PDA

View Full Version : سوال: مشکل در استفاده از منو - خيلي خيلي فوري

mzosan817
چهارشنبه 08 مهر 1388, 08:02 صبح
چرا اولين زير منو وقتي باز ميشه اينقدر دور از منوي اصلي باز ميشه چطوري درستش کنم

هيشکي يه کد css خوشکل برا منو سراغ نداره تا حالا فکر کنم از 5 نوع برنامه و منوهاي مختلف استفاده کردم ولي يا تريال بود يا درست کار نمي کرد مهمتر از همش devexpress بود که تريال بود.
تورو هر که مي پرستين کمکم کنيد خيلي خيلي فوريه:گریه:.چجوري منوي asp رو عوض کنم که يه منوي خوشکل ازش دربياد کد css اش رو ميخوام کسي داره:عصبانی++:

kashaneh
چهارشنبه 08 مهر 1388, 08:53 صبح
دوست عزیز می توانید از برنامه های خوبی مثل Sothink DHTML Menu استفاده کنید... هنگام ایجاد منو با این دست برنامه ها می توانید کلیه موارد را تحت کنترل داشته باشید که این فاصله زیر منوها از منوی اصلی هم جزو آن است...
در صورتی که برنامه فوق رو دریافت و سریال اونو پیدا نکردید به من پیام خصوصی بزنید... موفق باشی

mzosan817
چهارشنبه 08 مهر 1388, 12:26 عصر
اين برنامه رو من دانلود کردم و يه منو هم باهاش ساختم حالا با يه فايل با پسوند mnu من چجوري تو asp استفاده کنم

kashaneh
چهارشنبه 08 مهر 1388, 22:55 عصر
دوست عزیز در این برنامه قسمتی برای publish کردن منو در یک صفحه html یا بصورت یک صفحه html و یک کد جاوااسکریپت وجود دارد، از آن برای طی مرحله انتشار منو در صفحه استفاده کنید.

** دوست عزیز ادامه این بحث در صورتی که همین منوسازی باشد، به هیچ عنوان به این تالار مربوط نمی شود و باید در تالار مربوطه ادامه پیدا کند، لطفا این موضوع را مورد نظر خود قرار دهید ***

موفق باشی

banafsheh66
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 12:29 عصر
زمانی که در ویندوز فررم از Menu strip استفاده میکنیم وقتی میخوام زیر مجموعه منوی اصلی در قسمت کلیکش به تب های فرم دیگر برود چه کدی را باید نوشت؟؟ممنون میشم پاسخ بدین.