ورود

View Full Version : چرا اينجا يه بخش براي OOP نداره؟

m.darvishi
یک شنبه 05 مهر 1388, 02:26 صبح
سلام
من نتونستم بخشي روپيداكنم كه مخصوص جواب دادن به سوالات oop باشه بهر حال زبون ها يا scrip هايي هستند كه oop رو پشتيباني ميكنند ولي جايي تو وبسايت شما ندارند شما ميتونيد با اضافه كردن اين قسمت به جايي هم براي اونها باز كنيد

حامد مصافی
یک شنبه 05 مهر 1388, 10:05 صبح
در نهایت سوالات این زمینه در قالب زبان مورد نظر شخص سوال کننده پرسیده می شوند؛ یعنی عملاً نیازی به چنین بخشی نیست.

m.darvishi
یک شنبه 05 مهر 1388, 11:07 صبح
من الان اكشن اسكريپت 3 كار ميكنم در حالي كه اون oop رو پشتيباني مي كنه توي وبسايت شما جايي نداره

alireza_tavakol
یک شنبه 05 مهر 1388, 15:03 عصر
من هم چند روز پیش این درخواست رو دادم ولی حتی یک پاسخ هم دریافت نکردم

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=181406

vcldeveloper
یک شنبه 05 مهر 1388, 17:45 عصر
من نتونستم بخشي روپيداكنم كه مخصوص جواب دادن به سوالات oop باشه بهر حال زبون ها يا scrip هايي هستند كه oop رو پشتيباني ميكنند ولي جايي تو وبسايت شما ندارند شما ميتونيد با اضافه كردن اين قسمت به جايي هم براي اونها باز كنيد
اگر بحث درباره OOP بطور کلی هست، و به زبان برنامه نویسی خاصی مربوط نمیشه، مثلا بحث درباره مفاهیم OOP، می تونید آن را در تالار مهندسی نرم افزار مطرح کنید.

اگر بحث مربوط به OOP در یک زبان خاص هست، می تونید آن را در تالار مربوط به همان زبان برنامه نویسی مطرح کنید.

من الان اكشن اسكريپت 3 كار ميكنم در حالي كه اون oop رو پشتيباني مي كنه توي وبسايت شما جايي نداره
ما تالاری برای ActionScript نداریم. قبلا در همین بخش توضیح دادیم که تحت چه شرایطی برای یک زبان یا محیط برنامه نویسی خاص تالار جدید اضافه می کنیم.

موفق باشید