ورود

View Full Version : اصلاح دفترروزنامه

reza850101
دوشنبه 13 مهر 1388, 11:18 صبح
باسلام خدمت دوستان و اساتيد . در فايل نمونه گزارشي كه ساخته شده دفتر روزنامه را نشان ميدهد اما جمع صفحه و انتقال آن به صفحات بعد اشتباه است دراصلاح اين گزارش لطف كننيد !
ممنون

ضمنا بنظر ميرسد سندهايي كه قسمتي از آن در صفحه بعد قرار گرفته بروز اين مشكل را باعث شده باشد

mehdi_fiz
دوشنبه 13 مهر 1388, 20:15 عصر
سلام دوست عزیز
نمونه شما رو اصلاح کردم ببینید منظورتون همین بود
موفق باشید

reza850101
سه شنبه 14 مهر 1388, 08:14 صبح
باسلام دوست عزيز محبت كرديد بنظر يكي دو مشكل وجودداره
اول اينكه خيلي طول ميكشه كه گزارش باز شود با اينكه سيستم كامپوتر من تقريبابروزاست (و اكسسم2003 ) .
دوم اينكه صفحه آخر گزارشي كه گذاشتيد طرف (نقل از صفحه ) بدهكار خالي-تهي است- است.علت چيه

ضمناآيا فرم قبلي گزارش قابل اصلاح نيست؟اگر همون باشه بهتره .

بهرحال ممنونم ازاينكه زحمت كشيديد

reza850101
شنبه 18 مهر 1388, 10:33 صبح
يكي از دوستان محبت كند جواب بده 1- چرا اين گزارش سنگينه 2- چزا صفحه آخر گزارش جمع نقل از خالي است ممنون ازوقتي كه ميگزاريد

mehdi_fiz
شنبه 18 مهر 1388, 20:29 عصر
سلام دوست عزیز
از لحاظ سرعت که فرمودید من امتحان کردم مشکلی نداشت
علت خالی بودن نقل طرف بدهکار صفحه آخر هم این بود که آخرین رکورد تهی بود و نباید رکوردی تهی باشد و کلیه خانه های خالی باید عدد صفر در آن قرار گیرد نمونه را بر همین اساس اصلاح کردم ملاحظه بفرمایید.
موفق باشید.

reza850101
یک شنبه 19 مهر 1388, 08:47 صبح
دوست عزيز بازهم مشكل ي جورايي وجودداره - اين بار در صفحه ماقبل آخر جمع پايين صفحه پاك شده ( البته با باكم وزياد كردن هدر گزارش اين مشكل موقتا ممكنه رفع بشه اما دوست دارم مشكل ازريشه حل شود ) بازاززحمات شما تشكرميكنم

mehdi_fiz
یک شنبه 19 مهر 1388, 21:40 عصر
با سلام
شما دوست عزیز باید فاصله بین خطوط را طوری تنظیم کنید که در هر صفحه یک تعداد خاصی رکورد نمایش داده شود و این کار را می توانید با کم و زیاد کردن فاصله هر رکورد یا پایین صفحه انجام دهید و با این کار مشکل ریشه کن خواهد شد.
موفق و پیروز باشید.

reza850101
دوشنبه 20 مهر 1388, 09:10 صبح
تشكرميكنم ازتوجه تان . فكر ميكنم صرف نظر ازاينكه ممكنه يك صفحه فواصل ركوردها با صفحه ديگر تفاوت داشته باشه همانطوريكه گفتيد احتمالامشكل حل خواهد شد.
يك زحمت ديگري دارم اينكه در گزارشم ميخواهم نام حساب طرف بستانكار از طرف راست مقداري فاصله داشته باشد ( بدينصورت كه اگر مبلغ بدهكار0 و مبلغ بستانكار بزرگتر از 0 باشد نام فاصله داشته باشد) از كدام تابع leftيا right استفاده كنم if mbd=0 and mbs >0 then left,5 endif كه البته عمل نميكند وارور ميزنه ممكنه راهنمايي كنيد

mehdi_fiz
سه شنبه 21 مهر 1388, 17:52 عصر
سلام دوست عزیز
شما باید فرمول را به شکل زیر در کنترل سورس فیلد شرح حساب بنویسید
IIf (mbd=0 and mbs >0; " " & [sharh]; [sharh] ) -1
موفق باشید.

reza850101
پنج شنبه 23 مهر 1388, 09:55 صبح
باسلام .باتشكر ازشما . اين كد ارور ميدهد ضمنا من بدينصورت هم نوشتم
IIf (sumofmbd=0 and mbs >0; " " & [nam]; [nam] ) -1
اما بجاي نام حساب كلمه ارور را مينويسد ممكنه اصلاح شده اش را بزاريد

mehdi_fiz
پنج شنبه 23 مهر 1388, 11:56 صبح
با سلام
من نمونه رو اصلاح کردم
موفق باشید

reza850101
شنبه 25 مهر 1388, 13:55 عصر
باسلام
تشكرميكنم بخاطر وحوصله كه بخرج داديد. انشاا.. همواره موفق باشيد

reza850101
دوشنبه 04 آبان 1388, 09:52 صبح
دوستان كمك خيلي فوري ميخواستم
صفحات اين گزارش را كه چاپ ميكنم قسمت جمع نقل از صفحه قبل را خالي چاپ ميكند بنظر شما چرا چاپگر اين قسمت را چاپ نميكند

mehdi_fiz
چهارشنبه 06 آبان 1388, 12:08 عصر
سلام دوست عزیز
من برنامه را امتحان کردم مشکلی نداشت احتمالاً در رویداد پرینت گزارش که کد نویسی نکرده اید؟
چون این مشکل زمانی که از این رویداد استفاده می کنید پیش می آید.
موفق باشید

reza850101
پنج شنبه 07 آبان 1388, 11:33 صبح
باسلام خدمت دوستان و اساتيد . در فايل نمونه گزارشي كه ساخته شده دفتر روزنامه را نشان ميدهد اما جمع صفحه و انتقال آن به صفحات بعد اشتباه است دراصلاح اين گزارش لطف كننيد !
ممنون

ضمنا بنظر ميرسد سندهايي كه قسمتي از آن در صفحه بعد قرار گرفته بروز اين مشكل را باعث شده باشد

فایل های ضمیمه test of new hes8788v5.rar‏ (226.2 کیلوبایت, 77 دیدار)

متاسفانه من هنوز از شكل وشمايل همين گزارش استفاده ميكنم ومشكل عدم چاپ هم دراين گزارش است . گزارشي كه شما گذاشتيد در پرينت مشكلي نداره . ممكنه راهنمايي كنيد كه چرا جمع ازصفحه قبل كه در گزارش مشاهده ميشود چرا در پرينت صفر است