ورود

View Full Version : سوال: درباره پورت انتقال اطلاعات در نرم افزار

AVR programmer
چهارشنبه 15 مهر 1388, 06:59 صبح
سلام دوستان ببخشید من تازه وارد هستم و نمی دونم سوالم رو جای درستی مپرسم یا نه !

سوال :
من دنبال روش یا نرم افزاری هستم که پورت انتقال اطلاعات پیش فرض نر م افزار با اینترنت

رو تغییر بده یه مثالش در مورد بعضی از نرم افزار های فیــــلترشکن هست که شما ایپی و

پورت رو در مرورگرتون تغییر می دین و اون نرم افزار فیــــلترشکن به صورت واسط بین مرورگر

شما و اینترنت عمل می کنه و مثلا اطلاعات رو از پورت 5400 جابجا می کنه .

اما مشکل این نوع نرم افزار ها محدودیت حجمی انتقال اطلاعات هست

حالا من دنبال یه روش یا نرم افزاری هستم که همین کار رو انجام بده (ولی بدون محدودیت

حجم اطلاعات منقل شده) ضمنا رمز گذاری encrypt اطلاعات هم برام مهم نیست .

این رو برای سیستم عامل ویندوز و یه نرم افزار download manager به اسم IDA میخوام

البته اگر روش یا نرم افزار کلی تری هم بود که به درد سایر نرم افزار ها هم خورد ممنون

میشم کمکم کنید

:قلب:

Hamid.Kad
چهارشنبه 15 مهر 1388, 14:37 عصر
اما مشکل این نوع نرم افزار ها محدودیت حجمی انتقال اطلاعات هست

میشه منظورتون رو بهتر بیشتر توضیح بدید؟ نرم افزارها این مشکل رو ندارند. این مشکل میتونه از سروری باشه که نرم افزار شما اطلاعات رو براش میفرسته و اون سرور به سایت اصلی ارسال میکنه. منظورم اینه که این ربطی به نرم افزار نداره، نرم افزار کار خودش رو دست انجام میده ولی ممکنه سرور بنا به دلایلی ( مثلاً محدودیت ترافیک) قادر به دریافت یا ارسال نباشه
پورت انتقال اطلاعات پیش فرض رو که نمیشه تغییر داد. مثلاً برای HTTP همیشه 80 هست. شما میتونید با تنظیم پروکسی سرور(مثلاً توی ie) اطلاعات رو به نرم افزار خودتون هدایت کنید و از طریق نرم افزار خودتون به یه سرور دیگه و از طریق اون سرور به مقصد اصلی...

AVR programmer
یک شنبه 19 مهر 1388, 12:20 عصر
میشه منظورتون رو بهتر بیشتر توضیح بدید؟ نرم افزارها این مشکل رو ندارند. این مشکل میتونه از سروری باشه که نرم افزار شما اطلاعات رو براش میفرسته و اون سرور به سایت اصلی ارسال میکنه. منظورم اینه که این ربطی به نرم افزار نداره، نرم افزار کار خودش رو دست انجام میده ولی ممکنه سرور بنا به دلایلی ( مثلاً محدودیت ترافیک) قادر به دریافت یا ارسال نباشه
پورت انتقال اطلاعات پیش فرض رو که نمیشه تغییر داد. مثلاً برای HTTP همیشه 80 هست. شما میتونید با تنظیم پروکسی سرور(مثلاً توی ie) اطلاعات رو به نرم افزار خودتون هدایت کنید و از طریق نرم افزار خودتون به یه سرور دیگه و از طریق اون سرور به مقصد اصلی...

در مورد محدودیت حجمی انتقال اطلاعات این نرم افزارها اگه شما سر کیسه رو شل کنید

مشکل حله ! اینو خودمم می دونستم !

در ضمن برای من مهم نیست که محدودیت حجمی انتقال اطلاعات رو نرم افزار ایجاد می کنه

یا سرور !

گفتم دنبال روش یا نرم افزاری هستم که شبیه نرم افزار های پروکسی یا فشرده ساز های

اطلاعات ( onspeed یا cproxy یا ... ) عمل کنه

شباهت فقط از این جهت که مسیر انتقال اطلاعات عوض بشه و پورتی که کامپیوتر من

از طریق اون با اینترنت در ارتباط هست بشه یه پورت غیر از 80 مثلا بشه 3128 یا 5400

یا ...

دیگه از این بهتر نمیشه توضیح داد !