View Full Version : اندازه صفحات سایت
بندرعباس
چهارشنبه 26 اسفند 1383, 10:59 صبح
سلام
سایتم رو در کیفیت 1024*768 طراحی کردم و زمانی که در کیفیت 800*600 یا حالا هر چیز دیگه ای باز می کنم خیلی زشت می شه و کل چیزا را در کل صفخع نشون نمی ده و scroll می یفته اومدم و width جدولایی رو که عکسام داخلش بود دادم 100% ولی بازم نشد چون این صفحه را در فتوشاب slice کردم و بعد با html ذخیرش کردم یک قطعه کد javascript تو شبکه پیدا کردم که فقط اندازه صفحه را تغییر می ده ولی موضاعات و عکسای داخلشو نه .
باید چکار کنم ....
با تشکر
------------------------
نوروزتان مبارک باد :flower:
pedramr
چهارشنبه 10 فروردین 1384, 14:05 عصر
.. یه زمونی می گفتن باید در مد 640×480 طراحی کرد . درست مثل وبلاگ پرشینبلاگ . اما حالا با آمار فهمیدن که باید در مد 800×600 باشه . بنابراین منطقاً باید در این مد طراحی کرد تا در مد بالاتر هم خوب دیده بشه ..
M-Gheibi
چهارشنبه 10 فروردین 1384, 16:25 عصر
البته در اگثر مواقع میشه صفحه رو جوری طراحی کرد که در همه رزولوشن ها جواب بده.
به نظرم شما تصاویرتون رو به شکل picture (از تگ img) استفاده می کنید. بهتره برای حل مشکلتون تصاویر صفحه وبتون رو به صورت بک گراند cell ها قرار دهید. یعنی از تگ img استفاده نکنید. برای مثال بدین شکل:
<td background="source">&nbsp;</td>
البته این کار رو تنها برای تصاویری میشه انجام داد که فقط حاوی یک رنگ باشند.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید (البته بعیده چون خودم هم نفهمیدم چی گفتم :mrgreen: ) .
اگه منظورم رو خوب منتقل نکردم بگید تا بیشتر توضیح بدم. ضمنا اگه بتونید آدرس صفحه مورد نظرتون رو بدید تا ببینم شاید بهتر بشه کاری کرد.
روز خوش
faramarz_s
چهارشنبه 10 فروردین 1384, 18:30 عصر
یعنی میگید تصویر را داخل سل اینزرت کنیم؟ :strange: :confy2:
M-Gheibi
پنج شنبه 11 فروردین 1384, 16:58 عصر
این کار رو تنها برای تصاویری میشه انجام داد که فقط حاوی یک رنگ باشند.
javad_hosseiny
سه شنبه 16 فروردین 1384, 19:19 عصر
می تونید تصویر را نیز با این روش جهت رزولیشن های مختلف نمایش دهد
باید تصویر مورد نظر را به چند تکه تقسیم کنید و قسمتی از تصویر که مد نظرتان است (که در رزولیشنهای مختلف باید کشیده شود) (مثلا جایی که دارای زمینه یکدست و یا رنگ یکدست است) را بصورت تک پیکسل با ارتفاع تصویر مورد نظر جدا ذخیره کنید و سپس در تگ نویسی تیبلی با تعداد ستون دلخواه (با توجه به تعداد تقسیم تصویر) ایجاد کنید و ستونی از این جدول که مربوط به تصویر تک پیکسل می شود را با عرض 100% و قراردادن تصویر در زمینه ستون (مشابه راهنمای دوست عزیز آقای غیبی) می توانید به منظور خود نائل بیایید
Kamran.K
سه شنبه 16 فروردین 1384, 22:35 عصر
به نظر من: جدا از روشی که استفاده میکنید برای اینکه صفحه شما در هر رزولیشنی نمایش داده بشه بهترین کار اینکه با توجه به رزولیشین کاربر یه تم ختص رو نمایش بدید.
یعنی در رزولیشین های بالا فقط بزرگ شدن عناصر رو نداشته باشیم. بلکه جابجا شدن اونها رو هم داشته باشیم.
hassan2005
دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:05 عصر
من نیاز به کدهای سایز صفحه دارم.
من نیاز به کدی دارم برای ئستاندار کردن صفحات وبم که هم 1024 را سابورت کنه هم 800 در 600 را
kimia1
دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:28 عصر
به نظر من: جدا از روشی که استفاده میکنید برای اینکه صفحه شما در هر رزولیشنی نمایش داده بشه بهترین کار اینکه با توجه به رزولیشین کاربر یه تم ختص رو نمایش بدید.
یعنی در رزولیشین های بالا فقط بزرگ شدن عناصر رو نداشته باشیم. بلکه جابجا شدن اونها رو هم داشته باشیم.
فکر کنم این جواب منطقی باشه. شما برای هر تعداد مد مورد نظرتون سایتتون را طراحی کنید و بسته به رزولوشن کاربر هر دفعه یک مد نمایش داده بشه . البته این که نمایش تصاویر را با درصد انجام بدین هم یه راه حله اما فکر کنم شکل ظاهری سایت را به هم بریزه.
javad_hosseiny
دوشنبه 22 فروردین 1384, 20:40 عصر
این روش هم روش خوبی است ولی به یک نکته دقت کنید آن هم این که کاربر به هنگام بازدید مجدد سایت (به هنگام تغییر رزولیشن) اطلاعات را مجددا می خواند (به علت تغییر اطلاعات صفحه و مخصوص به علت افزایش رزولیشن طبیعتا تصاویر بزرگتری باید انتخاب شود و در نهایت باعث کندی لود صفحه می گردد)
Kamran.K
سه شنبه 23 فروردین 1384, 08:56 صبح
این روش هم روش خوبی است ولی به یک نکته دقت کنید آن هم این که کاربر به هنگام بازدید مجدد سایت (به هنگام تغییر رزولیشن) اطلاعات را مجددا می خواند (به علت تغییر اطلاعات صفحه و مخصوص به علت افزایش رزولیشن طبیعتا تصاویر بزرگتری باید انتخاب شود و در نهایت باعث کندی لود صفحه می گردد)
این لود مجدد به علت هرگونه تغییری اتفاق میافتد. ضمن اینکه قرار نیست کاربر هر لحظه رزولیشن مانیتور خود را تغییر دهد! از همه اینها گذشته ارزشش را دارد که کاربر را کمی منتظر بگذاریم ولی محیطی بهتر را را به وی ارائه دهیم.
hassan2005
سه شنبه 23 فروردین 1384, 12:05 عصر
ba tashakor az dostan mikhastam begam keh yek kod dar javascript ast keh akar an ra darj konim anadazeh safeh ham dar 1024 va dar 800 standard va sabet mishavad man beh an code nyaz daram batashakor
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.