PDA

View Full Version : مبتدی: تبدیل به یک کلاه سفید شدن

smerdis1
شنبه 11 مهر 1388, 21:56 عصر
من به مقوله امنیت شبکه خیلی علاقه مند هستم لطفا" برای شروع من را راهنمایی کنید
و بگویید اول برنامه نویسی شروع کنم یا امنیت و یا هر دو با هم و لطفا دورههای مربوط به امنیت شبکه را معرفی کنید و شرح دهید.

marzban68
چهارشنبه 22 مهر 1388, 18:32 عصر
بیشتر امنیت ولی برنامه نویسی فراموش نشود

m0riiii
جمعه 24 مهر 1388, 10:15 صبح
دوست عزیز برای این کار شما باید برنامه نویسیتون قوی باشه

سایت های بزرگی هستند توی ایران که میتوانند راهنماییتون کنند اما باید خودتون تلاش کنید

به نظرم اول شما باید مقدمات امنیت رو بلد باشید مثلاً متد های هک از جمله SQL Injection (که الان خیلی رو بورس هست:لبخند: ) ، RFI و LFI اینا رو یاد بگیرین بعد برین دنبال حرفه ای شدن که کار نشدنی نیست اما ... :اشتباه:

سوالی بود بپرسید خوشحال میشم .

SystemAnalyst
جمعه 24 مهر 1388, 12:51 عصر
برای چی می خوای امنیت یاد بگیری؟ منظورت از امنیت چی هست؟ اگر می خوای اکادمیک کار کنی کارت نمی شه.اما فنی می تونی. امنیت که هک نیست که می گین برنامه نویس باشه. امنیت یعنی محافظت!! این توش پوله نه حمله به سایت ها و برنامه ها که جز بازیگوشی و وقت تلف کردن نیست.برای اون کار هم اگر می خوای نرم افزاری جلو بری باید دوره های security+ و MCSE Security رو بگزرونی.اگر سیستم اطلاعاتی می خوای کارکنی دوره CISSP رو برو.اگر سیسکویی می خوای کار کنی برو CCNA Security و بعدش CCSP
اینه راه درست و قانونیش وگرنه با کار کردن نرم افزار ها و نمی دونم تعویض IP و جعل بکمک نرم افزار به جایی نمی رسین.اما یک طرح امنیتی دادن برای یک سیستم اطلاعاتی که 2 هفته کار نمی بره 20 میلیون تومن پول توشه.

manvaputra
جمعه 24 مهر 1388, 20:40 عصر
اگر می خوای اکادمیک کار کنی کارت نمی شه
با احترام دوست عزيز شبكه از اون مبحثاييه كه من هميشه گفتم تجربه بايد كنار مطالعات آكادميك باشه مگرنه به جايي نمي رسه!

امنیت که هک نیست که می گین برنامه نویس باشه. امنیت یعنی محافظت!!
يكي از كارهاي امنيت در شبكه مقابله با هك به روش هاي مختلفه كه قطعا نياز به دانش برنامه نويسي هم داره نمونش پياده سازي تمام IDS ها و IPS ها كه مجموعه اي از الگوريتم هاي مختلفن كه بالاخره با يه زبان برنامه نويسي بايد پياده سازي بشه!

حمله به سایت ها و برنامه ها که جز بازیگوشی و وقت تلف کردن نیست
دوست عزيز به نظر نمياد حمله به وب سايت هاي مثل بانك هاي معتبر دنيا يا حساب هاي الكترونيكي بچه بازي باشه!

اما یک طرح امنیتی دادن برای یک سیستم اطلاعاتی که 2 هفته کار نمی بره 20 میلیون تومن پول توشه.
طراحي سيستم امنيتي در 2 هفته!!!!!