View Full Version : چگونگي تشخيص اتمام دوره
MOJTABAATEFEH
دوشنبه 13 مهر 1388, 13:52 عصر
سلام
در يك برنامه من مي خوام اطلاعات مشترك رو ثبت كنم كه يكي از فيلدها تاريخ ثبت (تاريخ شمسي) است و براي هر كاربر مشخص كنم كه دوره ي آن چند روزه است حالا كار اصلي اين است كه مي خوام پس از پايان دوره ي هر شخص برنامه اعلام كند كه اين شخص دوره اش تمام شده و بايد باهاش تماس بگيرين در ضمن تا رسيدگي شدن به وضعيت اين مشترك همچنان اين مشترك را جزء بقيه نشان دهد و به محض رسيدگي به آن از ليست اعلام شده ها حذف شود و مجدد در پايان دوره اعلام شود (با توجه به اينكه دوره ها براي هر مشترك متفاوت هستند)
با تشكر
DlphIran
دوشنبه 13 مهر 1388, 18:49 عصر
دوست عزيز براي اينكار بايد در هنگام ورود به برنامه بياي و كارهاي زير رو انجام بدي
تاريخ شمسي ذخيره شده در بانك تك تك افراد رو به ميلادي تبديل كني به اضافه مدت هر دوره كني
و حاصل رو با تاريخ ميلادي حاضر مقايسه كني اگه مساوي بود كارهايي كه ميخواي انجام بده
MOJTABAATEFEH
دوشنبه 13 مهر 1388, 20:48 عصر
دوست عزيز درست سؤال من رو نخوندين اينكار امكان پذير است
1. اما فقط در همان روز اتمام دوره پيغام مي ده و يك روز كه گذشت و رسيدگي نشد ديگه نمايش داده نميشه درصورتي كه من مي خوام تا زمان رسيدگي شدن نمايش داده شود
2. در ضمن به اين فكر كردين با روش شما پس از گذشت 100 دوره براي هر شخص برنامه براي انجام اين محاسبات چقدر سنگين ميشه!؟
Mahmood_M
سه شنبه 14 مهر 1388, 01:32 صبح
برای ساده تر شدن کار بهتره که تاریخ پایان دوره رو هم در بانک ثبت کنید و اون رو مقایسه کنید ...
یعنی هم تاریخ ثبت دوره و هم مدت و هم اینکه مدت رو با تاریخ ثبت جمع کنید و یک تاریخ به عنوان تاریخ پایان دوره وارد کنید ...
حالا برای اینکه بفهمید چه کسایی دورشون به پایان رسیده ، می تونید بانک رو با مقدار تاریخ پایان دوره ی بیشتر از تاریخ فعلی فیلتر کنید ...
به عنوان مثال من از این روش در یک برنامه ی مربوط به کتابخونه برای پیدا کردن کتابهای امانتی ای که مهلت نگهداری شون گذشته استفاده کردم ...
موفق باشید ...
DlphIran
سه شنبه 14 مهر 1388, 10:02 صبح
اين روش دوستمون كمك ميكنه به همون مشكلي كه گفته شد
MOJTABAATEFEH
سه شنبه 14 مهر 1388, 20:39 عصر
دوست عزيز محمود جان منظور شما اينه كه پس از هر رسيدگي به وضعيت مشترك در زمان اعلام فيلد تاريخ پايان دوره مجدد براي هر شخص آپديت بشه با (مقدار فعليش به اضافه مدت دوره) ؟
Mahmood_M
سه شنبه 14 مهر 1388, 22:45 عصر
دوست عزيز محمود جان منظور شما اينه كه پس از هر رسيدگي به وضعيت مشترك در زمان اعلام فيلد تاريخ پايان دوره مجدد براي هر شخص آپديت بشه با (مقدار فعليش به اضافه مدت دوره) ؟
راه حلی که اریه شد برای این بود که بفهمید چه کسایی دورشون به پایان رشیده ...
بله ، بعد از رسیدگی هم می تونید اطلاعات رو ویرایش کنید و تاریخ جدیدی ثبت کنید ، مهم اینه که تاریخ پایان رو محاسبه کرده و توی بانک ذخیره کنید تا معیاری برای فهمیدن پایان دوره وجود داشته باشه ، البته اگه تاریخ پایان رو ثبت نکنید باز امکان چنین کاری هست ، ولی اون وقت باید هر بار مدت دوره رو به تاریخ ثبت اضافه کنید بعد با تاریخ فعلی مقایسه کنید ...
اما با ثبت تاریخ پایان دوره در بانک ، با یک فیلتر ساده می تونید لیست کسانی که دوره شون به پایان رسیده رو داشته باشید ...
موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.