View Full Version : درخواست بخشی برای میکروسافت ویندوز
منصور بزرگمهر
پنج شنبه 09 مهر 1388, 23:04 عصر
از مدیران محترم درخواست دارم بخشی برای برنامه عامل ویندوز اختصاص دهند، چون من سئوالات فنی متعددی از ویندوز دارم، و هر جا مطرح می کنم، مدیر مربوطه اعلام می کند، محل مناسب نمی باشد، و ما در قسمت برنامه های عامل یک همچنین بخشی نمی بینیم.
لطفاً راهنمائی بفرمائید.
vcldeveloper
جمعه 10 مهر 1388, 00:25 صبح
دوست عزیز، اینجا سایت تخصصی برنامه نویسی هست، نه رفع مشکلات کامپیوتری. برای رفع مشکلات کامپیوتری یا رفع مشکلات در ویندوز، انواع و اقسام سایت و وبلاگ و انجمن ایرانی و خارجی وجود داره؛ میتونید به آنها مراجعه کنید. در این سایت ما تالار برای رفع مشکلات ویندوز نداریم.
منصور بزرگمهر
جمعه 10 مهر 1388, 05:49 صبح
برادر من جناب آقای کشاورز با سلام، من هزاران سئوال فنی در مورد ویندوز دارم، سئوالاتی در مورد ویندوز سرور، یا هزاران سئوال دیگر، در سایتهای دیگر به سئوالات فنی پاسخ نداده اند. مطالب پیش پا افتاده، یا غیر علمی. مگر می شود، سایت ما بخش ویندوز نداشته باشد، ما در بخش بنامه های عامل لینوکس و برنامه های موبایل داریم، آنوقت ویندوز نباید داشته باشیم، من سئوالات فنی زیادی دارم، که هر جا می گذارم، مدیر مربوطه پاک کرده و ایراد می گیرد. با عرض پوزش من احتیاج دارم، لطفاً اضافه نمائید.
vcldeveloper
جمعه 10 مهر 1388, 10:18 صبح
مگر می شود، سایت ما بخش ویندوز نداشته باشد، ما در بخش بنامه های عامل لینوکس و برنامه های موبایل داریم، آنوقت ویندوز نباید داشته باشیم
اون بخش ها برای برنامه نویسی لینوکس و برنامه نویسی موبایل هستند، نه رفع اشکال موبایل. البته در بخش لینوکس چون از مدت ها قبل ایجاد شده، و آن زمان تالارهای فارسی لینوکس چندان وجود نداشت، و خیلی ها با آن نا آشنا بودند، مباحث مربوط به مشکلات کار در لینوکس هم مطرح شده.
در هر حال، همانطور که گفتم، در این سایت تالاری برای رفع مشکلات ویندوز وجود نداره. شما باید در سایت های دیگه سوالاتتان را مطرح کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.