ورود

View Full Version : سوال: ایا زبان vb قادر با انجام این کار هسته؟

mohsenshams
سه شنبه 07 مهر 1388, 17:06 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان عزیز من برای یک پروژه دانشگاهی میخواستم که یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرم که دوستان VB را برای من پیشنهاد کردند.پروژه من به این صورت است که یک سری اطلاعات از کاربران گرفته و داخل چند تا فرمول قرار میدهد و در آخر یک سری خروجی برای من میدهد.
فرمول قابل استفاده بیش از 10 فرمول
اطلاعات دریافتی بیش از 30 مورد
اطلاعات خروجی بیش از 10 مورد
با تشکر از شما دوستان عزیز

Tasiyan
سه شنبه 07 مهر 1388, 17:15 عصر
اگه زبان برنامه نویسی نتونه همین کارم بکنه که باید درشو گل گرفت !
:لبخند:

mohsenshams
سه شنبه 07 مهر 1388, 17:40 عصر
سلام دوست عزیز من قصد جسارت ندارم این اطلاعات فقط به دلیل ناشنایی من با برنامه نویسی هسته بازهم از شما معذرت میخواهم حالا اگر امکان دارد منو برای شروع راهنمایی کنید.
با تشکر از شما

ma300d
سه شنبه 07 مهر 1388, 17:47 عصر
سلام دوست عزیز
من هم خودم تازه شروع کردم ولی میتونم تو اونجایی که میخوام کارم رو راه بندازم
یه کتب معرفی میکنم خیلی خیلی اسون و قشنگ گفته البته یه چند تایی گرفتم یکی از یکی مزخرف تر ولی این رو پیشنهاد میکنم واسه اول کار تهیه کنید
رایانه کار - ویژوال بیسیک - تالیف خلیق
خیلی کتاب خوبی هست

behzad_dr
سه شنبه 07 مهر 1388, 17:48 عصر
سلام دوست خوب ;

رشته تحصیلی و زبانی که قبلا با آن کار کردید رو اگه عنوان کنید بهتر به نتیجه می رسین . شاید اصلا نیازی به ویژوال نباشه . یا اگه قبلا با زبانی فرضا مثل pascal کار کردین می تونید delphi کار کنید ..

powerboy2988
سه شنبه 07 مهر 1388, 17:53 عصر
شما مي توني با net. شروع كني .....مثلا #C

mohsenshams
سه شنبه 07 مهر 1388, 23:00 عصر
سلام دوست خوب ;

رشته تحصیلی و زبانی که قبلا با آن کار کردید رو اگه عنوان کنید بهتر به نتیجه می رسین . شاید اصلا نیازی به ویژوال نباشه . یا اگه قبلا با زبانی فرضا مثل pascal کار کردین می تونید delphi کار کنید ..
سلام دوست عزیز
رشته تحصیلی من متالورژی هسته که برای پروژه پایان دوره تحصیلی می خواهم که برنامه نویسی را یاد بگیرم و با آن پروژه خودم را کامل کنم در مورد پروژه ام در بالا توضیح دادم
با تشکر از شما

mohsenshams
سه شنبه 07 مهر 1388, 23:02 عصر
شما مي توني با net. شروع كني .....مثلا C#‎

سلام دوست عزیز
برنامه نویسی net مگر مخصوص طراحی وب نیسته؟ ایا با net هم میشه برنامه های تحت سیستم را هم نوشت؟
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر از شما

behzad_dr
چهارشنبه 08 مهر 1388, 00:25 صبح
فرمول قابل استفاده بیش از 10 فرمول
اطلاعات دریافتی بیش از 30 مورد
اطلاعات خروجی بیش از 10 مورد
با تشکر از شما دوستان عزیز

سلام مجدد به دوست خوب

ببین دوست عزیز من
برای این کار خلاصه شما اصلا نیازی به رفتن این همه راه نیست ، تا اونجائی که من مطلع هستم یه خلاصه ای از یکی از زبانهای ++C یا پاسکال رو به شما درس دادن . این برنامه شما چیز خاصی نداره که شما بری سراغ زبانهای ویژوال .. این یه راه طولانی یه .. برنامه شما فقط می خواهد یه سری عدد رو بگیری و در جائی دیگه تویه 4 تا فرمول بزاره و خروجی بده .. اصلا ، سخت نگیر . با همون ++C یا پاسکال کارت راه می افته . این فقط یه تمرین به شما دادن ، من می دونم شما یه نگاهی به جزوتون بندازی شروع می کنی به نوشتن .
در عین حال سوال داشتین در بین کار عنوان کنید همگی ما در خدمتیم . موفق باشید

