View Full Version : masterpage
elmira_63
یک شنبه 05 مهر 1388, 11:33 صبح
سلام من میخوام یه مستر پیج بسازم ولی وقتی new میکنم یه ارور برای content place holder میده که عکسشو گذاشتم
بعدم که content place order رو پاکش میکنم و masterpage رو به صفحاتم نصبت میدم اون ارور رو موقع اجرا میده
البته بگم که من قبلا با c# تحت ویندوز برنامه نویسی می کردم و این اولین web هست که میخوام طراحی کنم تازه کار تازه کارم
Asad.Safari
یک شنبه 05 مهر 1388, 14:23 عصر
مستر پیچ مربوط به ASP.net می باشد و سوالات ASP.net در تالار مربوطه
saeeedft
یک شنبه 05 مهر 1388, 15:11 عصر
خانم عزیز وقتی که یک صفحه رو مستر تعریف میکنی نباید content place holder رو پاک کنی، یک مستر پیج ایجاد کن(از اول) بعد هیچ قسمتیش رو دست نزن(پاک نکن)
hjran abdpor
یک شنبه 05 مهر 1388, 15:32 عصر
همان طور که دوست عزیزم saeeedf گفت از اول بسازید ولی به contact ان دست نزنید(حذف نکنید)
abbaseftekhari
یک شنبه 05 مهر 1388, 16:03 عصر
سلام
اگر content place holder را حذف کردید مشکل نیست دوباره آن را از نوار ابزار به داخل صفحه اضافه کنید
، به این صورت مشکل شما حل می شود.
معمولا هنگام طراحی صفحه مستر پیشنهاد می شود اول همه کنترل های موجود مانند content place holder را حذف کرده و پس از طراحی جداول به تعداد مورد نیاز کنترل content place holder از نوار ابزار به صفحه مستر زیاد کنید.
elmira_63
دوشنبه 06 مهر 1388, 09:19 صبح
ممنون دوستان از پاسخ هاتون ولی مشکل من اینه که توی صفحه مستر پیجم content place holder ارور میده بعد پاکشم که میکنم دوباره می سازمش بازم همینطوره بعدم دیگه content place holder به صفحه مستر اضافه نمی شه:عصبانی++:
elmira_63
سه شنبه 07 مهر 1388, 08:38 صبح
تو رو خدا یکی کمک کنه این مستر پیج من contenet place holder بهش اضافه نمیشه و اصلا مستر پیج رو هم که از اول درست میکنم بازم content place holder اش ارور داره که توی عکسای ضمیمه بالا گذاشتم
M-Gheibi
چهارشنبه 08 مهر 1388, 21:53 عصر
کد داخل Masterpage.Masterتون رو اینجا بنویسید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.