ورود

View Full Version : خبر: نرم‌افزار امنيتي رايگان مايکروسافت به‌زودي عرضه مي‌شود.

Afshin160
پنج شنبه 02 مهر 1388, 10:38 صبح
بر اساس گزارش جديد منتشر شده، شرکت مايکروسافت آخرين نسخه از نرم‌افزار ضدويروس رايگان خود را به زودي عرضه مي‌کند.
مايکروسافت طي بيانيه‌اي در اين خصوص توضيح داد: «آخرين نسخه از نرم‌افزار Microsoft Security Essentials طي چند هفته آتي به صورت رايگان عرضه مي‌شود».
شرکت مايکروسافت سال قبل براي نخستين بار اين طرح را مطرح کرد و پس از گذشت مدتي در نوامبر گذشته اعلام کرد که اين نرم‌افزار را با نام Morro وارد بازار مي‌کند. اين شرکت در همان زمان اظهار داشت که در حال ايجاد تغييرات گسترده در سيستم Windows Live OneCare خود است.

نسخه بتاي نرم‌افزار Security Essentials در ماه ژوئن سال جاري به صورت عمومي عرضه شد. طي گزارش‌هاي موجود، تنها يک روز پس از عرضه عمومي اين نرم‌افزار بيش از 75 هزار نفر آن را بارگذاري کردند تا مايکروسافت به هدف خود مبني بر آزمايش عمومي اين نرم‌افزار توسط کاربران برسد.

کارشناساني که Security Essentials را مورد آزمايش قرار داده‌اند، بر اين باورند که اين نرم‌افزار امنيتي رايگان بدون آنکه کاربر را دچار مشکل خاصي کند، کار خود را انجام مي‌دهد و قابليت مقابله با انواع تهديدهاي امنيتي را دارد.
:متفکر:
منبع: http://www.systemgroup.net/web/guest/home?p_p_id=101_INSTANCE_koou&p_p_action=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=6&p_p_col_count=13&_101_INSTANCE_koou_struts_action=%2Ftagged_content %2Fview_content&_101_INSTANCE_koou_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fhome&_101_INSTANCE_koou_assetId=150428

hamidinejad
جمعه 03 مهر 1388, 12:48 عصر
فکر کنم دست بقیه آنتی ویروس ها رو از پشت ببنده و کار اونها رو کساد کنه ! راستی برای سیتم ها ی سرور هم نسخه ای رایه داده یا نه!

و یه نکته دیگه اینکه وقتی خود شرکتی که به سیتم عاملش آشناست و ابزاری رو بده بیرون به نظر من خیلی خوب و بهتر از بقیه کار میکنه!

AVR programmer
یک شنبه 19 مهر 1388, 13:06 عصر
فکر کنم دست بقیه آنتی ویروس ها رو از پشت ببنده و کار اونها رو کساد کنه ! راستی برای سیتم ها ی سرور هم نسخه ای رایه داده یا نه!

و یه نکته دیگه اینکه وقتی خود شرکتی که به سیتم عاملش آشناست و ابزاری رو بده بیرون به نظر من خیلی خوب و بهتر از بقیه کار میکنه!

کاملا باهات مخالفم !

چون مایکروسافت در مورد ویروسها هیچی نمی دونه !

در ضمن اینو از کسایی که با سورس ویروس کار میکنن بپرسی بهتر می دونن چه خبره !

مثلا مایکروسافت می خواد یه دفه بیاد از Avira جلو بزنه ؟!! عمرا !!

اینم میشه یه چیزی بدتر از IE

Felony
یک شنبه 19 مهر 1388, 15:02 عصر
کاملا باهات مخالفم !

چون مایکروسافت در مورد ویروسها هیچی نمی دونه !

در ضمن اینو از کسایی که با سورس ویروس کار میکنن بپرسی بهتر می دونن چه خبره !

مثلا مایکروسافت می خواد یه دفه بیاد از Avira جلو بزنه ؟!! عمرا !!

اینم میشه یه چیزی بدتر از IE

من هم با شما مخالفم ، اتفاقا دقیقا درسته ، مایکروسافت خودش ویندوز رو نوشته و دقیقا از مشکلات و حفره های امنیتی و راهای نفوذ به اون بهتر از هر کس یا شرکتی واقف هست ، پس مطمئن باش با عرضه ی این آنتی ویروس از خیلی از بزرگان این عرصه جلو میزنه و 1 شبه راه چند ساله ی این شکرت ها رو طی میکنه .

