ورود

View Full Version : کنترل کامپيوتر با استفاده از مودم

K.Mohammadreza
چهارشنبه 01 مهر 1388, 16:25 عصر
با سلام به دوستان
آيا راهي براي کنترل کامپيوتر با استفاده از مودم وجوده داره (مطمئناً وجود داره!!!!)
اگر با نرم افزارهايي مثل PC AnyWare و ... را ديده باشيد يا کار کرده باشيد منظورم را درک خواهيد کرد
من در يک شرکت کار ميکنم که يک نرم افزار را از تهران خريداري کردند و هر وقت که مشکلي در برنامه پيش ميايد با اتصال مودمي که به پورت کام وصل ميشه به کامپيوتر، از تهران مستقيماً تغييرات را به برنامه اعمال مي کنند حتي برنامه جديد را نيز جايگزين نسخه قبلي ميکنند لازم به ذکر که بگويم برنامه تحت داس کار مي کند و برنامه کنترل کامپيوتر با مودم هم يک برنامه جانبي است که اپراتور آنر ا اجرا مي کند و ساخت خود شرکت نيست. من ميخواهم چنين برنامه اي بنويسم که کنترل کامپيوتر از طريق مودم را امکان پذير کند (برنامه مذکور قابليت ايجاد پوشه، ساخت فايل، انتقال فايل، اجراي فايل و ... را بايد داشته باشد)
لطفا اگر کسي کامپوننتي يا نمونه کدي براي اينکار سراغ داره معرفي کنه (فقط برنامه اجرايي نياز نيست که معرفي بشه)
با تشکر

vcldeveloper
چهارشنبه 01 مهر 1388, 22:01 عصر
کافی هست که در سیستم مقصد برنامه ایی وجود داشته باشه که بتونه از کامپیوتر مبداء دستور بگیره. اگر همچین برنامه ایی وجود داشته باشه، میشه هر کاری روی سیستم مقصد انجام داد. مثل یک نرم افزار تروجان. فقط تروجان ها معمولا از TCP برای اتصال شبکه استفاده می کنند، اینجا از ارتباط مودم با مودم.

K.Mohammadreza
چهارشنبه 01 مهر 1388, 23:47 عصر
بله درسته ولي آيا کسي سورسي يا نمونه کدي داره که بتونه چنين کاري انجام بده!!!!

vcldeveloper
پنج شنبه 02 مهر 1388, 01:35 صبح
Demo همراه KDTele را ببینید. در اون Demo امکان ارسال فایل، و امکان ارسال متن (مثل HyperTerminal) وجود داره. حالا کافی با هر متنی که به طرف مقابل میرسه، برنامه طرف مقابل متن را پردازش کنه، و بر اساس آن عملی را روی سیستم کاربر انجام بده. مثلا اگر متن ارسالی DEL Test.txt بود، برنامه دریافت کننده فایل Test.txt را از روی سیستم خودش حذف کنه.

K.Mohammadreza
جمعه 03 مهر 1388, 01:50 صبح
Demo همراه KDTele را ببینید. در اون Demo امکان ارسال فایل، و امکان ارسال متن (مثل HyperTerminal) وجود داره. حالا کافی با هر متنی که به طرف مقابل میرسه، برنامه طرف مقابل متن را پردازش کنه، و بر اساس آن عملی را روی سیستم کاربر انجام بده. مثلا اگر متن ارسالی DEL Test.txt بود، برنامه دریافت کننده فایل Test.txt را از روی سیستم خودش حذف کنه.

