ورود

View Full Version : فعالیتهای سیاسی

Exception
جمعه 03 مهر 1388, 23:26 عصر
طبق قوانین سایت، هرگونه فعالیت سیاسی ممنوع هست و به طور خاص این موضوع در مورد نام کاربری، امضا و موارد مشابه ذکر شده.
از طرف دیگه کاربری مثل [نام کاربر حذف شد] به طور کاملا واضح، هم امضا و هم عکس پروفایلش محتوای شدیدا سیاسی داره. لطفا جلوی این نوع فعالیتها رو بگیرید.

ممنون

Nima_NF
شنبه 04 مهر 1388, 00:39 صبح
همیشه از کلید گزارش (آیکن با علامت تعجب) برای گزارش های این چنینی کاربر به مدیران استفاده کنید، یا از طریق پیام خصوصی موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید، تا رسیدگی شود.

Exception
شنبه 04 مهر 1388, 01:59 صبح
همیشه از کلید گزارش (آیکن با علامت تعجب) برای گزارش های این چنینی کاربر به مدیران استفاده کنید، یا از طریق پیام خصوصی موضوع را به مدیران ارشد اطلاع دهید، تا رسیدگی شود.
حق با شماست ولی هدف من این شخص خاص نبود. کلا احساس کردم این مورد یکمی فراموش شده!

abbaseftekhari
شنبه 04 مهر 1388, 09:44 صبح
سلام به نظر من ایشان کار اشتباهی نکردن و فقط سخن رهبر عزیز مان را در امضای خود قرار دادن ایا شما با نظر رهبر عزیز انقلاب اسلامی( آن هم در امضای شخصی خود فرد) مشکل دارید!!!

hamidinejad
شنبه 04 مهر 1388, 20:33 عصر
فروم بازی رو با سیاست فقط قاطی نکنید ! اون وقت در اینجا رو هم میبندن ! خواهشا مباحث سیاسی به هیچ وجه مطرح نفرمایید.

Exception
شنبه 04 مهر 1388, 21:09 عصر
سلام به نظر من ایشان کار اشتباهی نکردن و فقط سخن رهبر عزیز مان را در امضای خود قرار دادن ایا شما با نظر رهبر عزیز انقلاب اسلامی( آن هم در امضای شخصی خود فرد) مشکل دارید!!!
کاشکی سوالتون رو به این صورت مطرح میکردین که این حرفها سیاسی هست یا نه! نه اینکه بپرسین من مشکل دارم یا نه! سوالی که الان پرسیدین یک سوال خصوصی هست که بهتون با PM پاسخ دادم)

از نظر من، حرفهای آقای خامنه ای حرف سیاسی هستند و مطمین باشید که من و خیلی افراد دیگه اگر بخواهیم مواضع سیاسی خودمون رو اینجا (حتی در امضا) اعلام کنیم، جو محیط کاملا متفاوت خواهد بود و خود شما اولین نفری خواهید بود که اعتراض خواهید کرد!

Mahmood_M
یک شنبه 05 مهر 1388, 00:02 صبح
من این مورد رو قبلا در یک تاپیک به مدیران متذکر شدم اما پیگیری نشد ...
@ Exception :
بهتر بود شما نام کاربری اون دوستمون رو نمی نوشتید ، اشاره به شخصی خاص میتونه باعث برداشتهای بد ناخواسته از طرف سایر اعضاء بشه ...
اصلا موضوع شخص خاصی نیست ، این که دوستان از عقاید سیاسی همدیگه خبر دار نباشن مشکلات احتمالی رو حل میکنه ... ، کاربران خودشون هم باید رعایت کنن ...

عدالت در این کشور "تعریف نشده" هست ، امیدوارم حداقل مدیران در این سایت عدالت رو کمی پر رنگ تر کنند تا اینگونه مشکلات هم برطرف بشه ...

موفق باشید ...

Exception
یک شنبه 05 مهر 1388, 00:23 صبح
@ Exception :
بهتر بود شما نام کاربری اون دوستمون رو نمی نوشتید ، اشاره به شخصی خاص میتونه باعث برداشتهای بد ناخواسته از طرف سایر اعضاء بشه ...

حق با شماست. نام کاربری رو حذف کردم.

Exception
شنبه 18 مهر 1388, 22:19 عصر
حالا که مدیران هیچ جوابی به این پست ندادن، فقط به عنوان اتمام حجت خواستم بپرسم که پس اشکالی نداره اگر من هم توی امضام بیانیه سیاسی بنویسم؟

alireza_s_84
شنبه 18 مهر 1388, 22:55 عصر
حالا که مدیران هیچ جوابی به این پست ندادن، فقط به عنوان اتمام حجت خواستم بپرسم که پس اشکالی نداره اگر من هم توی امضام بیانیه سیاسی بنویسم؟
سلام دوستان:
حالا یکی یک کار اشتباهی کرده چرا شما میخواین دنبال اشتباهش پیرو بزنید؟؟؟!!!
اینجا یه محلی برای تبادل اطلاعاته و هیچ ربطی به سیاست نداره پس جاش نیست همچون چیزهایی رو مطرح کنیم.
دوست نداشتم توی این تاپیک پست بزنم اما نمیدونم چرا زدم:افسرده:
موفق باشید

Ahmad Chehreghani
شنبه 18 مهر 1388, 23:18 عصر
Nima_NF

من اين کار رو جوابي نگرفتم! فکر کنم اون علامت هم مثل علامت هاي رانندگي تو ايران کارايي نداره واسه همين جدي نميگيرنش :))

اون امضا سياسي هستش و قرار هم نيست همه باهاش موافق باشن.