Dr.Bronx
یک شنبه 19 مهر 1388, 15:25 عصر
فکر می کنی یه دفعه میاد و همه ویروس ها رو میشناسه و تمام پورت هارو تحت کنترل خودش در میاره ؟
پس نسخه های بعدی چی میشه ؟
درآمدش چی میشه ؟
این هم دست آخر میشه مثله کاسپر اسکای که خودش ویروس می سازه خودش هم نابود می کنه

MIDOSE
یک شنبه 19 مهر 1388, 15:37 عصر
مایکروسافت خودش ویندوز رو نوشته و دقیقا از مشکلات و حفره های امنیتی و راهای نفوذ به اون بهتر از هر کس یا شرکتی واقف هست
همیشه کسی که خالق چیزی هست از مشکلات اون اگاه نیست، اگر مایکروسافت از حفره ها و مشکلات خودش اگاه بود این قدر وصله و پینه واسه این ویندوز نمی داد یا در بعضی از محصولاتش شاهد خرابکاری نبودیم.

ولی در کل حرکت جالبی از جانب مایکروسافت انجام شده و باید منتظر بود و دید که با بزرگان این عرصه چطوری می خواد رقابت کنه.

موفق باشید

Felony
یک شنبه 19 مهر 1388, 20:21 عصر
فکر می کنی یه دفعه میاد و همه ویروس ها رو میشناسه و تمام پورت هارو تحت کنترل خودش در میاره ؟
پس نسخه های بعدی چی میشه ؟
درآمدش چی میشه ؟
این هم دست آخر میشه مثله کاسپر اسکای که خودش ویروس می سازه خودش هم نابود می کنه
درآمد چیه ؟ قراره این نرم افزار رایگان عرضه بشه ، تنها درامدی که برای مایکروسافت داره این هست که یکسری شکرت ازش درخواست نسخه ی سفارشی بکنن .

همیشه کسی که خالق چیزی هست از مشکلات اون اگاه نیست، اگر مایکروسافت از حفره ها و مشکلات خودش اگاه بود این قدر وصله و پینه واسه این ویندوز نمی داد یا در بعضی از محصولاتش شاهد خرابکاری نبودیم.
دوست عزیز من و شما برنامه چند صد خط یا چند هزار خط مینویسیم و با کلی مشکل برای تست و خطایابی و ... مواجه میشیم تا پروژه تکمیل شه ، اون وقت میخوای ویندوز با این همه پیچیدگی و چندین میلیون خط کد بدون مشکل باشه ؟

Nima NT
یک شنبه 19 مهر 1388, 22:09 عصر
من هم با شما مخالفم ، اتفاقا دقیقا درسته ، مایکروسافت خودش ویندوز رو نوشته و دقیقا از مشکلات و حفره های امنیتی و راهای نفوذ به اون بهتر از هر کس یا شرکتی واقف هست ، پس مطمئن باش با عرضه ی این آنتی ویروس از خیلی از بزرگان این عرصه جلو میزنه و 1 شبه راه چند ساله ی این شکرت ها رو طی میکنه .
فکر میکنم برعکس ؛ اگر مایکروسافت نقاط ضعف سیستم ویندوز رو میدونست خیلی سریعتر از دیگر شرکتهای آنتی ویروس وصله براش درست میکرد.
باگ چیزی نیست که همش رو خود شرکت سازنده پیدا کنه ؛ خود مایکروسافت هم در زمینه آنالیز ویروس و ... هنوز تازه شروع کرده.
فکر میکنم بتونه نرم افزار قدرتمندی در زمینه آنتی ویروس و ... تولید کنه ولی مسلما" تهدیدی برای شرکتهایی نظیر Panda و ... به شمار نمیاد.