اما چگونه دسکتاپ را ريموت کنم آخه اون برنامه اي که گفتم تحت داس هم هست قابليت ريموت دسکتاپ داره و کارشناس ميتونه همزمان با ورود اطلاعات در فاکس پرو تحت داس نتايج را مشاهده و با توجه به اونها کارهاي مورد نظرشو انجام بده در اين زمينه ميتونيد کمک کنيد:متفکر:

K.Mohammadreza
جمعه 03 مهر 1388, 01:57 صبح
در ضمن سورس برنامه ساب سون( subseven_src ) در آدرس http://en.pudn.com/downloads/sourcecode/windows/network/detail1645_en.html
قرار داره کسي ميتونه اونو دانلود کنه و در اينجا قرار بده(براي دانلود نياز به اکانت VIP داره)

vcldeveloper
جمعه 03 مهر 1388, 12:20 عصر
اما چگونه دسکتاپ را ريموت کنم آخه اون برنامه اي که گفتم تحت داس هم هست قابليت ريموت دسکتاپ داره و کارشناس ميتونه همزمان با ورود اطلاعات در فاکس پرو تحت داس نتايج را مشاهده و با توجه به اونها کارهاي مورد نظرشو انجام بده
بستگی به پیچیدگی اون نرم افزار داره. یک نرم افزار میتونه روی کامپیوتر مقصد هر چیزی را ثبت کنه، و به کامپیوتر مورد نظرش بفرسته. مثلا توابع مربوط به ورودی های کاربر (مثل موس و کیبرد) را هوک کنه، و از صفحه دسکتاپ تصویر بگیره، و تصویر را به انضمام کارکترهای تایپ شده، و مکان موس به کامپیوتر مورد نظر بفرسته. این دیگه به ارتباط با مودم مربوط نمیشه.

اتصال دو کامپیوتر به هم با استفاده از مودم، و ارسال فرامین برای هم یک چیز هست.
کنترل کامپیوتر طرف مقابل از راه دور یک چیز دیگه.

کنترل کامپیوتر از راه دور میتونه از طریق هر راه ارتباطی ( شبکه داخلی، اینترنت، مودم، و غیره) انجام بشه. کنترل از راه دور از طریق شبکه با کنترل از راه دور با استفاده از مودم ماهیت شان فرقی با هم نمیکنه. تکنیک به کار رفته هم فرقی نمیکنه، فقط رسانه انتقال فرق میکنه، توی یکی فرامین از طریق مودم ارسال/دریافت میشه، توی یکی از طریق کارت شبکه.

K.Mohammadreza
جمعه 03 مهر 1388, 16:06 عصر
خب با توجه به فرمايشات شما، من ميخوام يک کامپيوتر را از طريق مودم کنترل کنم و قابليت ريموت دسکتاپ هم داشته باشه. من ميتونم برنامه اي که ريموت دسکتاپ را انجام بده بنويسم هم کامپوننت هاشو دارم و هم بدون کامپيوننت با استفاده از ActiveX هاي ويندوز ميتونم اينکار را انجام بدم. مشکل من نوع ارتباطه، براي استفاده از ريموت دسکتاپ بايد IP داشته باشيم ولي وقتي از طريق مودم به يک کامپيوتر ديگر متصل شدم و فرضا از کامپوننت هاي KD Tele هم استفاده کرده باشم چگونه IP را بدست بيارم (اين زياد سخت نيست و کدهاشو دارم) و در ثاني بايد تنظيمات مربوط به فعال سازي ريموت دسکتاپ روي کامپيوتر مقصد انجام شده باشه.
اگر بخوام از صفحه نمايش عکس بگيرم و بفرستم سرعت بسيار کند ميشه و عملا کد نويسي بسيار زياد براي پردازش تصاوير لازمه که با توجه به اينکه برنامه من بايد روي اطلاعات پايگاه داده که دچار مشکل شدن کار کنه فکر کنم زياد کاربردي نباشه.
من واقعاً نميدوم که در زمان برنامه هاي تحت داس چگونه آن برنامه نوشته اند البته نه ايراني ها(چون کاربر برنامه را اجرا ميکنه و GUI آن در صفحه Dos مطلق(منظورم Command Prompot در ويندوز نيست بلکه سيستم عامل Dos‌) به نمايش در مياد منتظر اتصال ميمونه و بعد از اينکه اتصال با موفقيت انجام شد رابط کاربري مخفي ميشه و خط فرمان براي اجراي فرمانها نشان داده مي شه وکارشناس تنظيمات و فرمانهاي خود را انجام مي دهد و اين در صورتيه که هيچ گونه اثري از برنامه کلاينت نيست و در حافظه مشغول انجام فعاليته و بعد از اتمام کار دوباره GUI به نمايش در مي آيد و بسته به انتخاب کارشناس کامپيوتر را خاموش يا ريست مي کنه)
حالا من ميخوام در ويندوز اين برنامه را پياده سازي کنم و البته با دلفي (کامپوننت هايي هم در اين زمينه پيدا کردم و البته يک اکتويکس بسيار جامع ولي همگي فروشي و با قيمت هاي بسيار بالا بودن) ولي ميخوام اصول کار را ياد بگيرم منظورم اينکه آيا اتصال با مودم بين دو کامپيوتر با اتصال دو کامپيوتر در اينترنت و شبکه فرق ميکنه يا خير؟ و آيا مي توان از پروتکل TCPIP و ... در اين ارتباط استفاده کرد يا خير؟ و ...
حالا اگر با توجه به مشکلم راه حلي به ذهنتون ميرسه ممنون ميشم راهنمايي کنيد.

