ورود

View Full Version : Enterprise Manager

zer0cool
شنبه 11 مهر 1388, 15:05 عصر
باسلام
من يه مشکلي با Backup گيري با Enterprise Manager دارم، يعني يک ديتا بيس اومدم بک آپ گرفتم (البته مطمئن نيستم درست اين کارو کرده باشم) از اين مسير بک آپ گرفتم

EnterpriseManager->Availability->ScheduleBackup->Schedule Customized Backup

کلا اوراکل رو از رو سيستمم پاک کردم دوباره نصب کردم و يک ديتابيس جديد ساختم.سوالم اينه که الان ميتونم اون فايل بک آپم رو داخل اين ديتابيس جديد import کنم؟چه جوري؟ در ضمن نميدونم اين فايلي که واسه بک آپ به عنوان خروجي بهم داده چه extension اي داره يعني dmp نيست من نميدونم چيه؟

در ضمن چه جوري ميتونم فارسي insert کنم تو ديتابيس هرچي فارسي وارد ميکنم تبديل به علامت سوال ميشه؟!
تو فروم رو گشتم و nls-lang رو از تو رجيستري به AR8MSWIN1256 عوض کردم ولي بازم نشد!
ممنون ميشم اگر کسي بتونه راهنماييم کنه.

babila
سه شنبه 14 مهر 1388, 12:03 عصر
در ضمن چه جوري ميتونم فارسي insert کنم تو ديتابيس هرچي فارسي وارد ميکنم تبديل به علامت سوال ميشه؟!
تو فروم رو گشتم و nls-lang رو از تو رجيستري به AR8MSWIN1256 عوض کردم ولي بازم نشد!

[/RIGHT]
[/LEFT]
مقدار NLS_LANG رو تو شاخه HOME باید تغییر بدی چون تو رجیستری چند جای دیگه هم تو زیر شاخه های اوراکل این NLS_LANG وجود دارد. من با UTF8 تو 9i و AL32UTF8 تو 10g کار کردم موردی نبود.
در ضمن میتونید با ست کردن مقدار کلید های NLS_CALENDAR به مقدار PERSIAN از امکان تاریخ فارسی نیز استفاده کنید.

zer0cool
سه شنبه 14 مهر 1388, 14:00 عصر
اينجوري که تو اين لينک (http://download.oracle.com/docs/cd/B28359_01/server.111/b28298/ch6unicode.htm#NLSPG315) اومده احتياجي نبايد به تغيير nls-lang و اينا داشته باشه! فقط فيلدهامو nvarchar تعريف کنم کافيه! خوب منم همين کارو کردم ولي بازم علامت سوال ميبينم! من دارم با pl/slq کار ميکنم نميدونم آيا ممکنه مشکل به خاطر اين باشه يا نه؟!

babila
سه شنبه 14 مهر 1388, 19:07 عصر
موقع ساخت دیتابیس هم باید Character set رو رو UTF8 و یا AL32UTF8 ست کنی.
تست کن حتما جواب میده.

zer0cool
چهارشنبه 15 مهر 1388, 08:07 صبح
An alternative to storing Unicode data in the database is to use the SQL NCHAR datatypes (NCHAR, NVARCHAR, NCLOB). You can store Unicode characters in columns of these datatypes regardless of how the database character set has been defined. The NCHAR datatype is exclusively a Unicode datatype, which means that it stores data encoded as Unicode.

بر طبق اين پاراگراف که تو لينکي که گذاشته بودم وجود داشت نبايد characterser database مشکلي برام ايجاد کنه؟!