View Full Version : حرفه ای: کمک در مورد ذخیره و فشرده سازی فایل در دیتابیس؟؟؟؟
parsiansoft
جمعه 03 مهر 1388, 22:00 عصر
با سلام ، از تمامی دوستان عزیز خواهش میشه بنده را کمک کنند .
من می خواهم در نرم افزارم کاری کنم که کار بر بتونه فایلی رو در نرم افزار آدرس دهی کنه و نرم افزار بتونه این فایل رو با یک الگوریتم بسیار قوی و سریع فشرده سازی و در داخل دیتابیس ذخیره کنه ، حالا دیتابیس اگر SQL باشه بهتره به خاطر هم سرعتش و هم امنیت و ...
در ضمن کاربر فایل های حتی 1GB را هم بتونه بدون هیچ دردسری در این دیتابیس ذخیره کنه .
ممنون میشم اگه من رو کمک کنید.:متفکر:
Asad.Safari
شنبه 04 مهر 1388, 09:37 صبح
چی کار میخایین با این بکنید ؟ چه لزومی داره که فایل 1 گیگابیتی در دیتابیس ذخیره بشه ؟
بعد این شما تو فشرده سازی مشکل داری و یا ذخیره اون فایل فشرده در دیتابیس ؟
khorsandreza
شنبه 04 مهر 1388, 09:40 صبح
سلام جستجو بکنی مثالهای زیادی برای فشرده سازی است مثل زیپ فورق و ... ولی اگر بخواهی فایلهای بزرگ را داخل دیتابیس ذخیره کنی به مشکل خواهی خورد وقتی حچم دیتا بیس به 100 گیگابایت برسه هیچ کاری از دست تو بر نخواهد امد بارگذاری انقدر سنگین خواهد بود که باید از خیرش بگذری در روش کارت تجدید نظر کن
parsiansoft
شنبه 04 مهر 1388, 10:39 صبح
چی کار میخایین با این بکنید ؟ چه لزومی داره که فایل 1 گیگابیتی در دیتابیس ذخیره بشه ؟
بعد این شما تو فشرده سازی مشکل داری و یا ذخیره اون فایل فشرده در دیتابیس ؟
دوست عزیز می خواهم تو دیتابیسم انوان فایل های تصویر ( psd, tiff, jpg و ... ) را ذخیره کنم .
لازم هست که فشرده سازی بشه اونم زیاد ، البته بدون هیچگونه افت کیفیتی ، و در پاسخ به سوالتون که چه لزومی داره باید بگم این برنامه جزئی از کارش همین است ( مدیریت فایل )
مشکل من فشرده سازی اطلاعات هست ( که بصورت سریع و زیاد فشرده کنه)
parsiansoft
شنبه 04 مهر 1388, 10:41 صبح
سلام جستجو بکنی مثالهای زیادی برای فشرده سازی است مثل زیپ فورق و ... ولی اگر بخواهی فایلهای بزرگ را داخل دیتابیس ذخیره کنی به مشکل خواهی خورد وقتی حچم دیتا بیس به 100 گیگابایت برسه هیچ کاری از دست تو بر نخواهد امد بارگذاری انقدر سنگین خواهد بود که باید از خیرش بگذری در روش کارت تجدید نظر کن
به نظر شما چی کار می شه کرد ؟
من می خواهم که کار بر بتونه فایل های خودش رو از تو کامپیوتر بده به برنامه و برنامه در خودش نگه داره .
In_Chan_Nafar
یک شنبه 05 مهر 1388, 08:55 صبح
شما اگه ميتواني برو سراغ SQL 2008 و براي ذخيره فايل در بانك برو سراغ نوع داده FileStream در مورد فشرده سازي خود SQL 2008 اين تكنولوژي را به صورت Built in داره اما نمي دونم با اين نوع داده مچ هست و يا خير
اگه مي خواهي از برنامه هاي فشرده سازي استفاده كني بهتره با الگوريتم 7zip (سون زيپ) فايل را فشرده و در نوع داده FileStream ذخيره كني و هنگام بازيابي هر ركورد ان را Decompress كني
براي الگوريتم 7zip كلي سورس تو اينترنت وجود دارد
اگه خواستي باز هم مي توانم راهنمايي كنم منتها اول Searchكن اگه به نتيجه نرسيده سوال بپرس
parsiansoft
یک شنبه 05 مهر 1388, 21:15 عصر
شما اگه ميتواني برو سراغ SQL 2008 و براي ذخيره فايل در بانك برو سراغ نوع داده FileStream در مورد فشرده سازي خود SQL 2008 اين تكنولوژي را به صورت Built in داره اما نمي دونم با اين نوع داده مچ هست و يا خير
اگه مي خواهي از برنامه هاي فشرده سازي استفاده كني بهتره با الگوريتم 7zip (سون زيپ) فايل را فشرده و در نوع داده FileStream ذخيره كني و هنگام بازيابي هر ركورد ان را Decompress كني
براي الگوريتم 7zip كلي سورس تو اينترنت وجود دارد
اگه خواستي باز هم مي توانم راهنمايي كنم منتها اول Searchكن اگه به نتيجه نرسيده سوال بپرس
من جستجو کردم ( خیلی هم کردم ) حتی در سایت های خارجی ، اما مشکلی که هست اینه که 7zip خیلی خیلی کنده !
من می خواهم سریع این کار رو انجام بده چون اگه بخواهد طول بکشه کاربر مجبور میشه مثلاً برای ذخیره کردن فایل های اولیه خود 24 ساعت کامپیوتر خود را رها کنه که عمراً این کار رو بکنه !
اگه میشه سورس کد یا نمنه برنامه ای رو معرفی کنید ممنون میشم :عصبانی++:
In_Chan_Nafar
دوشنبه 06 مهر 1388, 08:58 صبح
شما ابتدا روش كار با FileStream را خوب ياد بگير بعد برو سراغ فشرده سازي
تو سايت برنامه نويس ميتوني براي اين موضوع كلي مطلب گير بياري
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.