vcldeveloper
شنبه 04 مهر 1388, 01:37 صبح
براي استفاده از ريموت دسکتاپ بايد IP داشته باشيم ولي وقتي از طريق مودم به يک کامپيوتر ديگر متصل شدم و فرضا از کامپوننت هاي KD Tele هم استفاده کرده باشم چگونه IP را بدست بيارم
وقتی از یک کامپوننت یا کلاس خاص خاص استفاده می کنید، تابع اون کلاس هستید. اگر اون کلاس فقط با TCP کار میکنه، شما هم مجبورید فقط با TCP کار کنید، یا دنبال کد دیگه ایی بگردید، یا خودتان کد را بنویسید.

آيا مي توان از پروتکل TCPIP و ... در اين ارتباط استفاده کرد يا خير؟
اگر یکی از کامپیوترها RAS Server باشه، میشه از طریق مودم اتصال TCP برقرار کرد. این همون کاری هست که ISPها با کاربران Dial-up انجام میدن.

K.Mohammadreza
یک شنبه 05 مهر 1388, 18:51 عصر
براي برنامه ام يک سري کارا کردم ولي زماني که فايل سرور را کامپايل مي کنم ويروس کش اونو پاک ميکنه و در قسمت Log به اطلاعات زير در مورد فايل سرورم رسيدم من کدي که باعث بشه ويروس کش روش حساس بشه ننوشتم بجز قسمت هميشه در انتظار پاسخ از سمت برنامه کنترل کننده و کدي که باعث بشه برنامه هميشه اجرا باشه و خودشو به چند جاي امن کپي کنه که به هيچ وجه کاربر نتونه داونو پاک کنه يا از طريق تسک منجر اونو ببنده چکار کنم که ويروس کش اونو نتونه شناسايي کنه و يا اونو بعنوان يک برنامه امن در نظر بگيره آيا راهي وجود داره؟؟؟؟؟؟

<RECORD>
<COLUMN NAME="Time">
<DATE>2009/09/27</DATE>
<TIME>05:43:36 ق.ظ</TIME>
</COLUMN>
<COLUMN NAME="Scanner">Real-time file system protection</COLUMN>
<COLUMN NAME="Object">file</COLUMN>
<COLUMN NAME="Name">O:\Remote Control\Delphi Server\Server.exe</COLUMN>
<COLUMN NAME="Threat">probably unknown NewHeur_PE virus</COLUMN>
<COLUMN NAME="Action">cleaned by deleting - quarantined</COLUMN>
<COLUMN NAME="User">SERVER\User</COLUMN>
<COLUMN NAME="Information">Event occurred on a new file created by the application: O:\Program Files\Borland\Delphi7\Bin\delphi32.exe.</COLUMN>
</RECORD>

vcldeveloper
یک شنبه 05 مهر 1388, 23:18 عصر
بجز قسمت هميشه در انتظار پاسخ از سمت برنامه کنترل کننده و کدي که باعث بشه برنامه هميشه اجرا باشه و خودشو به چند جاي امن کپي کنه که به هيچ وجه کاربر نتونه داونو پاک کنه يا از طريق تسک منجر اونو ببنده
خب این کاری هست که یک تروجان معمولی انجام میده، باز کردن یک پورت در انتظار رسیدن فرمان از یک منبع خارجی، تکثیر خود، استفاده از راهکارهایی برای پنهان شدن از چشم کاربر تا به راحتی بسته نشه.

