ورود

View Full Version : سوال: در مورد كار با فايلها

Jenab4372
شنبه 11 مهر 1388, 10:51 صبح
سلام

دريك پروژه MFC چطوري ميتونم نام تك تك فايلهاي موجود در يك پوشه رو بخونم(دستور يا تابعي كه اين كار را انجام بده)

چطوري ميشه ديالگ فايل رو به گونه اي باز كرد كه فقط پوشه ها رو كابر بتونه انتخاب كنه، يعني كابر بايد مسير را انتخاب كند نه فايل را و اينكه آيا مي شود در اين حال عكسهاي درون پوشه ها هم نمايش داده شوند يا كلا اين ديالوگي كه من مي خوام حاضر و آمادش نيست و بايد خودم درستش كنم. (در واقع اين ديالوگ براي تايين يك پوشه براي تغيير تصاوير خودكار پس ضمينه براي ويندوز هست از درون تصاوير موجود در مسير انتخابي كابر است)

لطفا راهنمايي كنيد
ممنون

Nima_NF
شنبه 11 مهر 1388, 15:27 عصر
1- تابع FindFirstFile و FindNextFile

2- تابع SHBrowseForFolder توسط shell32.lib

Jenab4372
سه شنبه 14 مهر 1388, 10:43 صبح
1- تابع FindFirstFile و FindNextFile

2- تابع SHBrowseForFolder توسط shell32.lib

اگر امكانش هست يك كتاب خوب و روان كه در زمينه كار با فايلها در MFC توضيح داده شده باشه به من معرفي كنيد چون من نتونستم با كمك گرفتن از توضيحات MSDN به هدفم برسم.
ممنون

Nima_NF
سه شنبه 14 مهر 1388, 15:01 عصر
در همین بخش،درقسمت اعلان درخواست های کتاب، بهترین ها معرفی شده است.

Jenab4372
شنبه 18 مهر 1388, 18:59 عصر
در حال نوشتن برنامه اي هستم كه بايد در صورت اتصال يك فلش به سيستم آنرا تشخيص دهيد و اطلاعات درون آنرا بخواند.
لطفا تابعي به من معرفي كنيد تا با آن بتوانم تعداد ديسكهاي متصل شده به سيستم و نوع آنرا (CD-ROM يا Flash Disk يا Hard Disk) تشخيص دهيد.
با تشكر

A_Salimi
شنبه 18 مهر 1388, 23:03 عصر
لطفا تابعي به من معرفي كنيد تا با آن بتوانم تعداد ديسكهاي متصل شده به سيستم و نوع آنرا (CD-ROM يا Flash Disk يا Hard Disk) تشخيص دهيد.

GetLogicalDriveString

Jenab4372
یک شنبه 19 مهر 1388, 10:00 صبح
GetLogicalDriveString

متشكر از راهنمايي شما
ولي يك s كم گذاشتيد مجبور شدم كمي بگردم يعني GetLogicalDriveStrings هست.

بازم ممنون:قلب:

Jenab4372
یک شنبه 19 مهر 1388, 17:41 عصر
سلام
لطفا يك تابع به من معرفي كنيد كه فايلها رو باهاش بشه پاك كرد.
در صورت معرفي تابع لطفا بفرماييد كه آيا محدوديتي در پاك كردن فايلهاي سيستمي يا پوشه هاي قفل شده براي آن وجود دارد يا خير.
با تشكر