View Full Version : سوال: ساخت فيلد lookup
paeezeh
سه شنبه 07 مهر 1388, 22:05 عصر
سلام. چطوري ميشه فيلد lookup ساخت؟ من خيلي جستجو كردم اما چيزي متوجه نشدم. وقتي فيلدي رو از نوع lookup ميخوام تعريف كنم نميدونم مشخصاتشو چي بايد بدم مثلا اسمش بايد با اون چيزي كه تو جدوله فرق داشته باشه؟ fieldkey و بقيه. من بارها اين كارو كردم اما هنگام اجراي برنامه ميگه اون فيلد وجود نداره در كوئري. ممنون.
يه سوال ديگه هم اينكه: يه فرم دارم كه توش يه اطلاعاتي رو جستجو ميكنم و نتايج رو تو گريد نشون ميدم براي جستجوي جديد فرم رو پاك ميكنم . چطوري ميشه محتويات گريد رو هم پاك كرد؟
vcldeveloper
چهارشنبه 08 مهر 1388, 05:16 صبح
يه سوال ديگه هم اينكه: يه فرم دارم كه توش يه اطلاعاتي رو جستجو ميكنم و نتايج رو تو گريد نشون ميدم براي جستجوي جديد فرم رو پاك ميكنم . چطوري ميشه محتويات گريد رو هم پاك كرد؟
این ربطی به سوال اول و عنوان تاپیک نداره، آن را در تاپیک جداگانه ایی مطرح کنید.
paeezeh
چهارشنبه 08 مهر 1388, 09:59 صبح
اگه ميشه سوال اولمو جواب بديد. سوال دومم رو توي يك تاپيك جدا پرسيدم.مرسي
vcldeveloper
پنج شنبه 09 مهر 1388, 01:10 صبح
اگه ميشه سوال اولمو جواب بديد.
جواب این سوال در هر کتاب مرتبط با بانک اطلاعاتی در دلفی داده شده. در Help دلفی هم توضیح داده شده.
وقتي فيلدي رو از نوع lookup ميخوام تعريف كنم نميدونم مشخصاتشو چي بايد بدم مثلا اسمش بايد با اون چيزي كه تو جدوله فرق داشته باشه؟ fieldkey و بقيه.
بله، اسمش باید متفاوت از سایر فیلدهای اون Dataset باشه.
KeyField فیلدی از همین Dataset هست که مقدار آن مقدار فیلد Lookup شما را تعیین میکنه.
Dataset جدولی را مشخص میکنه که باید مقدار Lookup از آن خوانده بشند.
Lookkup Keys فیلدی را در جدول Lookup مشخص میکنه که در صورت برابر بودن مقدار آن با مقدار KeyField، باید عمل جایگزینی انجام بشه.
Result Field فیلدی را در جدول Lookup مشخص میکنه که در صورت برابر بودن مقدار Lookup Keys با KeyField، مقدار این فیلد بجای مقدار فیلد Lookup ایی که دارید می سازید، نمایش داده میشه.
paeezeh
پنج شنبه 09 مهر 1388, 15:36 عصر
سلام. آقاي كشاورز من كاري كه گفته بوديد را انجام دادم اما key fields مثلا s_idرو وقتي كه برنامه را اجرا مي كنم مي گه وجود نداره. بايد چه كار كنم؟
محمد حسن
پنج شنبه 09 مهر 1388, 19:41 عصر
سلام . یه مشکل مشابه چند روز پیش من داشتم , وقتی خوب برنامه رو تریس کردم فهمیدم که قبل از رسیدن به این خطا یک بار دستور append را اجرا کردم ولی مقداری را به keyfield ندادم که باعث بروز مشکل می شد .
با این حال سوال شما گنگه. اگر متن error رو بفرستید شاید دوستان بهتر کمک کنند.
paeezeh
پنج شنبه 09 مهر 1388, 23:27 عصر
با این حال سوال شما گنگه. اگر متن error رو بفرستید شاید دوستان بهتر کمک کنند.
اينم متن error . ممنون ميشم. فوريه
vcldeveloper
جمعه 10 مهر 1388, 00:29 صبح
اصلا اون فیلد s_id در ADOQuery1 وجود داره؟
paeezeh
جمعه 10 مهر 1388, 12:51 عصر
اصلا اون فیلد s_id در ADOQuery1 وجود داره؟
اگه منظورتون اينه كه اين فيلد رو توي خاصيت sql اون select كنم ، آره هست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.