اینکه چیکار باید بکنید، بستگی به ویروس کش شما داره. ساده ترین راه این هست که این فایل را به لیست Exceptionهای ویروس کش خودتان اضافه کنید، تا آن را نادیده بگیره.

K.Mohammadreza
دوشنبه 06 مهر 1388, 15:29 عصر
چگونه بايد اينکار را بکنم و ميخوام که در تمام ويروس کش ها بعنوان برنامه امن در نظر گرفته بشه آيا کدي يا مثالي داريد؟

vcldeveloper
دوشنبه 06 مهر 1388, 16:51 عصر
چگونه بايد اينکار را بکنم و ميخوام که در تمام ويروس کش ها بعنوان برنامه امن در نظر گرفته بشه آيا کدي يا مثالي داريد؟
هر ویروس کشی از روش های متفاوتی برای تشخیص ویروس استفاده میکنه. یک راه این هست که برنامه شما امضاء دیجیتالی معتبر داشته باشه، و شما هم یک توسعه دهنده نرم افزار شناخته شده باشید، یا نرم افزار شما نرم افزار شناخته شده ایی باشه، تا شرکت های آنتی ویروس به آن اعتماد داشته باشند، و به طور خودکار مجوزهای لازم را برای آن تعیین کنند.

در هر حال، باید به کاربر بگید که نرم افزار شما همچین کاری انجام میده، و کاربر باید به ویروس کش خودش بگه که این برنامه را حذف نکنه، یا اینکه مثل ویروس نویس ها دنبال نقاط ضعف آنتی ویروس های مختلف بگردید، و کدی بنویسید که از نقاط ضعف این آنتی ویروس ها بهره برداری کنه، و به دور از چشم آنها این رفتارها را انجام بده.

K.Mohammadreza
دوشنبه 06 مهر 1388, 18:09 عصر
مثل ویروس نویس ها دنبال نقاط ضعف آنتی ویروس های مختلف بگردید، و کدی بنویسید که از نقاط ضعف این آنتی ویروس ها بهره برداری کنه، و به دور از چشم آنها این رفتارها را انجام بده.
با تشکر از جوابتون منم دنبال همين کد هستم اگر پيداش کنم 80 درصد مشکلاتم حله و فقط يک مسئله:
وقتي دو کامپيوتر از طريق مودم به هم وصل ميشند مثل برنامه HypertTermioal آيا آدرس IP کامپيوترها عوض ميشه يا نه؟

vcldeveloper
دوشنبه 06 مهر 1388, 23:17 عصر
مثل برنامه HypertTermioal آيا آدرس IP کامپيوترها عوض ميشه يا نه؟
نه، اتصال از طریق مودم به اون شکلی که HyperTerminal انجام میده، ربطی به IP کامپیوترها نداره.

K.Mohammadreza
شنبه 11 مهر 1388, 18:07 عصر
با تشکر
چگونه يک اتصال مودم به مودم داشته باشم و پروتکل TCPIp هم فعال باشه و Ipهم تغيير کنه يا بهتر بگم چگونه يک ارتباط Ras داشته باشم که با اتصال دو کامپيوتر ارز طريق مودم بهم آدرس آي پي هم فعال باشه

vcldeveloper
شنبه 11 مهر 1388, 23:05 عصر
راه اندازی RAS Server را باید در تالار شبکه بپرسید. برای کار با RAS در ویندوز هم توابع API مربوط به RAS وجود داره که می تونید در MSDN درباره شون تحقیق کنید.