View Full Version : تبدیل دیتابیس برنامه کامپوتری به دیتا بیس قابل استفاده در موبایل
mahdi68
دوشنبه 06 مهر 1388, 19:55 عصر
سلام دوستان
آیا راهی وجود داره که بشه اطلاعات دیتابیسهایی مثل (MySQL , SQLserver , access , ... ) به دیتابیس قابل استفاده در موبایل تبدیل کرد ؟؟؟ من میخوام لیست کتاب های موجود در یک کتاب خانه به برنامه موبایل اضافه کنم آیا راهی جز وارد کردن دستی اطلاعات هست ؟؟؟
mic_r_c
سه شنبه 07 مهر 1388, 07:34 صبح
سلام،
RMS ها در داخل خود موبایل و با استفاده از ID میدلت به وجود میان. پس اصلا نمیشه RMS رو از خارج از موبایل وارد حافظه کرد.
بهترین کار اینه که اگر حجم اطلاعات کمه، اونا رو در داخل یک فایل بریزی و در JAR قرار بدی، ولی اگر حجم زیاده، باید برنامه با استفاده یکی از این سه راه اطلاعات رو دریافت و در داخل RMS بریزه.
1- بلوتوث
2- اینترنت
4- فایل ( خارج از JAR)
البته باید روشی رو ابداع کنی که بتونه به صورت (مثلا) 200 کیلو 200 کیلو، اطلاعات رو ارسال کنه.
mahdi68
سه شنبه 07 مهر 1388, 13:00 عصر
با سلام من میخوام اطلاعات ۱۱۰۰۰ عنوان کتاب ( عنوان , نویسنده , ناشر , ... ) تو برنامم باشه و بتونم یا استفاده از اون اطلاعات کتاب ها رو جستجو کنم
RMS ها در داخل خود موبایل و با استفاده از ID میدلت به وجود میان. پس اصلا نمیشه RMS رو از خارج از موبایل وارد حافظه کرد.
آیا فقط از RMS میشه به عنوان دیتا بیس برای موبایل استفاده کرد ؟؟؟ (یادمه یجایی خوندم چیزایه دیگه ای هم هست دقیق یادم نیست )
اگه جوابتون نه هست این قضیه ای که گفتین در مورپد اونا هم صدق میکنه ؟؟؟
من اطلاعات این کتاب ها رو تو فایل word هم دارم اگه راهنماییم یا پیشنهادی بهم بکنین ممنون میشم
موارد ۱ و۲ نمیشن
لطفا در مورد ۳ یکم بیشتر توضیح بدین باید واسه کاربر به غیر از فایل JAR اون فایل اطلاعات رو هم بدم ؟؟؟ من میخوام کاربر وقتی فایل جار میریزه تو گوشی بتونه از همچی استفاده کنه
متشکرم
handinux
سه شنبه 07 مهر 1388, 18:34 عصر
سلام.براي مشكل شما راه حل مناسبي وجود داره.11000 عنوان كتاب شايد نزديك 1تا 3مگ اندازه فايل jar شما رو افزايش بده.اين راه حل تجاري و همراه سورس كد و آموزش هست.در ضمن شما مي تونيد بعدا براي اضافه كردن قابليتهاي بيشتر به برنامه از SQL Qurey هم استفاده كنيد.
mic_r_c
چهارشنبه 08 مهر 1388, 09:20 صبح
سلام،
آقا مهدی، بالاخره همون برنامه ها هم از آخر آخر با RMS سر و کار دارن.
من راه حلی رو که مدتها، در کارای تجاری هم استفاده میکردم، بهتون معرفی کردم. شاید Handinux واقعا راه کار بهتری رو داره. با ایشون هم مشورت کن.
اما در مورد روش سوم:
اطلاعاتت رو توی فایل های 300 تا 500 کیلو بشکن. و از 0 تا n شماره گذاری کن.
بقیش هم معلومه.
من الان روی یک پروژه در همین زمینه دارم کار میکنم، که یک زبان به نام BML هم براش درست کردیم. تموم که شد، لینک source.forge اش رو میزارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.