mohsenshams
چهارشنبه 08 مهر 1388, 07:47 صبح
سلام مجدد به دوست خوب

ببین دوست عزیز من
برای این کار خلاصه شما اصلا نیازی به رفتن این همه راه نیست ، تا اونجائی که من مطلع هستم یه خلاصه ای از یکی از زبانهای ++C یا پاسکال رو به شما درس دادن . این برنامه شما چیز خاصی نداره که شما بری سراغ زبانهای ویژوال .. این یه راه طولانی یه .. برنامه شما فقط می خواهد یه سری عدد رو بگیری و در جائی دیگه تویه 4 تا فرمول بزاره و خروجی بده .. اصلا ، سخت نگیر . با همون ++C یا پاسکال کارت راه می افته . این فقط یه تمرین به شما دادن ، من می دونم شما یه نگاهی به جزوتون بندازی شروع می کنی به نوشتن .
در عین حال سوال داشتین در بین کار عنوان کنید همگی ما در خدمتیم . موفق باشید
سلام دوست عزیز
من رشتم متالورژی هسته تا کنون چیزی در مورد برنامه نویسی به ما درس ندادن این فقط ایده خودم هسته که این برنامه را بنویسم و تحت عنوان پروژه پایان دوره کارشناسی ارائه بدهم.در ضمن دیگر دوستان من را راهنمایی کردن که بروم این زبان برنامه نویسی را یادم بگیرم.و چیزی است که من این توانایی را دارم که این زبان برنامه نویسی را یاد بگیرم و مشکلم چیزی جزء راهنمایی برای شروع کار نیست!!!

nima_8m
چهارشنبه 08 مهر 1388, 08:45 صبح
با احترام به نظر همه دوستان مخصوصا آقا بهزاد
دوست عزیز این برنامه ای که شما میخاید اصلا کاری نداره و اگه vb و به شما پیشنهاد کردن این کار درستیه چون وی بی زبانی که یاد گرفتنش آسون و خیلی سریع واسه شما که کارهای سختری انجام داده اید کاری نداره
به نظر من شروع کنید از همین الان چند تا pdf از همین سایت دانلود کنید ببینید که با چه سرعتی پیش خواهید رفت در ضمن شما پشتیبانی مثل بچه های این سایت و دارید که بزرگترین سرما یست من خودم هرچی یادگرفتم از بچه های گل این سایت بوده و هیچ کلاسی نرفتم
یه یا علی بگید شروع کنید

mohsenshams
چهارشنبه 08 مهر 1388, 11:39 صبح
با احترام به نظر همه دوستان مخصوصا آقا بهزاد
دوست عزیز این برنامه ای که شما میخاید اصلا کاری نداره و اگه vb و به شما پیشنهاد کردن این کار درستیه چون وی بی زبانی که یاد گرفتنش آسون و خیلی سریع واسه شما که کارهای سختری انجام داده اید کاری نداره
به نظر من شروع کنید از همین الان چند تا pdf از همین سایت دانلود کنید ببینید که با چه سرعتی پیش خواهید رفت در ضمن شما پشتیبانی مثل بچه های این سایت و دارید که بزرگترین سرما یست من خودم هرچی یادگرفتم از بچه های گل این سایت بوده و هیچ کلاسی نرفتم
یه یا علی بگید شروع کنید
سلام دوست عزیز
من شروع کردم اگر مشکلی داشتم بازهم مزاحمتان میشم
با تشکر از همگی دوستان
یا علی

mohsenshams
چهارشنبه 08 مهر 1388, 12:52 عصر
سلام
یک سوال دیگه برام پیش آمده و آن این است که وقتی من برنامه را با vb با کمک شما نوشتیم برای ساخت ستاپ آن بایستی چه کار کنم
صورت مورد نظر من به صورت زیر است
وقتی برنامه را داخل سی دی رام قرار دادیم ستاپ به صورت اتوران بیاید بالا و در این موقع یک سری اطلاعات مثل مشخصات فردی طرف و شماره سریالی که از طرف ما به آن سی دی تعلق میگیرد را وارد می کنند و دکمه ثبت را فشار میدهد و بعد از فشار دادن یک کد فعال سازی 16 رقمی به آن بدهد.قابل ذکر است که کلیه این موارد به صورت اتوماتیک انجام شود.و بعد از ثبت سی دی یک ایمیلی به داده شود و اطلاعات ثبت کننده سی دی رابرای ما بفرستت.
در این مورد لطف کنید مرا راهنمایی کنید
با تشکر از شما

