ورود

View Full Version : اندر باب بخش vb

Dr.Bronx
سه شنبه 07 مهر 1388, 18:11 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز و مدیران گرامی
در همین ابتدای کار بنده از مدیر عزیز بخش vb جناب Mbt925 و آقای علی کشاورز که هر موقعی که یکم سرشون خلوت میشه و یک گوشه چشمی به بخش vb می فرمایند تشکر کنم
1-
صحبت اصلی در مورد مسئله ای هست که نمی دونم بگم هزاران بار . صد هزاران بار در موردش صحبت شد اما ظاهرا کاربران تازه وارد که تعدادشون هم کم نیست اصلا به اون نگاه نمی کنند اگر هم نگاهی به این موضوع داشته باشند اصلا توجهی به اون ندارند

اون هم موضوع جستجو هست
این روز ها هر 10 دقیقه که توی تالار وی بی صفحه مرورگر رو یه refresh می کنیم می بینیم که حداقل 3 یا 4 تاپیک جدید ایجاد شده که به جرات می تونم بگم از هر 4 تا 3تاش قبلا در موردش صحبت شده . وقتی کاربری رو می بینیم که کلا 1 پست داره میاد توی بخش وی بی بدون اینکه به دور و برش نگاهی بکنه یا یکم بگرده توی تالار میاد و گزینه گفتگوی جدید رو میزنه و بسم الله . بعد هم که هر 10 دقیقه چک می کنه کسی اگر جواب نده :

چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟
چرا جواب نمی دین؟
پس شما اینجا چه کار می کنین؟
آهای مدیران کمک ؟
آقای فلانی شما که بلدی کمک کن؟
و و و و
این هارو هممون دیدیم و می دونیم که هست پس قابل انکار نیست

ما که کاربر های معمولی هستیم از این وضعیت خسته میشیم باید دید مدیران بخش چه سختی هایی رو دارند و به نظرم اگر 24 ساعت هم مدیریت کنند اون بخش رو باز هم درست نمی شه چون
1- کاربران بسیار زیادی داره
2- اصلا مراعات دیگران رو نمی کنند کاربران
3- قوانین = 0
4- جستجو نکردن
5- گستردگی این بخش

الان هم که مد شده دیگه اون آخر اسم تاپیک کلماتی همچون :
فوری
مدیران عزیز کمک کنند
تورو خدا کمک
پروژه فوق حرفه ای
پروژه ی عظیم
درخواست کمک
خواهش می کنم

2-
بحث دوم در مورد پذیرش عضو جدید هستش
خیلی از فروم های خارجی و حتی فارسی رو دیدیم که عضویت توی اونها انقدر وقت گیر و سخت بوده که اگر کارمون زیاد هم مهم نبودده خودمون پشیمون شدیم و صرف نظر کردیم
ولی اینجا انقدر راحت هست ثبت نام که هر کسی یک سوال می کنه باز میره با یک نام کاربری جدید میاد میگه :
بله من هم همین مشکل رو دارم دوستان لطف کنن و کمک کنن
تازه یک تشکر هم از خودش می کنه

اینهارو دیدیم و همینجوری نیومدم اینجا اینارو بگم

حالا منظور من این نیست که کاری کنین که سخت بشه این کار . اونجوری کسانی هم که واقعا نیاز به کمک دارند ممکنه صرف نظر کنند و خوب هیچ کس این موضوع رو دوست نداره

3-

صحبت بعد در مورد گوش زد کردن قوانین هست
در بخش وی بی یه Top Topic داریم به نام
نکاتی در مورد پست ها و فعالیت در فروم - حتما بخونید (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=102664)

فکر می کنم سال به سال کسی که از کنارش هم رد نشه
فکر می کنم باید راه بهتری برای یادآوری قوانین سایت به کاربران جدید در نظر گرفته بشه تا این بخش از این آشفتگی کمی خارج بشه

حالا اینهارو نگفتم که بقیه بیان بگن : آره آره واقعا واقعا
یکم فکر کنیم حتما راهی برای حل کردن این مشکلات هست
اگر همینطوری پیش بره بخش وی بی به زباله دانی سوالات بی مصرف و بی ارزش تبدیل میشه

