ورود

View Full Version : یک مشکل در تنظیمات برنامه

mohammad_king62
جمعه 10 مهر 1388, 15:19 عصر
سلام دوستان
من برنامه ای درست کردم که در فرم ابتدای برنامه به صورت login از کابر username و password پرسیده می شه واین فرم اولین فرم برنامه من هست .حالا داخل برنامه خودم یک قسمت برای تنظیمات کاربر قراردادم و در این تنظیمات به کاربر این امکان رو دادم که بتونه username و password رو عوض کنه تا اینجا مشکلی وجود نداره .اما حالا می خوام یک check box یا radio button در قسمت تنظیمات بگذارم که کاربر با زدن اون نمایش یا عدم نمایش فرم login رو تعیین کنه بعنی اگر مثلا تیک check box رو زد دیگه فرم login در ابتدای برنامه نمایش داده نشه و مستقیم فرم دوم نمایش پیدا بکنه و این تنظیمات ذخیره بشه . اگر امکان داره منو در نوشتن کد اون راهنمایی کنید . ممنون

majid_vb_2008
جمعه 10 مهر 1388, 17:48 عصر
بنظرم من بهترين روش و راحت ترين روش استفاده از بانك اطلاعاتي است
توي بانك اطلاعاتي يك جدول به نام يوزر درست كن و يك از فيلد ها رو بزار براي نوايش يا عدم نمايش فرم يعني توي لود فرم اون فيلد چك بشه و اگر مثلا 1 بود فرم نمايش داده بشه و كرنه فرم دوم نمايش داده بشه

فقط فكر كنم سرعت لود برنامت يكم كم بشه

mohammad_king62
جمعه 10 مهر 1388, 18:22 عصر
دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی امکان داره بیشتر توضیح بدی و یک کد برا نمونه بگذاری
ممنون

mohammad_king62
شنبه 11 مهر 1388, 12:12 عصر
از دوستان واساتید محترم کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه ؟

nokhodsiah2001
شنبه 11 مهر 1388, 14:54 عصر
سلام
به قول دوستمون میتونی از بانک اطلاعاتی استفاده کنی البته اگر برنامه داری حساسیت هست می تونی از رجیستری هم استفاده کنی و یک کلید تو یک جا تعریف کنی و هنگام ورود برنامه چکش کنه ...همین

alimanam
شنبه 11 مهر 1388, 15:15 عصر
با سلام

دوست عزیز راههای زیادی واسه این کار هست . اینم یه راهش .

یا علی

mohammad_king62
شنبه 11 مهر 1388, 15:27 عصر
باز هم مثل همیشه استاد alimanam کمک کرد
ولی من نتونستم مثال رو open کنم .نمی دونم چه مشکلیه برنامه هایی که توشون فایل sln (تنظیمات solution) نیست رو من نمی تونم open کنم ( منظورم در محیط visual studio ) متاسفانه نتونستم از راهنمایتون استفاده کنم اگر امکان داره یک توضیح کوچیک بدید .

alimanam
شنبه 11 مهر 1388, 15:41 عصر
دوست عزیز

فایل نمونه رو دوباره واست آپ کردم . کداش که واضحه , میمونه تعریف Setting که باید در بخش تنظیمات برنامه خودتون از منوی Project > WindowsApplication1 Properties در تب Setting باید مشخص کنین .

یا علی

alimanam
شنبه 11 مهر 1388, 16:08 عصر
البته اگه هم تعریف نکردین مشکلی پیش نمیاد چون با متد SaveSetting عملاً همینکار عملی ایست .

یا علی

mohammad_king62
شنبه 11 مهر 1388, 22:20 عصر
ممنون جناب alimanam برنامه رو تونستم درست کنم من مشکلم در باز کردن برنامه بود
بازهم از راهنمایی شما متشکرم

Cybersilent
پنج شنبه 23 مهر 1388, 08:24 صبح
شاید بتونید از رجیستری برای این کار استفاده کنید البته اگر امنیت مهم نیست
از توابع

SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Appearance", "Font", FontName)
FontName=GetSetting(My.Application.Info.AssemblyNa me, "Appearance", "Font","")