ورود

View Full Version : سوال: ايجاد صفحه اي در سايت، هنگام جستجوي عبارتي در گوگل !!

bahman_akbarzadeh
سه شنبه 14 مهر 1388, 11:04 صبح
سلام
كسي ميدونه بعضي از سايت هاي مثلا دانلود كرك، چكار ميكنن كه دقيقا همون عبارتي رو كه ما تو گوگل جستجو ميكنيم، اونا هم تو كادر جستجوي خودشون قرار ميدن و به اين صورت، گوگل رو دور ميزنن و تو ليست جستجو قرار ميگيرن؟

حدس من اينه كه يه siteMap درست ميكنن و n تا عبارت جستجو شده در گوگل رو (كه نمي دونم از كجا ميارن) بصورت لينك در ميارن و آدرس اون لينكها رو ست ميكنن روي صفحه جستجوي سايتشون و پارامتر هاي اون رو (يعني همون كلمات مورد جستجو رو) ميفرستن كه توي كادر جستجوشون قرار بگيره.

نظر شما چيه؟

bahman_akbarzadeh
چهارشنبه 15 مهر 1388, 14:04 عصر
کسی نبود حداقل حدس مارو تایید یا رد کنه ؟!!

hueman
پنج شنبه 16 مهر 1388, 08:38 صبح
من فکر نمی کنم حدستون درست نباشه دوست من، به این خاطر که سایت هایی دیدم که هر عبارتی رو که سرچ می کنی، اون سایت ها جستجو شده اون عبارت رو تو سایت خودشون تحویل گوگل میدن، من فکر می کنم که این کار کاملا اتوماتیک صورت میگیره، شاید اصلا کارشون قانونی باشه، مثلا گوگل اکستنشنی داشته باشه که برای همین منظور در اختیار وب مسترها قرار بده که وبمسترها بتونن عبارات جستجو شده در گوگل رو از گوگل بگیرن و ازش استفاده های خاصی هرچند درست یا نادرست انجام بدن
بعضی از وبسایت ها (هم فارسی هم خارجی) هستن که عبارات سرچ شده گوگل رو به صورت لینک تو صفحه شون در میارن، و به همین خاطر من فکر می کنم یه روش معمول برای گرفتن عبارات سرج شده از گوگل وجود داره که جه وبسایت هایی که شما ازشون گفتین و چه این وبسایت ها از اون روش استفاده می کنن