باز هم در آخر از مدیر بخش وی بی جناب Mbt925 کمال تشکر رو دارم که با تمام وجود به اون بخش رسیدگی می کنن و اگر ایشون نبودند معلوم نبود که حالا چه وضعی رو داشتیم

موفق و موید باشید

alireza_tavakol
سه شنبه 07 مهر 1388, 19:23 عصر
البته اگه خود شما زحمت می کشیدید و یک جستجوی کوچک می کردین می دیدین که مثل این تاپیکی که شما ثبت کردین ، قبلا" زیاد ثبت شده
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=109762
و اگه راه کار جدیدی داشتین نیاز به ثبت تاپیک جدید نبود ، لازم بود توی همون تاپیک اظهار نظر میکردین

راستی یک بزرگی میگفت انتقاد بدون راه کار ارزشی نداره:متعجب:

xxxxx_xxxxx
سه شنبه 07 مهر 1388, 21:11 عصر
من یکی که به خاطر همین مسائل بعضی اوقات کلاً دور بخش VB رو خط میکشم از بخشهای دیگه استفاده میکنم.
اما یه چیز دیگه هم مُد شده اینه که کاربر تاپیک میزنه و تو پست اول و یا حتی گاهی اوقات تو عنوان تاپیک می نویسه "جستجو کردم پیدا نشد" !!! در صورتی که اون مبحث چندین بار مطرح شده.

بخش VB6 یکی از شلوغ ترین بخش های سایت هست و روزانه حداقل ده تاپیک جدید در اون ایجاد میشه. حالا که VB6 هم یکی از دروس رشته کامپیوتر هست بدتر.

اما پیشنهادات من:
1) لینک قوانین سایت باید در دسترس باشه. مثلاً تو منوی سایت.
2) افزایش مدیران اون بخش.
3) الزام به تگ گذاری تاپیک در زمان ایجاد تاپیک. و البته معرفی تگ به کاربر که تگ چی هست. بارها دیده ام که کاربری تو قسمت تگ تاپیک اسم و فامیلش یا شماره تلفنش رو نوشته.
4) ایجاد زیربخش برای بخش VB6. مثل بخش دلفی یا .NET

باید قبول کنیم که بخش VB6 یکی از شلوغ ترین بخش هاست. حالا میخواد نزد بزرگان برنامه نویس منسوخ باشه یا منفور، تا وقتی که بخشی با نام VB6 تو سایت هست باید اینو قبول کرد و بهش رسیدگی کرد.

powerboy2988
سه شنبه 07 مهر 1388, 21:25 عصر
دقيقا حرف دوستان صحيح هستش..

يك نظر : ميشه كاري كرد كه وقت كسي مي خواد هنگام ايجاد تاپيك جديد وقتي داره عنوان تاپيك رو تايپ مي كنه به صورت اتوماتيك يا دستي اون تاپيك هاي مربوط به اون چيزي رو كه داره تايپ مي كنه رو سرچ كنه و واسش ليست كنه تا اون تاپيك هايي كه براش آورده دنبالش مطلبش بگرده؟؟

جستجوش مي تونه با يك دكمه باشه كه پس از تايپش اون دكمه رو بزنه .. يا وقتي كه LostFocus كرد..

يا اگر بشه يك الگوريتمي پياده سازي كرد كه اگر اون تاپكي كه مي خواد ايجاد كنه قبلا در موردش بحث شده.. از ايجاد اون تاپيك جلوگيري كنه..

