ورود

View Full Version : قطع شدن پي در پي اينترنت و شبكه

ahmad19
دوشنبه 13 مهر 1388, 16:44 عصر
سلام
نمي دونم چرا هر 10 دقيقه يه دفعه تمام دكمه ها و تم ويندوز به حالت كلاسيك تبديل مي شه و شبكه ي سيستم هنگ مي كنه و مجبور مي شم سيستم رو ريست كنم تا دوباره وصل شم
در ضمن همين مشكل رو تو ويندوز سرور هم دارم
كسي اگه مي دونه مشكل چيه خوشحال مي شم ياري كنه

alireza_s_84
دوشنبه 13 مهر 1388, 18:59 عصر
سلام
نمي دونم چرا هر 10 دقيقه يه دفعه تمام دكمه ها و تم ويندوز به حالت كلاسيك تبديل مي شه و شبكه ي سيستم هنگ مي كنه و مجبور مي شم سيستم رو ريست كنم تا دوباره وصل شم
در ضمن همين مشكل رو تو ويندوز سرور هم دارم
كسي اگه مي دونه مشكل چيه خوشحال مي شم ياري كنه
سلام دوست عزیز:
مشکل شما مربوط به خراب شدن یکی از فایل های سرویس ویندوز(svchost) هست و تنها راهش تعمیر یا تعویض مجدد ویندوز هست.
موفق باشید

ahmad19
دوشنبه 13 مهر 1388, 20:46 عصر
تعويض ويندوز كه نمي شه چه جور مي تونم تعميرش كنم ؟
مي شه با safe mod بيام بالا يه بار ديگه كپيش كنم يا جواب نمي ده
ممنون مي شم راهنماييم كنيد

online_mansoor2007
دوشنبه 13 مهر 1388, 21:23 عصر
مشکل بخاطر یک ویروس جدید هست و همانطور که دوستمون فرمودن تنها راه تعویض ویندوز هست .

ahmad19
دوشنبه 13 مهر 1388, 21:59 عصر
من الان یک سال این مشکل رو دارم و ویندوز رو نمیتونم عوض کنم اگه کسی راه دیگه ای می دونه ممنون می شم بگه
منتطزم

majidsoft
دوشنبه 13 مهر 1388, 22:55 عصر
دوست عزیز شما از طریق CD ویندوز سیستم را بالا بیاورید و در مرحله نصب قبل از ورود به قسمت پارتیشنها ویندوز شما را شناسایی می کند و به شما می گوید که برای تعمیر دکمه R را فشار دهید و بعد عملیات شروع می شود در ظاهر برای نصب می رود ولی در پایان همان ویندوز شما قبل از نصب بر می گردد ولی با اصلاح موارد معیوب

cybercoder
دوشنبه 13 مهر 1388, 23:29 عصر
یک Malware Hunter جدید نصب کنید

hamid1361k
سه شنبه 14 مهر 1388, 21:42 عصر
این پچ رو نصب کنید. ایشا ا... درست میشه
http://support.microsoft.com/kb/894391

pouran
سه شنبه 14 مهر 1388, 22:12 عصر
با سلام

این به خاطر ویروسی که گرفته است اگر این ویروس از بین ببری باز هم بعد از 5 الی 10 دقیقه با سیستم کار کردی یه خطا می یاد (Generic Host Process for Win32 services) و Them ویندوز را برای چند ثانیه به صورت کلاسیک نشان می دهد درست دوست عزیز اگه اینجوری بگو تا کمکت کنم