Mahmood_M
یک شنبه 19 مهر 1388, 23:20 عصر
مایکروسافت خودش ویندوز رو نوشته و دقیقا از مشکلات و حفره های امنیتی و راهای نفوذ به اون بهتر از هر کس یا شرکتی واقف هست
به نظر من نمیشه گفت چون شرکتی ، نرم افزار خاصی رو نوشته ، پس کاملا اون رو میشناسه ...
شما به عنوان یک برنامه نویس ، سعی می کنید در کنار برنامه نویسی مطالعه ای در مورد روشهای نفوذ به برنامه هم داشته باشید تا امنیت برنامتون رو افزایش بدید ، این یعنی این که علم نفوذ به یک نرم افزار با دانش ساخت اون تفاوتهایی داره ...
البته نمیشه یک نرم افزار معمولی رو با ویندوز مقایسه کرد ، هر چی حجم پروژه بیشتر میشه باگها و نقصهای امنیتی و در نتیجه راه های نفوذ به اون هم بیشتر خواهد شد ...
مایکروسافت حتما تیم امنیتی ای داره که البته باید قوی هم باشه ، اما تمرکز مایکروسافت رو مسائل امنیتی نیست ، حداقل مثل شرکتهایی چون Symantec یا ESET نیست که تمرکزشون روی امنیت و راههای مقابله با نفوذ هست و ...
مثلا بعد از ارایه ی ( فکر کنم ) نسخه ی 7 از نرم افزار IE شرکت Symantec چند مورد باگ امنیتی رو از این برنامه گزارش داد ، آیا در این مدت مایکروسافت روی امنیت برنامش کار نمی کرد ؟ آیا تیم امنیتی مایکروسافت در حال تست و عیب یابی محصول نبودند ؟ و ...
این که مایکروسافت خودش ویندوز رو نوشته شاید بتونه کمکشون کنه که در برخی موارد علت وجود نقص امنیتی رو بهتر و زودتر تشخیص بدن اما در درمان نقص امنیتی کمک زیادی بهشون نمیکنه ...
مطمئنا این نرم افزاری که مایکروسافت ارائه میکنه در شروع کار نمی تونه بازار نرم افزار های محبوبی مثل Nod32 یا Macafee رو بگیره ...
اما شاید در ادامه بتونه تاثیره محسوسی در بازار بزاره ...
البته در این مدت شرکتهای امنیتی هم مطمئنا احساس خطر کرده و نرم افزارهایی بهتر ارائه میکنند ...
به هر حال باید منتظر بود و دید چه می شود !
...

موفق باشید ...

MIDOSE
یک شنبه 19 مهر 1388, 23:55 عصر
دوست عزیز من و شما برنامه چند صد خط یا چند هزار خط مینویسیم و با کلی مشکل برای تست و خطایابی و ... مواجه میشیم تا پروژه تکمیل شه ، اون وقت میخوای ویندوز با این همه پیچیدگی و چندین میلیون خط کد بدون مشکل باشه ؟

معذرت می خوام ،ولی این کلمه ی دقیقا تو صحبتتون طور دیگه ای می گه.

kasmaii61
دوشنبه 20 مهر 1388, 08:13 صبح
دوستان من فکر می کنم تا قبل از اینکه چیزی امتحان خودش رو پس نداده نمیشه در رد یا تاییدش این طور قطعی صحبت کرد. فکر کنم نصب کردن و تست کردنش برای اظهار نظر بهتر از تکیه بر ذهنیات باشه. لینک دانلود :
http://www.microsoft.com/Security_essentials/resources.aspx
هرچند که منم تا حدود زیادی بر این عقیدم که وقتی یک شرکت تمرکزش رو بر روی یک موضوع خاص مثل امنیت متمرکز می کنه به موفقیت بیشتری می تونه برسه

angel_boy013
دوشنبه 20 مهر 1388, 11:12 صبح
میبخشید مزاحم بحث شدم اما این مقاله مربوط میشد به بحث شما
--
بر اساس آخرین تستهای انجام گرفته توسط AV-Test.org در روزهای ۲۹ و ۳۰ سپتامبر که سعی کرده است کارآیی نرم افزار Microsoft Security Essentials را اندازه گیری نماید، این نرم افزار رایگان توانسته است ۹۸ درصد از ۵۴۵۰۳۲ بدافزار نمونه را که شامل انواع ویروسها، bot ها، تروجانها، backdoor ها، و کرمهای اینترنتی است تشخیص دهد. همچنین این نرم افزار در میان ۱۴۲۲۲ نمونه مختلف از انواع تبلیغ افزارها و ابزارهای جاسوسی، قادر بوده است ۹۰٫۹۵ درصد از آنها را به درستی شناسایی نماید. در بررسی ۶۰۰۰۰۰ فایل سالم ویندوز، Office و سایر نرم افزارهای پر کاربرد نیز، Security Essentials هیچ فایلی را به اشتباه ویروس تشخیص نداده است.
البته AV-Test.org هیچ ویژگی تشخیصی پویایی را در این آنتی ویروس شناسایی نکرده است. این بدان معناست که این نرم افزار قادر نیست بدافزارها را بر اساس رفتار خرابکارانه آنها شناسایی و مسدود نماید. بلکه این آنتی ویروس صرفا مبتنی بر امضای بدافزارها عمل می­کند و به همین دلیل نیز، نمونه های بدافزاری با رفتارهای خرابکارانه توسط این نرم افزار شناسایی نشده اند. البته AV.Test تاکید کرده است که هیچ­یک از محصولات امنیتی دیگر که صرفا آنتی ویروس هستند نیز دارای ویژگی تشخیص مبتنی بر رفتار نیستند، بلکه این ویژگی فقط در مجموعه های امنیتی دیده می­ شود.
به گزارش سایت امنیت وب ایران (http://www.certcc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=8fac287d-3e26-4f77-a49d-c5077e2d9181&LayoutID=7732edcc-d330-49f1-8cde-1c4a1d9139e3&ID=2d73d20b-8020-4063-8427-1336ed5d3fd4)، Security Essentials همچنین توانسته است تمامی بیست و پنج Rootkit را که توسط AV.Test به آن عرضه شده بود، شناسایی و حذف نماید. این آنتی ویروس رایگان در حذف بدافزارها نیز تمامی اجزای فعال آنها را بعنوان بخشی از پروسه ترمیم حذف کرد. اما در بسیاری موارد، برخی از بقایای بدافزار شامل فایلهای اجرایی غیرفعال و کلیدهای خالی رجیستری باقی ماندند.
در نهایت، تستهای AV-Test نشان می­ دهد که سرعت این آنتی ویروس در مقایسه با سایر محصولات مشابه، متوسط است.
تستهای AV-Test بر روی ویندوز XP SP3، ویستا SP2، و ویندوز ۷ RTM انجام شده اند.

