ورود

View Full Version : خبر: PHP.NET



saeidejafari
چهارشنبه 08 مهر 1388, 08:48 صبح
استفاده از REST براي دسترسي .NET توسط PHP
PHP.NET


بخش همکاري‌هاي MSDN‌ (Microsoft Developer Network) اعلام کرد که پروژه جديدي را آغاز کرده است که در آن، مي‌توان زبان برنامه‌نويسي PHP را به کتابخانه .NET پيوند داد. در واقع، اين پروژه شامل ارائه سرويس‌هاي داده‌اي مبتني بر ADO.NET مي‌شود. اين جعبه ابزار برنامه‌نويسان PHP را قادر مي‌سازد از سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET راحت‌تر استفاده کنند. اين پروژه، پروژه‌اي منبع باز است که توسط مايکروسافت بنيان نهاده شده است و توسط شرکت Persistent Systems توسعه مي‌يابد و در وب‌سايت کدهاي منبع‌باز دات‌نتي، CodePlex در آدرس زير قابل دسترسي است:


http://www.phpdataservices.codeplex.com (http://www.phpdataservices.codeplex.com/)

شرح مختصر در مورد سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET
سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET (که قبلا با عنوان پروژه آستوريا شناخته مي‌شد)، فناوري است براي استفاده از انواع مختلفي از داده‌ها از طريق رابط سرويس REST. منابع‌ داده‌اي مي‌توانند پايگاه‌هاي داده‌، فايل‌هاي XML و ... باشند. سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET آدرس‌دهي قابل انعطافي دارند و مي‌توان از طريق قراردادهاي URL، به داده‌ها دسترسي پيدا کرد. همچنين مي‌توان امور عادي منابع‌داده‌اي را (از جمله ايجاد/خواندن/به‌روزرساني/حذف) به‌سادگي انجام داد.
در ويژوال استوديو 2008 سرويس‌پک 1، و قطعا ويژوال استوديو 2010، به‌طور کامل از ايجاد و مصرف منابع داده‌اي مختلف پشتيباني مي‌شود.
معماري ابزارهاي PHP و سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET
بايد دو ديدگاه ابزارهاي PHP را در نظر گرفت:
1- زمان طراحي:
مجموعه‌ابزار PHP کلاس‌هاي مبتني بر Proxy را با فراداده‌هاي سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET (که در ويژوال استوديو ايجاد شده است) پيوند مي‌زند.
2- زمان اجرا:
از کلاس پراکسي PHP يک تابع صدا زده مي‌شود و بعد برنامه به‌سادگي از سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET استفاده مي‌کند. کلاس‌هاي پراکسي و کتابخانه‌هايي که در اين جعبه‌ ابزار وجود دارند، با استفاده از سرويس‌هاي مبتني بر REST که در پروتکل HTTP فعاليت مي‌کنند، ارتباط ميان سرويس‌هاي داده‌اي ADO.NET و نرم‌افزار PHP را برقرار مي‌کنند.
براي تست اين سرويس، کافي است از سرويس‌هاي داده‌اي پيش‌فرض ADO.NET استفاده کنيم و ديتابيس معروف Northwind‌ را تست کنيم. با کمک پياده‌سازي درست سرويس، از طريق URL مي‌توان به نتيجه XML معتبر رسيد.
مرحله بعدي استفاده از فايلي است که سرويس‌هاي داده‌اي را کنترل کرده و فايل‌هاي کلاس پراکسي را براي اتصال به اين ديتابيس بسازد:
از اين به بعد تنها کافي است کد کلاس پراکسي را در بخشي از برنامه که بايد اجرا شود، فراخواني کرده و بعد آدرس سرويس را تعيين کرد.
بعد از آن، مي‌توان از کد استفاده کرد تا داده‌ها را از منابع مختلف جمع‌آوري نمود.

منبع (http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100918501391)

اوبالیت به بو
چهارشنبه 08 مهر 1388, 11:03 صبح
چه جالب.
سوال: چرا مايكروسافت اين كار رو داره انجام مي ده؟

choobin84
چهارشنبه 08 مهر 1388, 11:38 صبح
چه جالب.
سوال: چرا مايكروسافت اين كار رو داره انجام مي ده؟
پول........