ورود

View Full Version : چیزی مثل trigger اما روی کلdb

prince-of-persia
پنج شنبه 09 مهر 1388, 21:05 عصر
سلام
ما یک برنامه داریم با 400-500 تا جدول که البته برنامه خیلی بد نوشته شده و از 1001 جا روی بانک کار میکنه.
حالا می خوام یک sp بنویسم که یه چیزی مثل trigger ایجاد کنه اما روی کل پایگاه داده که بشه قبل از اجرای هر دستور sql روی همه جداول اول دستور رو ببینم توش یک تغییر اعمال کنم (مثلا هرجی کاراکتر ی هست به ي تغییر بدم) بعد اجازه اجرا شدن بش بدم

البته ظاهرا این کار در 2008 شدنیه خواستم تو 2000 بیداش کنم

با تشکر

Developer Programmer
پنج شنبه 09 مهر 1388, 22:28 عصر
تصور نمیکتن چنین چیزی در SQL باشه
میتونی روی تک تک جداول تریگر بذاری. یا اینکه قبل از تحویل داده به DBMS اونرو از طریق برنامه چک کنی

prince-of-persia
جمعه 10 مهر 1388, 09:26 صبح
نه شدنی نیشت جداول خیلی خیلی زیادن و و تعداد نسخه هایی که جاهای مختلف نصب شده بسیار متعدده
در ضمن این چیز خیلی خاصی هم نیست و 1000 تا استفاده دیگه هم میشه ازش کرد
مثلا یه log دستی با مکانیزم های خاص خودمون
احتمال همچین چیزی باید باشه ها!!!

محمد سلیم آبادی
دوشنبه 13 مهر 1388, 11:21 صبح
سلام،

امکان داره بیشتر توضیح بدین که واقعا هدفتان از اینکه پس از اجرای دستورات sql باید یک اتفاق روی تمام جداول موجود در باکتان انجام شود چیه؟
و منظورتان از دستورات sql دستورات دستکاری داده ها یعنی update, delete, insert است؟

با فرض اینکه این کار امکان پذیرم باشه فکر نمی کنم در عمل و پیاده سازی جواب بده. چون این کاری که شما می خواهین انجام بدین باید خیلی پر هزینه باشه.

من راه حلی برای خواسته ی شما سراغ ندارم ولی شاید اگر دقیقا بفهمم که مشکلتان چیست بتوانم کمکی کنم.

prince-of-persia
جمعه 17 مهر 1388, 13:57 عصر
من می خوام کاربر وقتی که حرف ی رو وارد میکنه اتوماتیک توی هر فیلد یا هر جدولی که باشه و بدون کد نویسی در لایه DAL برنامه و فقط از طریق DBMS اون رو به ي تبدیل کنم.

m0rteza
جمعه 17 مهر 1388, 16:53 عصر
در وبلاگ استاد نصیری دقیقا همچین چیزی هست . به آنجا نگاهی بیندازید
با آرزوی موفقیت