Dr.Bronx
سه شنبه 07 مهر 1388, 21:57 عصر
خوب ما صدها تاپیک مثلا در مورد X داریم که همه در مورد X سوال کردن
و در این 100 تا تاپیک هیچ کس به X نرسیده و نتیجه ای نداشته
حالا تکلیف چیه ؟

Babak.Hassanpour
سه شنبه 07 مهر 1388, 22:22 عصر
قبول دارید قسمت جستجوی سایت (هم مال خود فروم هم گوگلش) چنگی به دل نمیزنه؟
بهتر نیست برای گام نخست یه جستجوی پیشرفته و بی نقص برای سایت ایجاد بشه؟
(البته کاربر حرفه ای با همین هم میتونه به مطلب مورد نظرش برسه ولی کاربر بی حوصله و تازه کار ازش فراریه)

MBG73
سه شنبه 07 مهر 1388, 22:47 عصر
البته اگه خود شما زحمت می کشیدید و یک جستجوی کوچک می کردین می دیدین که مثل این تاپیکی که شما ثبت کردین ، قبلا" زیاد ثبت شده
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=109762
و اگه راه کار جدیدی داشتین نیاز به ثبت تاپیک جدید نبود ، لازم بود توی همون تاپیک اظهار نظر میکردین

راستی یک بزرگی میگفت انتقاد بدون راه کار ارزشی نداره:متعجب:

دوست عزیز شاید بهتر بود متنو با دقت می خوندی !!

صحبت اصلی در مورد مسئله ای هست که نمی دونم بگم هزاران بار . صد هزاران بار در موردش صحبت شد

alireza_tavakol
سه شنبه 07 مهر 1388, 23:24 عصر
دوست عزیز شاید بهتر بود متنو با دقت می خوندی !!

دوست عزیز بهتر بود شما متنو با دقت می خوندی !!

صحبت اصلی در مورد مسئله ای هست که نمی دونم بگم هزاران بار . صد هزاران بار در موردش صحبت شد اما ظاهرا کاربران تازه وارد که تعدادشون هم کم نیست اصلا به اون نگاه نمی کنند اگر هم نگاهی به این موضوع داشته باشند اصلا توجهی به اون ندارند
اون هم موضوع جستجو هست

صفت تکرار مرتبط است با اینکه هزار بار به کاربران تذکر داده شده که از جستجو استفاده کنند ولی کسی توجه نکرده در صورتی که شما فکر کردی صفت تکرار واسه راه کار مقابله با سوالات تکراری بکار بردن:کف: ( البته Dr.Bronx فکر کرده بودن تا حالا تاپیکی واسه مقابله با سوالات تکراری ثبت نشده :اشتباه:)

ولی در جواب پیشنهاد های دوستان عرض میکنم : source این سایت رو آقای کرامتی ننوشتن که به این راحتی ها بشه توش تغییراتی اعمال کرد و در صورتی که تغییراتی اعمال کنند ممکنه سایت در نسخه بعدی vBulletin با مشکل مواجه بشه

پس فقط کاری که میشه واسه مقابله با تاپیک های تکراری کرد ، فرهنگ سازی است:لبخندساده:

Dr.Bronx
سه شنبه 07 مهر 1388, 23:59 عصر
دوست عزیز
بهتر نیست بزارید کاربران بخش vb و مدیران تصمیم گیری کنند
هر موقع گفتگو در مورد تالا C# شما می تونید بد یا خوب بودن اون موضوع رو بررسی کنید
باز هم از توجه شما ممنونم
موفق باشید

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 08 مهر 1388, 00:13 صبح
ولی در جواب پیشنهاد های دوستان عرض میکنم : source این سایت رو آقای کرامتی ننوشتن که به این راحتی ها بشه توش تغییراتی اعمال کرد و در صورتی که تغییراتی اعمال کنند ممکنه سایت در نسخه بعدی vBulletin با مشکل مواجه بشه

فکر نمی کنم پیشنهادات من فراتر از اون چیزی باشه که admin سایت نتونه اعمال کنه یا در آینده با مشکل مواجه شه. اضافه کردن یک لینک، ایجاد مدیر جدید، الزام به تگ گذاری و ایجاد زیر بخش چیزی نیست که تا حالا انجام نشده باشه.
دوست عزیز همه کاربرانی که تو این تاپیک پست دادند از کاربران بخش VB6 هستند که موضوع رو درک می کنند.

