ورود

View Full Version : سوال: چگونه مقدار يك متغير در جاوااسكريپت بيرون بكشيم

vahidmoghadam
دوشنبه 13 مهر 1388, 10:34 صبح
سلام دوستان
من يك اسكريپتي به زبان جاوا دارم كه توش يك متغيري هست كه عددي در اون ذخيره ميشه و مي‌خوام مقدار اين متغيير رو از جاوااسكريپت براي استفاده در جاهاي ديگر مثل پردازش اون مقدار و ذخيره در ديتابيس استفاده كنم

چه طور مي‌تونم اين كار رو انجام بدم؟ خيلي ممنون

vahidmoghadam
دوشنبه 13 مهر 1388, 17:34 عصر
آقايون سوالم سخته يا غيرواضح كه جوابي داده نشده ؟ ممنون

alireza_s_84
دوشنبه 13 مهر 1388, 18:28 عصر
سلام دوستان
من يك اسكريپتي به زبان جاوا دارم كه توش يك متغيري هست كه عددي در اون ذخيره ميشه و مي‌خوام مقدار اين متغيير رو از جاوااسكريپت براي استفاده در جاهاي ديگر مثل پردازش اون مقدار و ذخيره در ديتابيس استفاده كنم

چه طور مي‌تونم اين كار رو انجام بدم؟ خيلي ممنون
شما یک HiddenField توی صفحه تون قرار بدین و مقدار اون متغیر رو توی اون ذخیره کنید . بعد در سمت سرور مقدارش رو از همین فیلد بخونید.
موفق باشید

vahidmoghadam
دوشنبه 13 مهر 1388, 23:55 عصر
عليرضا جان خيلي ممنون از پاسخي كه دادي
چه طوري ميتونم اين كار رو انجام بدم ؟ ميشه تو function كه اين متغيير مقداري داره يكي دو خط كد جاوا اسكريپت اضافه كرد كه مقدا اون متغيير رو به يك hidden field نسبت بده چون بعد از اتمام كار اون function توي جاوا اسكريپتم مقدار متغيير صفر ميشه.

ممنون

alireza_s_84
سه شنبه 14 مهر 1388, 00:53 صبح
عليرضا جان خيلي ممنون از پاسخي كه دادي
چه طوري ميتونم اين كار رو انجام بدم ؟ ميشه تو function كه اين متغيير مقداري داره يكي دو خط كد جاوا اسكريپت اضافه كرد كه مقدا اون متغيير رو به يك hidden field نسبت بده چون بعد از اتمام كار اون function توي جاوا اسكريپتم مقدار متغيير صفر ميشه.

ممنون
خواهش میکنم
بله شما هروقت دلت خواست توی هر تابعی مقدار اون فیلد رو تغییر بده:

document.getElementById('hdnValue').value = 10

hdnValue : نام فیلد
10 : مقدار اون متغیر مورد نظر شما
موفق باشید

vahidmoghadam
سه شنبه 14 مهر 1388, 10:05 صبح
عليرضا جان از لطفت بي نهايت سپاسگذار

كارمو راه انداختي ايشالله يكي هم كارتو راه بندازه :چشمک: