View Full Version : سوال: ارتقاء دلفی 7 به 2009
Delphi&Kylix_2939
یک شنبه 05 مهر 1388, 23:34 عصر
با سلام به دوستان عزیز من دلفی کار با نسخه 7 دلفی هستم
حالا می خوام برنامه هام رو به دلفی 2009 ارتقاء بدم
در این مسیر یک سری کامپوننت استفاده کردم که بعضی از اونا رو گرفتم بعضی هاشو خودم نوشته بودم وبعضی هاشو پیدا نکردم مثل ImageEn ,Pr Report , Report Builder EnterPrice , KDETel
لطف کنید راهنمائی کنید ممنون می شم.
Delphi&Kylix_2939
یک شنبه 05 مهر 1388, 23:54 عصر
کسی نمی تونه این مشکل رو حل کنه؟
hadisalahi2
دوشنبه 06 مهر 1388, 15:50 عصر
با سلام به دوستان عزیز من دلفی کار با نسخه 7 دلفی هستم
حالا می خوام برنامه هام رو به دلفی 2009 ارتقاء بدم
در این مسیر یک سری کامپوننت استفاده کردم که بعضی از اونا رو گرفتم بعضی هاشو خودم نوشته بودم وبعضی هاشو پیدا نکردم مثل ImageEn ,Pr Report , Report Builder EnterPrice , KDETel
در مورد ارتقا از دلفی 7 به نسخه های بالاتر ، باید خدمت شما عرض کنم که تا الان چندین تاپیک و نظر سنجی در این مورد ایجاد شده . اگه قبل از ایجاد تاپیک جستجو میکردید ، جوابتون رو سریعتر می گرفتید.
در مورد کامپوننت ها هم لازمش اینه که یا بی خیال اونها بشید یا از مشابه اونها استفاده کنید، یا اینکه نسخه تحت 2009 رو گیر بیارید.
حالا کدوم کامپوننت رو نیاز داری؟
بگو تا اگه داشتم برات بفرسیتم. چون من هم 2009 کار میکنم.
یا حق
vcldeveloper
جمعه 10 مهر 1388, 21:46 عصر
چه راهنمایی بکنیم؟ نسخه کرک شده مخصوص دلفی 2009 این کامپوننت ها را برای شما اینجا بزاریم؟!
Delphi&Kylix_2939
جمعه 10 مهر 1388, 23:03 عصر
جناب آقای کشاورز سلام
این کامپوننت ها کامپوننت هائی است که اغلب همه برنامه نویس ها درن استفاده می کنند شاید به احتمال زیاد خود شما هم یکی از این افراد باشید من می خواستم ببینم از این مسیر امکان دستیابی به این ابزار ها هست یا نه ؟
بله من خودم چندین کامپوننت رو خریداری کردم مثلا واسه delphi 7 حالا واسه delphi 2009 مشکل دارم و نمی تونم دوباره هزینه کنم
این رو قبول دارم که بعضی چیزا رو مفت نباید بدست آورد ولی قصد من ارتقاع کارمه
ممنون
vcldeveloper
شنبه 11 مهر 1388, 23:01 عصر
بله من خودم چندین کامپوننت رو خریداری کردم مثلا واسه delphi 7 حالا واسه delphi 2009 مشکل دارم و نمی تونم دوباره هزینه کنم
توی این سایت قرار دادن نسخه کرک شده نرم افزار ممنوع هست. درباره هزینه کردن هم لزومی نداره هزینه کنید، تا دلتون بخواد سایت و انجمن برای انتشار نسخه کرک شده اینگونه کامپوننت ها وجود داره، که می تونید از آنها رایگان دانلود کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.