alireza_tavakol
چهارشنبه 08 مهر 1388, 04:50 صبح
دوست عزیز
بهتر نیست بزارید کاربران بخش vb و مدیران تصمیم گیری کنند
هر موقع گفتگو در مورد تالا C#‎ شما می تونید بد یا خوب بودن اون موضوع رو بررسی کنید
باز هم از توجه شما ممنونم
موفق باشید
دوست عزیز این شمکلی رو که شما توی پست اول (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=817457&postcount=1) مطرح کردین مشکلی نیست که فقط توی بخش VB به وجود اومده باشه و بخواهید باهاش انحصاری برخورد بکنید

دوست عزیز همه کاربرانی که تو این تاپیک پست دادند از کاربران بخش VB6 هستند که موضوع رو درک می کنند.
چرا شما فکر کردین من از روز اول C# کار متولد شدم:متفکر: باور کنید منم زمان طفولیتم با VB کار میکردم

در ضمن ایجا هر کسی حق اظهار نظر داره:لبخند:

vcldeveloper
چهارشنبه 08 مهر 1388, 05:09 صبح
قبول دارید قسمت جستجوی سایت (هم مال خود فروم هم گوگلش) چنگی به دل نمیزنه؟
مشکلش چیه؟ چه کاری باید انجام بده که نمیده؟ من خودم تقریبا همیشه از سیستم های جستجو در سایت نتیجه می گیرم. شما چیز بهتری سراغ دارید؟

xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 08 مهر 1388, 15:45 عصر
چرا شما فکر کردین من از روز اول C#‎‎ کار متولد شدم:متفکر: باور کنید منم زمان طفولیتم با VB کار میکردم

عزیز دل برادر، من گفتم افرادی که در این تاپیک پست دادند همگی از کاربران بخش VB هستند حالا این که شما در طفولیت با چی کار می کردید رو کار ندارم همین قدر می دونم که شما حتی یک پست هم در بخش VB6 ندارید پس وضعیت اون بخش رو درک نمی کنید
و اگر گفته میشه که بزارید تا مدیران تصمیم گیری کنند تنها به این خاطر هست که اونها و کاربران همون بخش میدونند که بخش VB6 چه هست و چه وضعیتی دارد.

به دلیل بحث دوطرفه و بی مورد، این پست، آخرین پست من در این تاپیک بود. امیدوارم وضعیت بخش VB6 بهبود پیدا کنه و از بی نظمی که کاربران جدید در اونجا به وجود آوردن خارج بشه.

با تشکر از Mbt925 مدیر بخش VB6

vahid_d_0101
چهارشنبه 08 مهر 1388, 16:35 عصر
با سلام ببخشید دوباره اومدم اینجا پست زدم بله اقای علی کشاورز مشکل داره خیلی هم مشکل داره شاید شما مثل اون مشکلی قبلی که من گفتم بگید هیچ مشکلی نداره ولی من وقتی یه تاپیک خودم عنوانشو میزارم مثلا ارسال اس ام اس و بعد میرم جستجو میکنم و عین همون کلمه ر ا مینویسم یه بار میاره یه بار مینویسه چیزی برای نمایش پیدا نشد فرت
یه جستجو دیدم که همراه با نوشتم متن مورد نظر جستجو را انجام میداد و داخل یه لیست تمام کلمه هایی که مربوط با اون کلمه بودرا لیست میکرد هم سرعت جستجو سریع میشد هم میتونستیم ببینیم قبلا همچین کلمه ایی جایی نوشته شده یا نه
مشکل دوم هم تاخیر 20 ثانیه برای جستجوی مجدد که من تعدادی سایتها دیدم که با همین vBulletin کار میکنن ولی برای جستجوی مجدد نباید 20 ثانیه صبرر کنیم
اینم نمونه سایتی که با همین vBulletinکار میکنه ولی تاخیر برای جستجو نداره www.ir-tci.org/forum

بازهم تکرار میکنم این سایت و مدیرانش و .... هیچ مشکلی ندارند و مشکل از طرف ما هست :تشویق:

Tasiyan
پنج شنبه 09 مهر 1388, 15:58 عصر
این فراخوان جذب ناظمین چی شد ؟؟
شاید ناظم ها بتونن VB رو سرو سامون بدن