ورود

View Full Version : سوال: اجرای Script از طریق AdoQuery

ictboy
پنج شنبه 09 مهر 1388, 09:52 صبح
با سلام خدمت اساتید گرامی
من در Query Analyzer یک Script نوشتم که اطلاعاتی از چندین جدول و Select می کنه و در جداول Temp می ریزه و در نهایت هم از جداول Temp یک Select می گیرم بعد کار هم جدوال Temp ساخته شده در Script با دستور Drop Table حذف می کنم.
تا اینجا همه چیز خوبه. حال این Script رو می خوام با AdoQuery تو دلفی اجرا کنم اگر کل Script رو در قسمت SQL کپی کنم اجرا می شه ولی اگه بخوام با کد نویسی Script رو به Adoquery بدم پیغام خطای َAdoQuery CommandText does not return a Result set رو میده.
اگر با دستور open اجرا کنید پیغام خطای بالا رو میده اگر با ExecSql اجرا کنید پیغام خطا ندارید ولی چیزی هم بعنوان نتیجه بهت نمی ده که با اون کاری بتونی انجام بدی.

کجای کارم اشتباه است.
متشکرم

delphiprog3000
پنج شنبه 09 مهر 1388, 12:03 عصر
با سلام خدمت اساتید گرامی
من در Query Analyzer یک Script نوشتم که اطلاعاتی از چندین جدول و Select می کنه و در جداول Temp می ریزه و در نهایت هم از جداول Temp یک Select می گیرم بعد کار هم جدوال Temp ساخته شده در Script با دستور Drop Table حذف می کنم.
تا اینجا همه چیز خوبه. حال این Script رو می خوام با AdoQuery تو دلفی اجرا کنم اگر کل Script رو در قسمت SQL کپی کنم اجرا می شه ولی اگه بخوام با کد نویسی Script رو به Adoquery بدم پیغام خطای َAdoQuery CommandText does not return a Result set رو میده.
اگر با دستور open اجرا کنید پیغام خطای بالا رو میده اگر با ExecSql اجرا کنید پیغام خطا ندارید ولی چیزی هم بعنوان نتیجه بهت نمی ده که با اون کاری بتونی انجام بدی.

کجای کارم اشتباه است.
متشکرم

با سلام. دوست گرامی این خطا مربوط به زمانی میشه که شما تغییرات را میخواهید اعمال کنید.و در اینصورت برای شما نتیجه ای حاصل از یک Query بر نمیگرداند.و باید از ExecSql استفاده نمایید.

اما زمانی که میخواهید Query بگیرید و برایتان حاصلی را برگرداند از Open استفاده کنید.

بازهم میتوانید Script خود را قرار بدبد و کاملتر در مورد آن توضیح دهید تا دوستان هم نظر بدهند و مشکل حل شود.

موفق باشید..............