nima_8m
چهارشنبه 08 مهر 1388, 13:28 عصر
سلام
یک سوال دیگه برام پیش آمده و آن این است که وقتی من برنامه را با vb با کمک شما نوشتیم برای ساخت ستاپ آن بایستی چه کار کنم
صورت مورد نظر من به صورت زیر است
وقتی برنامه را داخل سی دی رام قرار دادیم ستاپ به صورت اتوران بیاید بالا و در این موقع یک سری اطلاعات مثل مشخصات فردی طرف و شماره سریالی که از طرف ما به آن سی دی تعلق میگیرد را وارد می کنند و دکمه ثبت را فشار میدهد و بعد از فشار دادن یک کد فعال سازی 16 رقمی به آن بدهد.قابل ذکر است که کلیه این موارد به صورت اتوماتیک انجام شود.و بعد از ثبت سی دی یک ایمیلی به داده شود و اطلاعات ثبت کننده سی دی رابرای ما بفرستت.
در این مورد لطف کنید مرا راهنمایی کنید
با تشکر از شما
ساخت setup خیلی سادست تو خود وی بی میتونید انجام بدی یا با برنامه های که برای این کار هست مثل installshild و یا smartsetup پروزه رو به پایان برسون setup هم هستیم

mohsenshams
چهارشنبه 08 مهر 1388, 14:05 عصر
آیا با برنامه های که نام بردی میشه این چنین ستاپی ساخت؟
با تشکر از راهنمایی شما

nima_8m
چهارشنبه 08 مهر 1388, 16:21 عصر
آیا با برنامه های که نام بردی میشه این چنین ستاپی ساخت؟
با تشکر از راهنمایی شما
آره عزیزم میشه خوبشم میشه

mohsenshams
چهارشنبه 08 مهر 1388, 21:59 عصر
سلام دوست عزیز
حقیقتش از ظهری فکر کردم ولی نتوانستم بفهمم که از کجا شروع کنم و با چی شروع کنم چونکه برای اولین بار هسته میخواهم برنامه نویسی را یاد بگیرم از شما دوستان میخواهم در این مورد منو راهنمایی کنید
با تشکر از همگی

mohsenshams
پنج شنبه 09 مهر 1388, 08:16 صبح
سلام
کسی نیست در این مورد به من کمک کنه

mohsenshams
پنج شنبه 09 مهر 1388, 09:09 صبح
کسی اینجا دلش برای ما نمی سوزه

powerboy2988
پنج شنبه 09 مهر 1388, 10:16 صبح
سلام دوست عزیز
برنامه نویسی net مگر مخصوص طراحی وب نیسته؟ ایا با net هم میشه برنامه های تحت سیستم را هم نوشت؟
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر از شما

نه!!!

شما تو محيط net. مي توني واسه هر كاري برنامه نويسي كني...
هم وب.. هم ويندوز... هم pocketpc
در ضمن تو اين محيط شما ديگه كد native مثل vb توليد نمي كني و مي توني اون برنامتو تو يك سيستم عامل ديگه به غير از windows به شرطي framework روش نصب باشه اجرا كني

ali-software
پنج شنبه 09 مهر 1388, 16:01 عصر
با همین وی بی شروع کنی بهتره.مطمین باش تمام بچه های برنامه نویس بهت کمک می کنند

mohsenshams
پنج شنبه 09 مهر 1388, 19:58 عصر
سلام
کتابی و یا نرم افزاری که برای یادگیری vb مورد نیاز است برای من بگید تا آنها را پیدا کنم برای شروع کار اگر در وب هم جایی سراغ دارید برای تهیه لینک بگذارید تا آن را تهیه کنم
با تشکر از همگی دوستان

nima_8m
پنج شنبه 09 مهر 1388, 20:00 عصر
کسی اینجا دلش برای ما نمی سوزه
برو به بخش آموزش و هرچی pdf دانلود کن و شرو کن به خوندن و تمرین کردن
اگه چیز خاصی خواستی میل بزن
pool1360@yahoo.com

mohsenshams
پنج شنبه 09 مهر 1388, 20:07 عصر
برنامه خاصی مورد نظر نیست؟

Dr.Bronx
پنج شنبه 09 مهر 1388, 23:22 عصر
دوست عزیز
اگر شما تا حالا اصلا کار نکردید و حالا می خواید از vb 6 شروع به کار کنید که خوب اشتباه است
بهتره از .net شروع کنید - مزایای .نت هم که بماند دیگه که اگر بخوایم در موردش صحبت کنیم میشه 1 هفته کامل براتون صبح تا شب صحبت کنم
ولی : اگر باز هم خودت دوست داری با vb6 شروع کنی
من بهت برای شروع کتاب برنامه نویسی و Flowchart فکر می کنم کلاس 2 دبیرستان رو پیشنهاد می کنم
موفق باشید