منبع :http://www.certcc.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=8fac287d-3e26-4f77-a49d-c5077e2d9181&LayoutID=7732edcc-d330-49f1-8cde-1c4a1d9139e3&ID=2d73d20b-8020-4063-8427-1336ed5d3fd4

منبع :http://www.winbeta.net/?p=1792

Felony
دوشنبه 20 مهر 1388, 11:26 صبح
از طرفی نظرات دوستان رو هم قبول دارم ، حرف شما هم منطقی است ، باید بشینیم و ببینیم نتیجه ی تست ها و رده بندی ها چه خواهد شد ...

s.mostafa.rahmani
سه شنبه 21 مهر 1388, 08:53 صبح
سلام
ضمناً الان بتا نيست، من دانلودش كردم و نصب!
قبلا از AVG استفاده مي‌كردم، بعد از نصب Security Essential مايكروسافت، چهار پنج تا ويروس پيدا كرد كه AVG پيدا نكرده بود.
الان هم بدون مشكل داره كار مي‌كنه. زياد هم روي سرعت تأثير منفي نداره.

Microsoft.net
شنبه 25 مهر 1388, 09:48 صبح
من اينو رو يك شبكه كه مملو از ويروس و كرم و ... بود امتحان كردم ؛ از معايبش ميشه به Client-Server نبودن و همچنين دادن پيغام هاي اضافي و تاييد گرفتن براي پاك كردن هر فايل آلوده اي اشاره كرد كه اعصاب كاربر رو مخصوصا جاهايي كه آلودگي زياد و مداوم هست (مثل كرم Conficker) اشاره كرد تو اين جور جاها هر چقدر هم كرم رو پاك كنيد دوباره از طريق شبكه Lan و client هاي آلوده به شما حمله ميشه كه پيغام دادن و تاييد گرفتن مداوم بدجوري ميره رو اعصابتون (فرض كنيد در حال trace يك برنامه مهم هستيد!) ؛ از اشكال هاي ديگش اينه كه هر موقع ميخواد يك فابل آلوده رو پاك كنه cpu usage به حدود 50% (پردازنده دو هسته اي) ميرسه كه عدد بالايي هست ؛ حجم updatesh هم خيلي زياده و در وحله اول بعد نصب آخرين ورژن حدود 60mb بروز رساني ميكنه !
در كل نصبت به Eset و Kaspersky و Norton حرفي واسه گفتن نداره فعلا ...

modir
یک شنبه 26 مهر 1388, 17:14 عصر
فعلا حرفي براي گفتن نداره ولي خوب مي شه در آينده روش حساب كرد

s.mostafa.rahmani
یک شنبه 26 مهر 1388, 21:28 عصر
اگه بحث Client-Server رو در نظر نگيريم، همچين بي حرفِ بي حرف هم نيست.
من رو سيستم خودم نصب كردم و مشكلي هم نداشتم.
اتفاقاً يه فلش مموري دارم كه به سيستمي كه روش كاسپرسكي هم نصب بود زدم، ويروسي شد، وقتي دوباره به سيستم خودم زدم، Security Essential مايكروسافت متوجه ويروس شد!!!
در كل تو اين مدت كوتاه لااقل به مشكلي برنخوردم.