Dr.Bronx
سه شنبه 07 مهر 1388, 18:11 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز و مدیران گرامی
در همین ابتدای کار بنده از مدیر عزیز بخش vb جناب Mbt925 و آقای علی کشاورز که هر موقعی که یکم سرشون خلوت میشه و یک گوشه چشمی به بخش vb می فرمایند تشکر کنم
1-
صحبت اصلی در مورد مسئله ای هست که نمی دونم بگم هزاران بار . صد هزاران بار در موردش صحبت شد اما ظاهرا کاربران تازه وارد که تعدادشون هم کم نیست اصلا به اون نگاه نمی کنند اگر هم نگاهی به این موضوع داشته باشند اصلا توجهی به اون ندارند
اون هم موضوع جستجو هست
این روز ها هر 10 دقیقه که توی تالار وی بی صفحه مرورگر رو یه refresh می کنیم می بینیم که حداقل 3 یا 4 تاپیک جدید ایجاد شده که به جرات می تونم بگم از هر 4 تا 3تاش قبلا در موردش صحبت شده . وقتی کاربری رو می بینیم که کلا 1 پست داره میاد توی بخش وی بی بدون اینکه به دور و برش نگاهی بکنه یا یکم بگرده توی تالار میاد و گزینه گفتگوی جدید رو میزنه و بسم الله . بعد هم که هر 10 دقیقه چک می کنه کسی اگر جواب نده :
چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟
چرا جواب نمی دین؟
پس شما اینجا چه کار می کنین؟
آهای مدیران کمک ؟
آقای فلانی شما که بلدی کمک کن؟
و و و و
این هارو هممون دیدیم و می دونیم که هست پس قابل انکار نیست
ما که کاربر های معمولی هستیم از این وضعیت خسته میشیم باید دید مدیران بخش چه سختی هایی رو دارند و به نظرم اگر 24 ساعت هم مدیریت کنند اون بخش رو باز هم درست نمی شه چون
1- کاربران بسیار زیادی داره
2- اصلا مراعات دیگران رو نمی کنند کاربران
3- قوانین = 0
4- جستجو نکردن
5- گستردگی این بخش
الان هم که مد شده دیگه اون آخر اسم تاپیک کلماتی همچون :
فوری
مدیران عزیز کمک کنند
تورو خدا کمک
پروژه فوق حرفه ای
پروژه ی عظیم
درخواست کمک
خواهش می کنم
2-
بحث دوم در مورد پذیرش عضو جدید هستش
خیلی از فروم های خارجی و حتی فارسی رو دیدیم که عضویت توی اونها انقدر وقت گیر و سخت بوده که اگر کارمون زیاد هم مهم نبودده خودمون پشیمون شدیم و صرف نظر کردیم
ولی اینجا انقدر راحت هست ثبت نام که هر کسی یک سوال می کنه باز میره با یک نام کاربری جدید میاد میگه :
بله من هم همین مشکل رو دارم دوستان لطف کنن و کمک کنن
تازه یک تشکر هم از خودش می کنه
اینهارو دیدیم و همینجوری نیومدم اینجا اینارو بگم
حالا منظور من این نیست که کاری کنین که سخت بشه این کار . اونجوری کسانی هم که واقعا نیاز به کمک دارند ممکنه صرف نظر کنند و خوب هیچ کس این موضوع رو دوست نداره
3-
صحبت بعد در مورد گوش زد کردن قوانین هست
در بخش وی بی یه Top Topic داریم به نام
نکاتی در مورد پست ها و فعالیت در فروم - حتما بخونید (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=102664)
فکر می کنم سال به سال کسی که از کنارش هم رد نشه
فکر می کنم باید راه بهتری برای یادآوری قوانین سایت به کاربران جدید در نظر گرفته بشه تا این بخش از این آشفتگی کمی خارج بشه
حالا اینهارو نگفتم که بقیه بیان بگن : آره آره واقعا واقعا
یکم فکر کنیم حتما راهی برای حل کردن این مشکلات هست
اگر همینطوری پیش بره بخش وی بی به زباله دانی سوالات بی مصرف و بی ارزش تبدیل میشه
باز هم در آخر از مدیر بخش وی بی جناب Mbt925 کمال تشکر رو دارم که با تمام وجود به اون بخش رسیدگی می کنن و اگر ایشون نبودند معلوم نبود که حالا چه وضعی رو داشتیم
