View Full Version : آموزش آپلود سایت
دانشجو273
جمعه 10 مهر 1388, 12:05 عصر
من دنبال منبعی میگردم که مراحل قرار دادن صفحات شخصی بر روی اینترنت را کاملا توضیح داده باشد اگر کسی منبعی میشناسد لطفا معرفی کند یا خودش در این ضمینه راهنمایی کند با تشکر
hueman
پنج شنبه 16 مهر 1388, 09:03 صبح
این کار عموما به دو طریق صورت میگیره دوست من
یا ازطریق کنترل پنل هاستتون و یا از طریق برنامه های مدیریت ftp
برنامه های رایج مدیریت هاست (plesk , cpanle,...) همگی در کنترل پنلی که در اختیار شما قرار میدن یه بخش مدیریت فایل دارن که شما به راحتی می تونین فایل های روی هاست رو از طریق اون مدیریت کنین، آپلود کنین، حذف کنین، ویرایش کنین و...
برنامه های مدیریت ftp روش ساده تری برای مدیریت هاسته به اعتقاد من، شما اطلاعات لاگین هاستتون رو به اینجور برنامه ها میدین و برنامه پس از لاگین کردن امکاناتی در اختیار شما قرار میده
معروفترین این برنامه ها cuteftp نام داره که اینجا (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=164458) یه آموزش دربارش هست
پایدار باشی
mar1055
چهارشنبه 09 دی 1388, 10:43 صبح
با سلام
آیا کسی میدونه چطور باید به ایمیلهای ارسالی به سایت دسترسی پیدا کرد؟
آدرس ایمیل info@hostaddress.com هست.
از کجا میشه ایمیلها را دید؟
afshin9032
پنج شنبه 10 دی 1388, 23:59 عصر
در cpanel به آدرس www.mysite.com./webmail
در plesk به آدرس webmail.mysite.com
ali_sonami
یک شنبه 30 بهمن 1390, 09:56 صبح
سلام.میشه cpanel رو قدم به قدم آموزش بدین? بدجوری گیرم... تمام فایلهای ساتمو با فایل منیجر کپی کردم توی public_html اما موقعی کا ادرس سایت و میزنم هیچ پیجی و باز نمیکنه... چیکار کنم؟ کامل راهنماییم کنین...
alonemm
یک شنبه 30 بهمن 1390, 18:12 عصر
سلام.میشه cpanel رو قدم به قدم آموزش بدین? بدجوری گیرم... تمام فایلهای ساتمو با فایل منیجر کپی کردم توی public_html اما موقعی کا ادرس سایت و میزنم هیچ پیجی و باز نمیکنه... چیکار کنم؟ کامل راهنماییم کنین...
اگر به درستی در پوشه Root سایت شما کپی کرده باشید.
صفحه ای به نام Index یا default دارید؟
arjmand67
دوشنبه 01 اسفند 1390, 10:29 صبح
سلام دوستان من هم می خواستم در باره نحوه آپلود یک سایت asp.net بدونم و اینکه با php آیا فرق میکنه و دیگه اینکه چطور به یک روشی که امنیت اون بالا باشه بانک از نوع sql2005 رو هم آپلود کنم ببخشید یک سوال دیگه هم دارم اینکه من زمان ایجاد بانک به اون user ,pass ندادم لطفا کمکم کنید بسیار به کمکتون نیاز دارم.
ali_sonami
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 16:00 عصر
sala,agha moshkele man hal shode,faghat ye moshkele dg daram,nemitonam data base dakhele cpanel besaza,chera?
in errore miyad
There was a problem creating the database.. Show Details
Sorry, you have exceeded the maximum allowed databases.
dalilesh chiye?
ali_sonami
چهارشنبه 03 اسفند 1390, 23:48 عصر
in axiye ke ghabl az sakhtane data base gerftam
http://eua.webatu.com/photos/e6bd7a6970cd.jpg
inam axiye ke bad az sakhtane data base gerftam,ke hamchin errori dada.male chi mitone bashe?
http://eua.webatu.com/photos/f9f9d8ff7520.jpg
elham1611
چهارشنبه 17 اسفند 1390, 12:46 عصر
من که از آریانیک هاست گرفتم یه لینک مدیریت به من داد با یوزر و پسورد. اونجا میتونستی همه چیز رو مدیریت کنی مثلا دیتا بیس بسازی یا آپلود کنی
یا اینکه به مدیریت ایمیل بپردازی
به نظرم کار با cpanel و امثالهم به درد تازه کار نمیخوره . اگه از asp.net استفاده میکنی با expression web سایتت رو روی هاست مدیریت کن از همه راحت تره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.