ورود

View Full Version : بهترین روش کارکردن با فیلد Date

farzane_fn
چهارشنبه 01 مهر 1388, 08:57 صبح
دوستان عزیزم سلام . من توی برنامم بانکهای اطلاعاتی رو توی اس کیو ال تعریف کردم. حالا می خوام یه تاریخ رو ذخیره کنم. نمی دونم چه جوری عمل کنم. 1- آیا این فیلد رو از نوع Datetime تعریف کنم یا نه؟ 2-برای گرفتن تاریخ از MaskEdit استفاده کنم یا خیر. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 01 مهر 1388, 09:26 صبح
سلام.شما میتونی از نوع varchar انتخاب کنی و با maskedit کار کنی . مقدار Text رو به فیلدت پاس بده . در کنترل کردنها هم هیچ مشکلی نداری.در سورت کردن هم مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشی

ghasemshami
چهارشنبه 01 مهر 1388, 09:55 صبح
خب شما از maskedit استفاده کن و نوع فیلد رو هم char بزار اما تعداد داده های ورودی توسط کاربر رو کنترل کن مثلا بزار 10 تا باشه

farzane_fn
چهارشنبه 01 مهر 1388, 11:24 صبح
سلام.شما میتونی از نوع varchar انتخاب کنی و با maskedit کار کنی . مقدار Text رو به فیلدت پاس بده . در کنترل کردنها هم هیچ مشکلی نداری.در سورت کردن هم مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشی
دوست عزیزم در جستجوها چطور؟آیا مشکلی پیش نمیاد؟یعنی در سرچ کردن بین دو تاریخ مشخص آیا مشکلی بوجود نخواهد آمد؟یه مشکلی هم در کار کردن با MaskEdit دارم و اون اینه که نمی دونم چطوری تشخیص بدم که تاریخ رو معتبر وارد کرده یا نه؟

DlphIran
چهارشنبه 01 مهر 1388, 13:58 عصر
من هميشه از سه فيلد جداگانه روز ماه سال استفاده مي كنم و در برنامه سه اديت رو كنارهم قرار ميدم ، بينشون هم مميز مي زارم .
در خروجي ميام و سه فيلد رو كنارهم قرار مي دم ،‌

مثلا براي جستجو در محدود ماه 2 تا 6 خيلي سريع جواب مي گيرم چون مقدار فيلدهام از نوع اينتيجر هستن.

farzane_fn
چهارشنبه 01 مهر 1388, 14:55 عصر
من هميشه از سه فيلد جداگانه روز ماه سال استفاده مي كنم و در برنامه سه اديت رو كنارهم قرار ميدم ، بينشون هم مميز مي زارم .
در خروجي ميام و سه فيلد رو كنارهم قرار مي دم ،‌

مثلا براي جستجو در محدود ماه 2 تا 6 خيلي سريع جواب مي گيرم چون مقدار فيلدهام از نوع اينتيجر هستن.
دوست عزیزم سلام. خیلی ممنون که راهنمایی کردین.فقط یه سوالی شما از این روش در برنامه های کاربردی که برای موسسات و شرکتها نوشته می شن هم استفاده کردین یا نه؟ می خواستم بدونم این یه روش کاربردیه یا نه؟ بازم ازتون ممنونم به خاطر راهنمایی:قلب:

DlphIran
پنج شنبه 02 مهر 1388, 13:46 عصر
من از اين روش در 14 نرم افزار مربوط به موسسات و شركتها استفاده كردم ،

اينم بگم كه قبلا از روش عادي فيلد تاريخ استفاده مي كردم اما اكثر دستورات اس كيو ال با تاريخ هاي شمسي مشكل دارن ،مخصوصا محاسبه محدوده تاريخ .
من با اين روش فقط در يك خط اس كيو ال ميام و محدوده محاسبه دو تاريخ رو جستجو ميكنم.

يكي از عيبهاي روش يك فيلد از نوع تاريخ اينه كه ممكنه الازم داشته باشي در يك گزارش چاپي فقط عدد ماه رو بياري نه روز و سال رو ،‌حالا چطور مي توني جداش كني ،تو حالت عادي ميشه اما تو گزارش چاپي نمي شه.

delphiprog3000
جمعه 03 مهر 1388, 01:00 صبح
من از اين روش در 14 نرم افزار مربوط به موسسات و شركتها استفاده كردم ،

اينم بگم كه قبلا از روش عادي فيلد تاريخ استفاده مي كردم اما اكثر دستورات اس كيو ال با تاريخ هاي شمسي مشكل دارن ،مخصوصا محاسبه محدوده تاريخ .
من با اين روش فقط در يك خط اس كيو ال ميام و محدوده محاسبه دو تاريخ رو جستجو ميكنم.

يكي از عيبهاي روش يك فيلد از نوع تاريخ اينه كه ممكنه الازم داشته باشي در يك گزارش چاپي فقط عدد ماه رو بياري نه روز و سال رو ،‌حالا چطور مي توني جداش كني ،تو حالت عادي ميشه اما تو گزارش چاپي نمي شه.

با سلام. حرف دوست عزیز رو تصدیق میکنم که این کار رو بنده با استفاده از سه کمبوباکس انجام دادم و مثل ایشان مشکل نداشتم. که بعدا با استفاده از کامپوننت آقای خرسندی که تاریخ جلالی رو داره استفاده میکنم. و در بین تواریخ مشکلی برای بنده پیش نیامده.

موفق باشید.........