابتداییطریقه config کردن نانو با دکل شرکت ارائه دهنده اینترنت را برایم توضیح دهید
همون کار نصابها که به کسی یاد نمی دن :عصبانی:
من به سایت تولید کننده ی nano station رفتم در اونجا یک لینک دانلود بود برای نصب مودم
که پسوندش .tar.bz2 است.خواهشا طریقه نصب اون رو یاد بدهید
:عصبانی++: please help me . please . please:عصبانی++:

لینک سایت: www.ubnt.com (http://www.ubnt.com)

لینک قسمت مودم nano station5 : http://www.ubnt.com/support/downloads

majidsoft
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 00:57 صبح
با سلام برای config کردن نانو باید ip نانوی خود را بدونی آیا ip رو بلدی

asghar_30bil
یک شنبه 23 اسفند 1388, 19:18 عصر
اگر منظور شما همون ipconfig /all آره
فقط مشکل اینجاست که انگار نه انگار به کامپوتر چیزی مثل ماهواره وصل است:گریه:

asghar_30bil
دوشنبه 24 اسفند 1388, 17:29 عصر
قا انگار قصد جواب دادن به من رو ندارید

md_davari
دوشنبه 24 اسفند 1388, 19:51 عصر
سلام
براي كانفيگ ابتدا بايد وارد وب آنتن بشي. ابتدا مرورگر خود (مثلا IE) را باز كنيد و IP آنتن را در آن وارد كنيد كه اگه تغييرش نداده باشند به صورت پيش فرض 192.168.1.20 است، سپس از شما يوزر و پسورد ميخواد كه باز اگه تغييرش نداده باشند پيشفرضش ubnt است.
بعد از آن بايد آنتن دكل مقابل را پيدا كنيد كه معمولا SSID آن را همنام همون شركت ميگذارند و پس از آن بايد يك IP از رنج NetID همون شركت را بهش بدي.

asghar_30bil
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 12:41 عصر
ممنون
خدا پشت و پناهتون

ali_mohammadi_1371
چهارشنبه 12 مهر 1391, 12:53 عصر
سلام
براي كانفيگ ابتدا بايد وارد وب آنتن بشي. ابتدا مرورگر خود (مثلا IE) را باز كنيد و IP آنتن را در آن وارد كنيد كه اگه تغييرش نداده باشند به صورت پيش فرض 192.168.1.20 است، سپس از شما يوزر و پسورد ميخواد كه باز اگه تغييرش نداده باشند پيشفرضش ubnt است.
بعد از آن بايد آنتن دكل مقابل را پيدا كنيد كه معمولا SSID آن را همنام همون شركت ميگذارند و پس از آن بايد يك IP از رنج NetID همون شركت را بهش بدي.

اگه بخوایم با دو تا nano station 5 کاری کنم که 2 جا هم دیگه رو ببینن ؟