ورود

View Full Version : کمک فوری در مورد امنیت برنامه

Delphi-Man
سه شنبه 07 مهر 1388, 13:59 عصر
با سلام و خسته نباشید
می خواستم بگم من یه برنامه با دلفی برای جشنواره خوارزمی طراحی کردم بعد قبل از ارسال به جشنواره می خوام بذارمش برای دانلود. ممکنه به سورس کد تبدیل بشه؟ 1 سال روش زحمت کشیدم کلی برنامه نوشتم.
الان مدیران و کاربران یه فروم از من خواستن که برنامه رو بذارم که تستش کنن ولی من می ترسم که روش از مهندسی معکوس استفاده بشه. چه کار کنم؟ :افسرده:

Delphi-Man
سه شنبه 07 مهر 1388, 15:03 عصر
یادم رفت بگم با دلفی نوشته شده

tdkhakpur
سه شنبه 07 مهر 1388, 19:50 عصر
با سلام و خسته نباشید
می خواستم بگم من یه برنامه با دلفی برای جشنواره خوارزمی طراحی کردم بعد قبل از ارسال به جشنواره می خوام بذارمش برای دانلود. ممکنه به سورس کد تبدیل بشه؟ 1 سال روش زحمت کشیدم کلی برنامه نوشتم.
الان مدیران و کاربران یه فروم از من خواستن که برنامه رو بذارم که تستش کنن ولی من می ترسم که روش از مهندسی معکوس استفاده بشه. چه کار کنم؟ :افسرده:
نه همچین چیزی نمیتواند امکان داشته باشد چون اگر همچین کاری میشد مردم میرفتند سراغ مثلا ویندوز و یا برنامه های حسابداری که مردم بالاش هزینه های زیادی برای خرید بسته انها میدهند.

Nima NT
سه شنبه 07 مهر 1388, 20:25 عصر
برنامه شما همونطوری که دوستمون گفتن امکان نداره به سورس تبدیل بشه ولی میشه کرکش کرد و رایگان ازش استفاده کرد.

Securebit
سه شنبه 07 مهر 1388, 21:05 عصر
با احترام به نظرات دوستان باید بگویم که تمام فایلهای کامپایل شده را می توان به سورس تبدیل کرد در کدهای ناتیو این کار بسیار وقت گیر هست و به راحتی دات نت نیست!

tdkhakpur
سه شنبه 07 مهر 1388, 22:48 عصر
با احترام به نظرات دوستان باید بگویم که تمام فایلهای کامپایل شده را می توان به سورس تبدیل کرد در کدهای ناتیو این کار بسیار وقت گیر هست و به راحتی دات نت نیست!
با احترام به مطالب شما.
اینکه ایشان میخواهند داخل جشنواره شرکت کنند فقط صرف ارائه نرم افزار نیست بلکه باید کار هایی را که کرده است را همراه توضیح ارائه بدهد.
آنچه را که نرم افزار های جانبی برای ایجاد سورس از فایل exe میکنند فقط الگوی پیشنهادی و کاملا منظم از نرم افزار می باشد نه حالتی که بتوان سورس آن را خط به خط توجیه کرد.
این کار مثل این می ماند که شما گنجیشک را رنگ کرده و عوض بلبل بفروشیش...

Delphi-Man
سه شنبه 07 مهر 1388, 22:59 عصر
خیلی از نظرات دوستان ممنونم

یه کارهایی هم کردم که به این راحتی ها به سورس تبدیل نشه (مثل کامپوننت هایی که خودم نوشتم و dll و...)

با این حساب میرم که آپلودش کنم... :)

بازم از پاسخهای دوستان ممنونم

AbiriAmir
یک شنبه 12 مهر 1388, 19:43 عصر
خیلی از نظرات دوستان ممنونم

یه کارهایی هم کردم که به این راحتی ها به سورس تبدیل نشه (مثل کامپوننت هایی که خودم نوشتم و dll و...)

با این حساب میرم که آپلودش کنم... :)

بازم از پاسخهای دوستان ممنونم

چه دی ال ال ها و کامپوننت هایی نوشتین؟؟؟
روش کارشون چیه؟
از چه نوع کرک جلوگیری میکنن؟؟؟