View Full Version : ایجاد شبکه بین 4 ارگان در 4 شهر مختلف
maaaaaa
شنبه 04 مهر 1388, 13:58 عصر
سلام به دوستان
4 ارگان در 4 شهر مختلف وجود داره و این ارگانها می خوان از طریق شبکه با هم در تماس باشند،1 جورایی مب خوام بین این 4 ارگان در 4 شهر شبکه راه بندازم ،حالا نمی دونم باید از کجا و از جی شروع کنم؟؟؟؟
لظف می کنید برام نوع شبکه ای که باید بسازم چی باشه؟از چه وسایلی باید استفاده کرد؟
از کجا باید شروع کنم؟میزان برآوردی هزینه اش به طور متوسط چه قدر میشه؟
خیلی به کمکتون نیاز دارم؟
DataMaster
شنبه 04 مهر 1388, 16:15 عصر
lمن اطلاعاتي در مورد شبكه ندارم
اما فكر كنم VPN كه توسط شركت مخابرات ارائه ميشه ميتونه راه حل خوبي باشه
online_mansoor2007
شنبه 04 مهر 1388, 17:56 عصر
سولوشن های زیادی میشه داد . لستگی به این داره که شما می خواهید چه کاری انجام بدید؟؟؟؟؟ (برای تخمین پهنای باند )
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟
4 شهر در یک استان هستند ؟؟
شهر ها از نظر بستر مخابراتی مشکلی ندارند ؟؟ یعنی سرویس های مخابراتی به راحتی واگذار میشه یا مثل اینجا ... !!! ؟؟
این 4 ارگان در کجای شهر واقع شده اند ؟؟
keivan mousavi
شنبه 04 مهر 1388, 21:23 عصر
تمامي مطالبي كه دوستان فرمودن كاملاً درسته ولي اگه برنامه اي بصورت پورتال داشته باشي اون موقع قضيه تاحدودي فرق ميكنه
Poorang
شنبه 04 مهر 1388, 21:24 عصر
چیزایی که استاد online_mansoor2007 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=40115) گفتن کاملا درسته شما اول باید ببینید چیکار میخواین بکنین چون راه کارها بسیارند.
maaaaaa
دوشنبه 06 مهر 1388, 08:50 صبح
با سلام و تشكر از تمامی دوستان
این 4 شهر در 4 استان مختلف قرار دارند و پرسیده بودید که هدف چیه؟
من در مباحث شبکه خیلی خیلی آماتور هستم و تازه می خوام شروع به کار کنم و شرکتی از من خواسته که ایجاد یک شبکه بین 4 شهر در 4 استان مختلف کنم حالا می خوام بدونم که چه نوع شبکه ای باید بسته بشه؟ ابزارهای سخت افزاری اش چه طوری میشه؟از لحاظ هزینه ای هم متوسط هزینه چه قدر در می آد؟و............
مباجث مربوط به شبکه را تو دانشگاه به صورت تئوری خوندم ولی تا به حال به صورت عملی در مبحث شبکه کار نکردم و می خوام با شروع این موضوع خودم رو در بحث شبکه به صورت عملی قوی کنم،خیلی زیاد به کمکتون نیاز دارم.
با تشکر.
online_mansoor2007
دوشنبه 06 مهر 1388, 09:09 صبح
با سلام و تشكر از تمامی دوستان
این 4 شهر در 4 استان مختلف قرار دارند و پرسیده بودید که هدف چیه؟
من در مباحث شبکه خیلی خیلی آماتور هستم و تازه می خوام شروع به کار کنم و شرکتی از من خواسته که ایجاد یک شبکه بین 4 شهر در 4 استان مختلف کنم حالا می خوام بدونم که چه نوع شبکه ای باید بسته بشه؟ ابزارهای سخت افزاری اش چه طوری میشه؟از لحاظ هزینه ای هم متوسط هزینه چه قدر در می آد؟و............
مباجث مربوط به شبکه را تو دانشگاه به صورت تئوری خوندم ولی تا به حال به صورت عملی در مبحث شبکه کار نکردم و می خوام با شروع این موضوع خودم رو در بحث شبکه به صورت عملی قوی کنم،خیلی زیاد به کمکتون نیاز دارم.
با تشکر.
سلام
باید از خطوط مخابراتی نظیر ptp یا interanet استفاده کنید . در هر 4 نقطه به مودم و روتر نیاز دارید . مودم tellabs حدود 950 هزار تومان . روتر حداقل 250 هزار تومان
اگر از ptp استفاده کنید باید حتماً یکی از این نقاط را سرور کنید و 3 نقطه دیگر از این سرور خدمات بگیرند . در سمت سرور مودم باید از نوع مالتی لاین باشه .
اگر از اینترانت استفاده کنید باید مثل قبل سرور راه بندازید و تانل بزنید .
دنگ و فنگ داره !! اگه تازه کار هستید باید خیلی خیلی تلاش کنید تا بتونید این کار رو انجام بدید . البته خواستن توانستن است !
علاوه بر هزینه تجهیزات ، مخابرات هزینه ای را ماهیانه بابت بستر فیزیکی که در اختیار شما قرار داده از شما می گیره که قیمتش هم بستگی به پهنای باند داره .
من هنوز در مورد کارایی این شبکه توجیه نیستم اما اگر شبکه زیاد حرفه ای و خاص نباشه میشه یه کار دیگه هم کرد که ارزون در بیاد . هر 4 نقطه به شیوه های ارزان قیمت مثل adsl اینترنت بگیرند و از طریق همین شبکه اینترنت تانل بزنند و شبکه بشند . البته این کار کاری غیر حرفه ای هست اما کم هزینه !!
maaaaaa
دوشنبه 06 مهر 1388, 09:28 صبح
تانل زدن دیگه چیه؟
online_mansoor2007
دوشنبه 06 مهر 1388, 11:39 صبح
تانل زدن دیگه چیه؟
خوب اینا مباحث فنی هست :بامزه: البته با گوگل می تونی یه چیزایی پیدا کنید اما درک مفهوم تانل نیازمند داشتن اطلاعات شبکه ای قوی هست .
در هر صورت ما آماده هستیم بیایم شبکتون را راه بندازیم :چشمک: کدوم استان هستید شما ؟
maaaaaa
سه شنبه 07 مهر 1388, 10:25 صبح
سلام و ممنون از کمک همه دوستان
راستشو بخواید خودمم 1 خورده گیج شدم هدف از اجرای این پروژه اینه که می خوان یک شبکه جهانی بین 36 استان در کشور راه اندازی کنند که فقط مدیران بتونند از این شبکه استفاده کنند و با استفاده از این شبکه بتونند مکاتباتی را با هم انجام بدهند و از برنامه ها،جلسات و.... که در هر استان برگزار می شود مطلع بشن.
حالا به نظر خودم میگم این چه کاریه که آدم بره 1 شبکه مستقل راه اندازی کنه،خوب می ره 1 سایت طراحی میکنه و از طریق اون سایت و اینترنت،مدیران با هم ارتباط بر قرار میکنند.
آیا به نظر شما دوستان راه حل دیگری هم وجود داره؟اگر هست واسم توضیح بدید.
maaaaaa
چهارشنبه 08 مهر 1388, 09:47 صبح
هیچ کس نیست جوابمو بده؟!!!!
znuznu
چهارشنبه 29 مهر 1388, 17:57 عصر
بهترین راه استفاده از راهکارهای وب بیس هست. یک کد php مناسب با یک database خوب
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.