PDA

View Full Version : lock و Unlock کردن سیستم ها تحت شبکه



corona
پنج شنبه 02 مهر 1388, 11:56 صبح
سلام به همه دوستان .
میخوام یه برنامه مشابه برنامه های کافی نت بنویسم . یکی از نیازهام اینه که بتونم از تو سیستم سرور کلاینت ها رو lock یا unlock کنم . میخوام تو سرور یک لیست از همه کلاینت هایی که توسط یک Lan به سرور وصل هستن رو لیست کنم و هر کدام رو جداگانه بتونم lock , unlock کنم . دوستان برا این کارا نیاز دارم راهنمایی کنید که اولا چجوری یک لیست از همه کلاینت ها رو تو سرور لیست کنم و دوم این که چه جوری میتونم هر کلایینت رو براش یک دستور صادر کنم مثلا همین که lock بشن و فقط خودم از تو سیستم سرور بتونم unlock اشون کنم . ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدید .

Beyondsoft
پنج شنبه 02 مهر 1388, 13:14 عصر
دوست عزیزم !
شما در واقع دو تا برنامه باید بنویسید!
یکی برای نصب شدن بر روی کلاینت و دیگری برای نصب شدن روی سرور.

حالا مثلاً برای قفل شدن، شما به برنامه خودتان دستور "قفل" را صادر می کنید، و این برنامه شماست که به راحتی می تواند کلاینت را قفل کند:
مثلاً یک عکس تمام صفحه نامیش دهد و تمام ورودی ها را متوقف کند.

corona
پنج شنبه 02 مهر 1388, 13:35 عصر
مرسی از جوابت . من برا اینکه بخوام برا کلاینتم دستور قفل رو صادر کنم باید برنامم رو با سوکت بنویسم ؟ در ضمن اینکه وبیام یک عکس تمام صفحه نشون بدم ، کاربر میاد از TaskManager برنامه منو میبنده و وارد سیستم میشه ؟ برا قفل کردن بهتر نیست از تابع LockWorkStation توی User32.dll استفاده کنم ؟

Beyondsoft
پنج شنبه 02 مهر 1388, 14:37 عصر
من نگفتم که فقط یه عکس بزار اونجا که !
گفتم مثلاً یک عکس قفل بگذار و سایر فعالیت های سیستم را متوقف کن ! که کاربر نتونه اصلاً فرمانی را صادر کنه، چه برسه به end task کردن.

2- بله باید با سوکت ها کارکنی !

corona
پنج شنبه 02 مهر 1388, 14:42 عصر
من نگفتم که فقط یه عکس بزار اونجا که !
گفتم مثلاً یک عکس قفل بگذار و سایر فعالیت های سیستم را متوقف کن ! که کاربر نتونه اصلاً فرمانی را صادر کنه، چه برسه به end task کردن.


دوست من برای متوقف کردن سایر فعالیت های سیستم به این صورتی که میگی شما باید چیکار کنم ؟

Beyondsoft
پنج شنبه 02 مهر 1388, 16:18 عصر
من از lockworkstation استفاده نکردم،
اما می توانی از روش زیر استفاده کنی:

http://tamaspiros.co.uk/2007/12/20/c-disable-ctrl-alt-del-alt-tab-alt-f4-start-menu-and-so-on/

saied_genius
پنج شنبه 02 مهر 1388, 19:21 عصر
شما اگر قبل از اجرا شدن Explorer ويندوز برنامه خود را اجرا نماييد و در اصل به جاي Explorer برنامه شما اجرا شود.

راه هاي مختلفي دارد : يکي از آنها دستکاري Registry و راه هاي ديگر که الان حضور ذهن ندارم.

با اين کار ديگر Task Manager و حالت هاي ديگر هم به کلي بسته مي شوند.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

corona
پنج شنبه 02 مهر 1388, 21:25 عصر
شما اگر قبل از اجرا شدن Explorer ويندوز برنامه خود را اجرا نماييد و در اصل به جاي Explorer برنامه شما اجرا شود.

راه هاي مختلفي دارد : يکي از آنها دستکاري Registry و راه هاي ديگر که الان حضور ذهن ندارم.

با اين کار ديگر Task Manager و حالت هاي ديگر هم به کلي بسته مي شوند.

سوالي بود در خدمتم.

موفق باشيد.

دوست من ، الان من برنامه سوکت ام رو نوشتم کامله ، کلایینتهام رو میتونم با تابع LockWorkStation() از user32.dll قفل کنم . الان فقط دنبال تابعی می گردم که بتونم عکس عمل تابع فوق رو برام انجام بده ، یعنی باهاش بتونم کلاینت هام رو Unlock کنم . همین تابع رو اگه کسی میشناسه چیه به من معرفی کنه ، ممنون میشم .

MAHDIACTION
سه شنبه 05 آبان 1388, 14:48 عصر
سلام من یه برنامه عالی برای قفل کردن سیستم دانلودکردم که
http://planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=6120&lngWId=10
اگه link مشکل داشت می تونید تو همین سایت در بخش search واژه locker رو وارد کنید و .net رو انتخاب کنید . در آخر عنوان برنامهCSharp System L (http://planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=6120&lngWId=10)CSharp System Locker V.1.4 (http://planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=6120&lngWId=10)ocker V.1.4 (http://planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=6120&lngWId=10)
این برنامه کامل صحیح کار می کنه من کد vb.net این برنامه رو می خوام حتی کد رو تبدیل کردم ولی کا نمی کرد اگه مشابه این کد رو به vb.net دارید بد نیست به من پیغام بدید .