ورود

View Full Version : java + bluetooth + j2me

مریم ع
یک شنبه 05 مهر 1388, 19:51 عصر
سلام.
برای نوشتن برنامه ای که ارتباط بلوتوثی بین لپ تاپ و موبایل برقرار کنه،نیاز به javax.bluetooth داریم که توی جاوا نداره. راه حل چیه؟
برنامه ای که این ارتباط رو بین دو تا موبایل توی j2me برقرار می کنه، برای ارتباط بین برنامه java و j2me نمی تونه استفاده بشه؟

ermia2008
یک شنبه 05 مهر 1388, 22:17 عصر
سلام.
برای نوشتن برنامه ای که ارتباط بلوتوثی بین لپ تاپ و موبایل برقرار کنه،نیاز به javax.bluetooth داریم که توی جاوا نداره. راه حل چیه؟
برنامه ای که این ارتباط رو بین دو تا موبایل توی j2me برقرار می کنه، برای ارتباط بین برنامه java و j2me نمی تونه استفاده بشه؟

سلام
پکیج مربوط به برنامه نویسی بلوتوث در J2ME به طور پیش فرض وجود داره ولی در J2SE باید کتابخانه کار با بلوتوث رو دانلود کنید و به پروژتون اضافش کنید
براتون آپلود کردم. میتونبد از این لینک دانلودش کنید:

دانلود (http://ermia2008.persiangig.comprogramming/Bluetooth%20Library.rar)

مریم ع
دوشنبه 06 مهر 1388, 01:00 صبح
سلام
ممنون از جوابتون، ولی این لینک error میده و چیزی نمیاره. ؟؟؟؟
در ضمن من می تونم از برنامه ای که توی j2me کار می کنه، اینجا توی j2se هم استفاده کنم یا این که باید تغییر کنه؟
مرسی.

ermia2008
دوشنبه 06 مهر 1388, 11:22 صبح
سلام
ممنون از جوابتون، ولی این لینک error میده و چیزی نمیاره. ؟؟؟؟
در ضمن من می تونم از برنامه ای که توی j2me کار می کنه، اینجا توی j2se هم استفاده کنم یا این که باید تغییر کنه؟
مرسی.

د انلود (http://ermia2008.persiangig.com/Programming/Bluetooth%20Library.rar)

کلیت کدها مثل همه. شاید در موارد اندکی کلاسهاشون با هم تفاوت داشته باشن مثل کلاس UUID
که در پکیج J2ME و J2SE با هم متفاوتند و آرگومانهای اونا با هم متفاوته

مریم ع
دوشنبه 06 مهر 1388, 23:20 عصر
سلام
ممنون از لینکتون.
من کلاس های j2me را تغییر دادم و به java انتقال دادم. تا اینجا DeviceDiscovery رو انجام می ده، اما برای برقراری ارتباط از FileConnection استفاده کردم:

FileConnection fileConn;
fileConn= (FileConnection)Connector.open(filePath, Connector.READ_WRITE);

که این رو توی جاوا نمی شناسه. باید از package دیگه ای استفاه کنم یا دستور دیگه ای برای این کار هست؟

ermia2008
سه شنبه 07 مهر 1388, 21:51 عصر
خیر.پکیج های مورد نیاز برای کار با فایل ها به صورت پیش فرض وجود داره و احتیاج به اضافه کردن کتابخانه خاصی نیست.