موفق و موید باشید
در همین ابتدای کار بنده از مدیر عزیز بخش vb جناب Mbt925 و آقای علی کشاورز که هر موقعی که یکم سرشون خلوت میشه و یک گوشه چشمی به بخش vb می فرمایند تشکر کنم
1-
صحبت اصلی در مورد مسئله ای هست که نمی دونم بگم هزاران بار . صد هزاران بار در موردش صحبت شد اما ظاهرا کاربران تازه وارد که تعدادشون هم کم نیست اصلا به اون نگاه نمی کنند اگر هم نگاهی به این موضوع داشته باشند اصلا توجهی به اون ندارند
اون هم موضوع جستجو هست
این روز ها هر 10 دقیقه که توی تالار وی بی صفحه مرورگر رو یه refresh می کنیم می بینیم که حداقل 3 یا 4 تاپیک جدید ایجاد شده که به جرات می تونم بگم از هر 4 تا 3تاش قبلا در موردش صحبت شده . وقتی کاربری رو می بینیم که کلا 1 پست داره میاد توی بخش وی بی بدون اینکه به دور و برش نگاهی بکنه یا یکم بگرده توی تالار میاد و گزینه گفتگوی جدید رو میزنه و بسم الله . بعد هم که هر 10 دقیقه چک می کنه کسی اگر جواب نده :
چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟
چرا جواب نمی دین؟
پس شما اینجا چه کار می کنین؟
آهای مدیران کمک ؟
آقای فلانی شما که بلدی کمک کن؟
و و و و
این هارو هممون دیدیم و می دونیم که هست پس قابل انکار نیست
ما که کاربر های معمولی هستیم از این وضعیت خسته میشیم باید دید مدیران بخش چه سختی هایی رو دارند و به نظرم اگر 24 ساعت هم مدیریت کنند اون بخش رو باز هم درست نمی شه چون
1- کاربران بسیار زیادی داره
2- اصلا مراعات دیگران رو نمی کنند کاربران
3- قوانین = 0
4- جستجو نکردن
5- گستردگی این بخش
الان هم که مد شده دیگه اون آخر اسم تاپیک کلماتی همچون :
فوری
مدیران عزیز کمک کنند
تورو خدا کمک
پروژه فوق حرفه ای
پروژه ی عظیم
درخواست کمک
خواهش می کنم
2-
بحث دوم در مورد پذیرش عضو جدید هستش
خیلی از فروم های خارجی و حتی فارسی رو دیدیم که عضویت توی اونها انقدر وقت گیر و سخت بوده که اگر کارمون زیاد هم مهم نبودده خودمون پشیمون شدیم و صرف نظر کردیم
ولی اینجا انقدر راحت هست ثبت نام که هر کسی یک سوال می کنه باز میره با یک نام کاربری جدید میاد میگه :
بله من هم همین مشکل رو دارم دوستان لطف کنن و کمک کنن
تازه یک تشکر هم از خودش می کنه
اینهارو دیدیم و همینجوری نیومدم اینجا اینارو بگم
حالا منظور من این نیست که کاری کنین که سخت بشه این کار . اونجوری کسانی هم که واقعا نیاز به کمک دارند ممکنه صرف نظر کنند و خوب هیچ کس این موضوع رو دوست نداره
3-
صحبت بعد در مورد گوش زد کردن قوانین هست
در بخش وی بی یه Top Topic داریم به نام
نکاتی در مورد پست ها و فعالیت در فروم - حتما بخونید (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=102664)
فکر می کنم سال به سال کسی که از کنارش هم رد نشه
فکر می کنم باید راه بهتری برای یادآوری قوانین سایت به کاربران جدید در نظر گرفته بشه تا این بخش از این آشفتگی کمی خارج بشه
حالا اینهارو نگفتم که بقیه بیان بگن : آره آره واقعا واقعا
یکم فکر کنیم حتما راهی برای حل کردن این مشکلات هست
اگر همینطوری پیش بره بخش وی بی به زباله دانی سوالات بی مصرف و بی ارزش تبدیل میشه
باز هم در آخر از مدیر بخش وی بی جناب Mbt925 کمال تشکر رو دارم که با تمام وجود به اون بخش رسیدگی می کنن و اگر ایشون نبودند معلوم نبود که حالا چه وضعی رو داشتیم
موفق و موید باشید