View Full Version : خبر: سرقت پسورد سرویس های ایمیل گوگل و مایکروسافت
Sundown
سه شنبه 14 مهر 1388, 20:41 عصر
به گزارش خبر گزاری های بی بی سی و سی ان ان گوگل شایعه سرقت پسورد و اطلاعات کاربران سرویس ایمیل خود جی میل را تایید کرد. پیش تر مایکروسافت نیز سرقت پسورد و اطلاعات کاربران سرویس ایمیل خود هات میل را تایید کرده و شمار سرقت را هزاران حساب کاربری خوانده بود کارشناس بی بی سی نحوه سرقت پسورد را عملیات فیشینگ اعلام کرد که در آن سایتی کاملا شبیه صفحات ورودی سرویس های ایمیل طراحی میکنند و با ارسال ایمیلی از شما میخواهند که از این سایت ها برای ورود به صندوق خود استفاده کنید و بقیه ماجرا هم که مشخص هست گوگل از کاربران خود خواسته پسورد خود را در اختیار سایت های ناشناس قرار ندهند و کاربرانی که صندوقشان تا کنون هک نشده پسورد خود را فورا تغییر دهند. منبع خبر : خبرگزاری بی بی سی و سی ان ان
vcldeveloper
چهارشنبه 15 مهر 1388, 00:19 صبح
لطفا منبع خبر را بصورت لینک ارائه بدید، نه صرفا نام خبرگزاری.
xxxxx_xxxxx
چهارشنبه 15 مهر 1388, 22:21 عصر
عنوان خبر به گونه ای هست که آدم فکر میکنه مقصر گوگل هست که امنیت رو برای کاربراش فراهم نکرده.
بعد که خبر رو می خونی می بینی که مثل همیشه ناشی گری کاربران هست و چیز جدیدی نیست.
Sundown
پنج شنبه 16 مهر 1388, 14:33 عصر
لطفا منبع خبر را بصورت لینک ارائه بدید، نه صرفا نام خبرگزاری.
منبع خبر شبکه فارسی بی بی سی بود و من از اونجا شنیدم البته صبح اون روز در سی ان ان انگلیسی هم چنین خبری رو اعلام کرد. احتمال میدم این خبر در سایت بی بی سی فارسی هنوز موجود باشه. من نتونستم چک کنم به خاطر ف ... ر .
در ضمن متنی هم که گفتم دقیقا متنی بود که مجری شبکه بی بی سی فارسی اعلام کرد. از لحاظ منبع کاملا موثق هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.