mohsenshams
جمعه 10 مهر 1388, 12:59 عصر
سلام دوست عزیز با تشکر از شما
اگر امکانشو داره بگیه چرا بایستی از net شروع کنم؟ اگر دوستان هم نظری داره کم لطفی نکند.
با تشکر از راهنمایی همه دوستان

mohsenshams
جمعه 10 مهر 1388, 13:27 عصر
کسی نیسته جواب بده افتادم توی شک با صحبت دوست عزیز؟
:متفکر:

butterfly8528
جمعه 10 مهر 1388, 13:28 عصر
دوست عزیز خیلی مفید و مختصر بگم ، اگه تازه میخوای برنامه نویسی رو شروع کنی ، بدون شک .Net بهترین انتخاب هست .

و اگه بری سراغ VB6 فقط وقتت رو طلف کردی .

در مورد مقایسه زبان ها هم کافیه از گوگل بپرسی :بامزه:

mohsenshams
جمعه 10 مهر 1388, 13:35 عصر
آیا net این قابلیت داره که هر برنامه خواستی با آن بنویسی؟

powerboy2988
جمعه 10 مهر 1388, 13:46 عصر
بله قابليت هاي زيادي داره ....
من يك مثال واست ميزنم اونوقت خودت بيا انتخاب كن..:متفکر:
فرض كن vb مثل يك ماشين مي مونه كه فقط مي تونه رو زمين راه بره و رو هر جاده اي نمي تونه راه بره و فرمان اون هم هيدروليك نيست و بيشتر از 100 تا باهاش نمي توني حركت كني.....:گیج:

اما net. يك وسيله اي كه هم مي توني باهاش رانندگي كني تو هر جاده اي هم مي توني باهاش بري زير آب هم باهاش پرواز كني و محدوديت سرعت هم نداري.... تازه فرمونشم هيدروليكه!!!! :قهقهه::قهقهه:و در ضمن يك راهنماي خيلي خوب هم داري كه تو روندن اين وسيله كمكت مي كنه...:لبخند:

كلا شما با net. هر برنامه اي كه بخواي رو مي توني بنويسي .. قدرت فوق العاده اي داره..:متعجب::متعجب:

حالا با هر كدوم از اين وسيله ها كه دوست داري مي توني بري رانندگي كني:لبخند::لبخند:

ali-software
جمعه 10 مهر 1388, 13:49 عصر
به وسیله ی زبان های وی بی یا دات نت میشه هر بزنامه ای خواستی بنویسی

mohsenshams
جمعه 10 مهر 1388, 14:02 عصر
با تشکر از راهنمایی شما
یک سوال دیگه داشتم
یادگیری net آسانتره یا vb ؟
یا علی مدد

powerboy2988
جمعه 10 مهر 1388, 15:02 عصر
با تشکر از راهنمایی شما
یک سوال دیگه داشتم
یادگیری net آسانتره یا vb ؟
یا علی مدد

بستگي به خودت داره....
اما چون محيط vb كوچيكتر هست نسبت به net. خوب شما زودتر كد نويسي رو ياد مي گيري...
اما..... هر چي بيشتر سختي بكشي بهتر ميشي

mohsenshams
جمعه 10 مهر 1388, 15:12 عصر
بستگي به خودت داره....
اما چون محيط vb كوچيكتر هست نسبت به net. خوب شما زودتر كد نويسي رو ياد مي گيري...
اما..... هر چي بيشتر سختي بكشي بهتر ميشي

دوست عزیز من توانایی و فهم زیادی دارم میشه یک نظر بدهد که برای یادگیری net از پایه حداقل چند ماه طول میکشه؟
فقط نظر بده
شما دوستان هم نظراتتان را دهید.
با تشکر از همگی

mohsenshams
جمعه 10 مهر 1388, 16:16 عصر
من منتظر دریافت راهنماییهایی شما هستم

powerboy2988
جمعه 10 مهر 1388, 17:34 عصر
حداقل 2 سالي كار مي بره و چند سال هم كار كني اون موقعه مي توني بگي من برنامه نويس هستم..

شما هميشه بايد نسبت به اطلاعات روز آگاه باشي..تو ساختمان داده ها و الگوريتم فلوچارت لنگ نزني ..
ديده عمومي داشته باشي.. و ...