ورود

View Full Version : استفاده از vpn

behzad_dr
شنبه 04 مهر 1388, 15:58 عصر
سلام دوستان خوب .
من برای انجام تعییراتی در یه کامپیوتر مجبورم هر چند روز مسیر 25 کیلومتری رو برم .

اطلاعات لازم : سیستم عامل دستگاه مورد نظر XP و دستگاه خودم XP
در هر دو نقطه اینترنت ADSl دارم .
امنیت هم مهم نیست واسم .

میخوام بدونم آیا میشه از vpn استفاده کرد اگر امکان داره به چه صورت ؟! واگر امکان نداره راه حل چیست !؟ لطفا پاسخ کامل بدین.

manvaputra
شنبه 04 مهر 1388, 16:15 عصر
سلام دوست عزيز چرا از نرم افزارهايي مثل TeamViewer استفاده نمي كني؟ من خودم اكثر وقتا براي تحويل پروژه اونو مي رسونم دست طرف ديگه بعد با نرم افزارهايي مثل اين كنترل اون يكي كامپيوتر مياد دستم تنظيماتشو انجام مي دم

manvaputra
شنبه 04 مهر 1388, 16:16 عصر
اينم لينك دانلودش:

http://www.teamviewer.com/index.aspx

behzad_dr
شنبه 04 مهر 1388, 16:18 عصر
دوست خوب میشه قابلیت های این نرم افزار رو عنوان کنید .. دوم اینکه میشه دقیقا مشابه یه شبکه lan به هارد دیسک اون دسترسی داشته باشید . سومااینکه اگر حجمش کمه میشه لینکش رو بذارین ؟!

manvaputra
شنبه 04 مهر 1388, 16:43 عصر
دوست خوب میشه قابلیت های این نرم افزار رو عنوان کنیددوباره سلام اينا رو تو خود سايتشم گفته

teamviewer يه نرم افزار راحت براي شير كردن دسكتاپتونه ، كه مي تونين به راحتي به كامپيوتر مقابل ريموت بزنيد ، حتي با وجود فايروال و نت

دوم اینکه میشه دقیقا مشابه یه شبکه lan به هارد دیسک اون دسترسی داشته باشیدنه تنها هارد ديسك شما وقتي ريموت مي زني انگار داري روي كامپيوتر خودت كار مي كني همه كار ميشه كرد

سومااینکه اگر حجمش کمه میشه لینکش رو بذارین ؟! برات آپ كردم تو اينجا
(http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://netbpm2009.persiangig.com/other/TeamViewer_Setup.rar)

mahyar49
یک شنبه 05 مهر 1388, 12:03 عصر
سلام دوستان خوب .
من برای انجام تعییراتی در یه کامپیوتر مجبورم هر چند روز مسیر 25 کیلومتری رو برم .

اطلاعات لازم : سیستم عامل دستگاه مورد نظر XP و دستگاه خودم XP
در هر دو نقطه اینترنت ADSl دارم .
امنیت هم مهم نیست واسم .

میخوام بدونم آیا میشه از vpn استفاده کرد اگر امکان داره به چه صورت ؟! واگر امکان نداره راه حل چیست !؟ لطفا پاسخ کامل بدین.
سلام
چرا از remote desktop حود ویندوز استفاده نمی کنی؟
باید برای اون سیستمی که می خوای بهش ریموت کنی یه ایپی ولید بگیری و به اون ایپی ریموت بزنی...

manvaputra
یک شنبه 05 مهر 1388, 12:35 عصر
سلام
چرا از remote desktop حود ویندوز استفاده نمی کنی؟
باید برای اون سیستمی که می خوای بهش ریموت کنی یه ایپی ولید بگیری و به اون ایپی ریموت بزنی...

خوب خوبيه teamviewer اينه كه آي پي وليد نمي خواد

site-111
سه شنبه 14 مهر 1388, 01:07 صبح
در هنگام نصب پرسشهایی میاید که باید تیک بزنم میشه در این موارد و پرسشها توضیحی بدهید کدومها را تیک دار کنم ؟

و سوالاتی دیگر:

teamviewerباید رویه هر دو سیستم نصب باشد ؟
نخوه نصب شدن به سیستم دیگر چطوری هست ؟
دانلود و آپلود میشه کرد ؟
سرعت دانلو و یا آپلو مثل کپی است یا بستگی به سرعت اینترنت دارد ؟
وقتی سیستم دیگر خاموش هست میشه بهش وصل شد ؟

خلاصه اگه زحمتی نیست توضیحاته مختصری در موردش بدید

ببخشید اگر سوالات کمی زایاد هست...
ممنون...

click.1387
سه شنبه 14 مهر 1388, 08:12 صبح
میشه بگید چطور باید از این نرم افزار استفاده کرد ؟

vahidm
سه شنبه 14 مهر 1388, 08:14 صبح
سلام

ضمن تشکر از آقای manvaputra و دیگر دوستان بابت جواب هاشون به دوست عزیز دیگر که سوال رو مطرح کردند .

در یکی از پست ها گفتند که ریموت خود ویندوز نیاز به آی پی داره . باید بگم که نه نیازی به آی پی ولید نیست . شما باید آی پی آدرس طرف رو که Adsl داره رو ازش بگیرید و در هنگام ریموت کردن وارد کنید . در ضمن برنامه ای که آقای manvaputra گفتند یکی از برنامه های مختص این کار هستش و می تونید از اون استفاده کنید .

پس حرفم این بود که برای ریموت کردن آی پی ولید نمی خواد نه اینکه بهتر از نرم افزار معرفی شده می باشد .

ali_bagheri34
دوشنبه 07 دی 1388, 17:16 عصر
خوب خوبيه teamviewer اينه كه آي پي وليد نمي خواد

سلام
برنامه TeamVieweبسيار ساده و كاربردي مي باشد و كارايي زيادي دارد من با اين برنامه كار كردمه ام و ازش راضي هستم
ولي مشكل اساسي دارد و آن لايسنس آن مي باشد كه ظاهرا 15 تا 30 روزه مي باشد و بعد از آن ديگر نمي شود از آن استفاده كرد چطور مي توان اين مشكل را حل كرد

براي من خيلي حياتي مي باشد
اگر اطلاعاتي داريد حتما جواب دهيد

msh_gold
پنج شنبه 10 دی 1388, 08:35 صبح
با سلام دوست عزیز میشه بگید طریقه نصب و استفاده از این نرم افزار چطوریه
ممنون میشم اگه یه توضیحی بدید

ali_bagheri34
شنبه 12 دی 1388, 10:49 صبح
با سلام دوست عزیز میشه بگید طریقه نصب و استفاده از این نرم افزار چطوریه
ممنون میشم اگه یه توضیحی بدید

سلام
من يك تاپيك فقطخاص اين قضيه بوجود آوردم مي توانيد از آن استفاده نماييد