Exception

دکمه تشکر رو برات زدم براي اينکه پيگير بودي.

alireza_s_84
حالا یکی یک کار اشتباهی کرده چرا شما میخواین دنبال اشتباهش پیرو بزنید؟؟؟!!!

اين اشتباه به مديريت برميگرده که تا امروز خود بنده چندين بار شاهد ايجاد تاپيک ها در مورد اون مورد بودم اما مديران پاسخ درست حسابي به تاپيک ها ندادن.

joker
یک شنبه 19 مهر 1388, 00:23 صبح
ما خیلی ساله همه چیزمون سیاسی شده از اول دبستان تا مرگ.

حتی سورس یک برنامه را هم میشه سیاسی نوشت :)

http://shamsa.40sotoon.net/data/subsite/shamsa_data/files/Img/fun/EntekhbatSource.JPGhttp://1.bp.blogspot.com/_x3PN3C5P0uA/SjqEp18BvZI/AAAAAAAAAH8/yRwP6lzv55w/s400/securedownload1.jpg

بستگی داره کسی که داره میخونه فکرش از چه سمتی باشه... همون را برداشت میکنه :)
مثلا توی سایتی مثل ساجد ( سایت جامع دفاع مقدس همچین جمله ای مشاهده میکنید

بختیار : من به تمام ایرانیان از زن و مرد پیام می فرستم که اطمینان داشته باشند که یک وجب از خاک ایران قابل معامله با هیچ کشوری نخواهد بود و رژیمی که موجب عقب افتادگی و عدم امنیت ما شده است مسئول همه این مشکلات است .
http://www.sajed.ir/pe/content/view/10915/235

حالا یکی توی امضاش هم یک جمله از یه نفر بنویسه.... بستگی به برداشت خودتون معمولا داره که سیاسی هست یا نیست ... ( مگر اینکه جمله دقیقا فعل و فاعل و مفعول و مضاف الیه اون را مشخص کرده باشه ) که معمولا توی جملات سیاسی خبری از دقیق بودن نیست ;)

اما به نظرم باز کردن تاپیک سیاسی توی یک فروم تخصصی برنامه نویسی عملا مسخره به نظر میاد.... چون این انجمن برای کار دیگه ای ساخته شده... ولی خب بعضیا هم رسیده به بیخ گلوشون :)

Exception
یک شنبه 19 مهر 1388, 20:19 عصر
اما به نظرم باز کردن تاپیک سیاسی توی یک فروم تخصصی برنامه نویسی عملا مسخره به نظر میاد.... چون این انجمن برای کار دیگه ای ساخته شده... ولی خب بعضیا هم رسیده به بیخ گلوشون :)
البته این تاپیک در بخش گفتگو با مسوولین و با هدف حذف فعالیتهای سیاسی زده شده. دلیل زدن تاپیک عمومی در این مورد هم بی توجهی مداوم مدیران سایت به گزارشات (غیر عمومی) کاربران در این مورد بود.
البته اینکه به قول شما (رسیده بیخ گلو) هم بی تاثیر نبود!

joker
یک شنبه 19 مهر 1388, 21:47 عصر
البته این تاپیک در بخش گفتگو با مسوولین و با هدف حذف فعالیتهای سیاسی زده شده. دلیل زدن تاپیک عمومی در این مورد هم بی توجهی مداوم مدیران سایت به گزارشات (غیر عمومی) کاربران در این مورد بود.
البته اینکه به قول شما (رسیده بیخ گلو) هم بی تاثیر نبود!

منظور من هم این تاپیک نبود ، منظورم همون تاپیکهای سیاسی بود .

علیرضا مداح
چهارشنبه 22 مهر 1388, 10:45 صبح
سلام دوستان عزیز،
بهتر است به جای بحث های این چنینی به فعالیت های مفید علمی پرداخته شود،
قبلا" به این موضوع در این همین تالار رسیدگی و توضیحات لازم نیز داده شده است،
جهت یادآوری:
1)هر گونه فعالیت سیاسی به هر شکل(بدون استثناء) در سایت برنامه نویس ممنوع است،
2)مسلما" این امکان برای مدیران وجود ندارد که امضا و Avatar تمامی کاربران را بررسی کنند، پس اگر موردی خلاف مقررات مشاهده کردید، آن را گزارش(http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gif) کنید یا از طریق PM به یکی از مدیران ارشد یا بالاتر اطلاع دهید،
با سپاس،/