View Full Version : سوال: تهیه گزارش با استفاده از دستورات SQL در پایگاه داده اکسس
moradian
دوشنبه 13 مهر 1388, 00:42 صبح
سلام بر دوستان
بنده برنامه ای با دلفی نوشتم و پایگاه داده آن را اکسس انتخاب کردم براساس درخواست مشتری گزارشات مختلفی براش طراحی کردم. راستش تو یکی از گزارشاتش مشکل دارم البته با کدنویسی تو دلفی با ایجاد حلقه و امثالهم میشه یه خروجی داد اما اولا استاندارد نیست و ثانیا مهمتر اینکه سرعت شدیدا میاد پایین.
بسیار ممنون می شم اگه اساتید محترم بنده را راهنمایی کنند
mehdimdp
دوشنبه 13 مهر 1388, 08:45 صبح
سلام
يك سوال
اگه يك نفر در 2 كلاس شركت كرده باشه و شهريه ي يكيش رو پرداخت بكنه . در جدول شهريه براش مشخص ميشه كه براي چي شهريه پرداخت كرده يا نه؟
اگه جواب مثبت باشه ميشه يه كاريش كرد(يعني گزارش گيري براساس كلاسها)
اگرم منفي باشه فعلا چيزي به نظر من نميرسه
البته يك فرضيه ديگه هم هست
كه افراد فقط ميتونن در يك كلاس شركت كنند.
اگه اين فرضيه اجرايي بود كه كار خيلي ساده هست
لطفا اگه ميشه يك نمونه از بانكتون رو اينجا بذارين تا كوئريش رو بنويسيم.
moradian
سه شنبه 14 مهر 1388, 13:36 عصر
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
عرض به حضور مبارکتون این که بر اساس ساختار بانک اطلاعاتی که براتون نوشتم هر عضو می تواند در بیش از یک کلاس نیز همزمان ثبت نام کند و یکی از فیلدهای کوئری نیز کد کلاس می باشد که اگر عضوی شهریه هر دو یا بیشتر کلاس ها در ماههای مختلف پرداخت نکرده باشد را به تفکیک کلاس نمایش دهد یعنی نام عضو را هم در کلاس A و هم در کلاس B نمایش دهد.
به هر حال طبق درخواستتون نمونه ای از فایل رو براتون پست می کنم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
MohsenTi
شنبه 02 آبان 1388, 10:08 صبح
یکم تیبلت غیر قابل خوندنه وگرنه با چند گروپ بای و چند تا شرط حل میشد .
راستش نفهمیدم تیبل چیش به چیشه نام گذاری بدی کردی (ناراحت نشی هان)
hadisalahi2
شنبه 02 آبان 1388, 10:39 صبح
تالار مردگان!!!:عصبانی++:
اول اینکه سوالات اینطوری که معلوم نیست چیه جوابش هم معلوم نیست چیه.
ثانیا شما بهتره اول نحوه کار با دستورات SQL رو یاد بگیرید بعد شروع به ساخت برنامه و گزارشات بکنبد.
در ضمن طراحی جداول به خودتون مربوط میشه نه به ما.برای انجام هر نوع گزارش هم ابتداباید با دستورات SQL خروجی درستی استخراج کنید ، بعد اقدام به تهیه گزارش بکنید.
فکر کنم FASt Report اونقدر قوی باشه که بتونه هر نوع گزارشی رو ایجاد کنه
یا حق
moradian
شنبه 02 آبان 1388, 18:12 عصر
ممنون از راهنمایی دوستان ولی جناب آقای صلاحی(صالحی) منظور من تهیه گزارش چاپی نیست که شما fast report رو پیشنهاد فرمودید منظورم ساخت کوئری مناسب برا این مساله هست :متفکر:
به هر حال اگه اساتید فن راهنمایی کنن ممنون میشم
hadisalahi2
یک شنبه 03 آبان 1388, 09:09 صبح
اول اینکه همون صلاحی درسته.
دوم اینکه بازهم خدمت شما عرض کنم ، برای کار با جداول و دستورات SQL ،ابتدا لازمه تا با مفاهیم نرمال سازی ها و نحوه ذخیره داده ها در جداول آشنا بشید. بعد هم از منابع عظیم آموزشی موجود در اینترنت میتونید استفاده کنید.
سوم اینکه فکر کنم کار شما با دستور Group By قابل حل باشه.
moradian
یک شنبه 03 آبان 1388, 20:02 عصر
ممنون به هر حال بنده بیشتر از این سوادم قد نمیده نمونه دیتابیس رو که دارین اگه زحمتی نیست برام نرمال سازی کنین و بفرستین ضمنا یکی از این منابع عظیم آموزش طراحی و نرمال سازی داده ها رو معرفی کنین ممنون میشم
hadisalahi2
دوشنبه 04 آبان 1388, 08:46 صبح
با عرض شرمندگی من وقت ندارم روی بانک اطلاعاتی شما کار کنم و شما اگر با موتور جستجوی گوگل آشنایی داشته باشید، فقط کافی کلماتی مثل آموزش اس کیو ال ، آموزش زبان SQL , ... رو وارد کنی و کلید Enter رو هم بفشاری، بعد هم .........................
یا حق
moradian
شنبه 09 آبان 1388, 00:07 صبح
ا... چه جالب! نمی دونستیم... به حر هال منموم از لفطتون! :بامزه:
MohsenTi
شنبه 09 آبان 1388, 14:05 عصر
دوست عزیز دیتابیس مال شماست و شما باید طبق آنالیز آنالیزور گروهتون (اگه دارید ) مرتب بشه نه من یا دیگری ضمنا من شما پیشنهاد دادم که خودتون کوئری ( تو اکسس) رو بسازید بعد از کد تولید شده استفاده کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.