ورود

View Full Version : ارتباط cmd و ++vc

kiuhnmgtrdcv
دوشنبه 13 مهر 1388, 20:53 عصر
سلام دوستان
چطور میتونم از vc++ به فرمانهای commnad prompt دسترسی داشته باشم؟
مثل دستور killtask یا copy یا..

Nima_NF
دوشنبه 13 مهر 1388, 21:13 عصر
تابع system در ویندوز (البته توصیه می کنم تا جای ممکن برنامه تحت ویندوز را با توابع کنسولی ترکیب نکنید و امنیت برنامه را نیز حفظ کنید):

#include <process.h>

int main( void )
{
system( "dir c:" );
}

kiuhnmgtrdcv
دوشنبه 13 مهر 1388, 23:10 عصر
ممنون-------------------------

hosseinkhsoravi
پنج شنبه 30 مهر 1388, 10:33 صبح
دستور shellexecute هم قابل استفاده است.

tajerman
جمعه 01 آبان 1388, 17:37 عصر
سلام

ایا میشه با vc++ ( قسمت ورود اطلاعات و پنجره هاش رو نوشت ) قسمت های ظاهری برنامه ای رو نوشت (mfc) و قسمت های دیگه برنامه رو به روش کنسولی نوشت و بعدش بین اینا ارتباط برقرار کرد تا با هم در ارتباط باشن و کار کنن ؟

اگه میشین بگین چطوری ؟

Nima_NF
جمعه 01 آبان 1388, 23:36 عصر
سلام

ایا میشه با vC++‎ ( قسمت ورود اطلاعات و پنجره هاش رو نوشت ) قسمت های ظاهری برنامه ای رو نوشت (mfc) و قسمت های دیگه برنامه رو به روش کنسولی نوشت و بعدش بین اینا ارتباط برقرار کرد تا با هم در ارتباط باشن و کار کنن ؟

اگه میشین بگین چطوری ؟
اول باید مشخص کنید که منظور شما از "نوشتن به روش کنسولی" چه هست.
وقتی شما با MFC برنامه گرافیکی می نویسید در حال نوشته برنامه با همان زبان C++ و توابع استاندارد آن هستید. تقریبا تنها چیزی که نمی توانید استفاده کنید توابع iostream برای نوشتن و خواندن هست و جای آن باید از توابع گرافیکی غیر کنسولی استفاده کنید.
سایر موارد کنسولی را با همان تابع function و shellexecute در برنامه های MFC می توانید اجرا کنید.

tajerman
شنبه 02 آبان 1388, 17:43 عصر
اول باید مشخص کنید که منظور شما از "نوشتن به روش کنسولی" چه هست.
وقتی شما با MFC برنامه گرافیکی می نویسید در حال نوشته برنامه با همان زبان C++‎ و توابع استاندارد آن هستید. تقریبا تنها چیزی که نمی توانید استفاده کنید توابع iostream برای نوشتن و خواندن هست و جای آن باید از توابع گرافیکی غیر کنسولی استفاده کنید.
سایر موارد کنسولی را با همان تابع function و shellexecute در برنامه های MFC می توانید اجرا کنید.

منظور من این است که فقط برای طراحی پنجره ها از mfc استفاده کنم