View Full Version : شبیه ساز شبکه (AD HOC)
mahboob
چهارشنبه 15 مهر 1388, 14:56 عصر
با سلام
من می خواستم با شبیه سازهای شبکه مثل glomosim یا ns2 یا upnet آشنا بشم . اگه کسی مطلبی داره ممنون میشم تو تاپیک بذاره
mahboob
دوشنبه 16 فروردین 1389, 19:55 عصر
:گریه:خواهش میکنم:افسرده:
nima_8m
دوشنبه 16 فروردین 1389, 20:00 عصر
شبیهساز GloMoSim به ما اجازه میدهد تا محیط مقیاسپذیری برای شبکههای بیسیم درست کنیم. در طراحی این شبیهساز از شبیهسازی به روش Discrete-Event موازی که توسط Parsec تهیه شده، استفاده شده است.
شبیهساز GloMoSim به شکل لایهای طراحی شده است و API استانداردی را مابین لایههای مختلف به کار میبرد. این کار باعث میشودتا بتوانیم مدلهای
مختلفی را که در لایههای مختلف و توسط افراد مختلف ایجاد شده است، با هم ترکیب کنیم و در نتیجه میتوان کتابخانهای از مدلهای موازی برای استفاده در
پروتکلهای مختلف شبکههای بیسیم تهیه کرد. این پشته پروتکلی برای استفاده در طراحی مذلهایی برای مفاهیمی مانند کانال، رادیو، MAC، شبکه و غیره به
کار میرود.
http://www.pca.ir/forum/showthread.php?3543-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-glomosim
root88
سه شنبه 17 فروردین 1389, 23:43 عصر
دوست عزیز در مورد NS2 هم ممکنه راهنمایی بفرمایید.
nima_8m
دوشنبه 23 فروردین 1389, 23:55 عصر
دوست عزیز در مورد NS2 هم ممکنه راهنمایی بفرمایید.
این شبیهساز (ns2)یک شبیهساز شی گرا میباشد که با استفاده از زبانهای C++ و otcl نوشته شده است. نرمافزار ns برای شبیهسازی شبکههای کامپیوتری و شبکههای گسترده بکار برده میشود. اکثر پروتکلهای شبکه در ان شبیهسازی شده است.
برای دانلود نرم افزار به سایت زیر رجوع کنید که در حدود 40 مگا بایت میباشد.
http://www.isi.edu/nsnam/dist
در این وب سایت همه نسخههای مختلف ns را میتوانید مشاهده کنید که همه بستهها پیشوند all-in-one دارند که قابل نصب بر سیستم عاملهای لینوکس میباشد البته میتوان ان را بر روی ویندوز با استفاده از نرمافزار خاص میتوان نصب کرد. برای نصب بر روی لینوکس بهتر است از نسخه متناظر با gcc ان نصب کرد. در صورت استفاده از نسخههای بالاتر می توان با لینک نرم مشکل را حل کرد.
بعد از دانلود نسخه مورد نظر آن را باید از حالت فشرده یا از طریق محیط گرافیکی (با کلیک راست بر روی پوشه و انتخاب extract here) یا با استفاده از دستور زیر آن را از حالت فشرده خارج کنید.
tar xzvf ns-allinone-2.30.tar.gz
با دستور بالا بسته ns-allinone-2.30.tar.gz از حالت زیپ شده خارج میشود. قبل از ادامه بودن به چند نکته در محیط لینوکس برای تازهکاران اشاره میکنیم.
کسانی که برای اولین بار است با محیط لینوکس کار می کنند به چند فرمان که در محيط لینوکس استفاده میشود اشاره می شود.
شما باید بسته را ns-allinone-2.30.tar.gz را حتما باید در پوشه root که در desktop است باید کپی کنید. یا بر روی پوشه computer کلیک کنید و filesysytem را انتخاب نموده و از انجا root را انتخاب کرده و در داخل ان کپی کنید.
بعد از ان محیط ترمینال را باز کرده اگر با کاربر root وارد شدهاید که همان مسیر root می باشد در غیر اینصورت با دستور cd به تغییر مسیر می دهید.
پس از حالت زیپ خارج کردن در محیط ترمینال یک پوشه به نام بسته بدون پسوند مشاهده می کنید که با دستور زیر به ان تغییر مسیر می دهید.
cd ns-allinone-2.30
بعد از این دستور شما می توانید با دستور زیر به نصب برنامه بپردازید.
./install
این فرایند زمانبر میباشد. ممکن است چند دقیقه طول بکشد.
اگر در موقع نصب خطایی ندهد می توانید به تنظیمات محیط لینوکس بپردازید.
برای تنظمیات محیط لینوکس ابتدا به root با دستور زیر تغییر مسیر دهید.
cd /root
بعد از دستور بالا، دستور زیر را تایپ کنید.
gedit .bashrc
با اجرای دستور بالا یک محیط متنی برایتان باز می شود که دو دستور زیر را در آن تایپ کنید.
PATH=$PATH:/root/ns-allinone-2.30/bin
export PATH
بعد از نوشتن دو دستور بالا شبیه ساز آماده است.
لازم به ذکر است که ns2-2.28 در محیط فدورا 6 بدون هیچ مشکلی نصب میشود و ns2-2.30 در فدورا 8 نصب میشود.
azi1362
جمعه 08 مرداد 1389, 10:00 صبح
سلام
من رو مسيريابي در شبكه manet كار ميكنم قسمتي از آن از منطق فازي استفاده ميشه كه باي از نرم افزار متلب استفاده كنممي خواستم بدونم چه جوري ميتونم از اون تو شبيه ساز شبكه استفاده كنم
ممنون
azi1362
سه شنبه 09 شهریور 1389, 11:15 صبح
كسي با نرم افزاره opnet كار كرده
fatameh2000
دوشنبه 09 خرداد 1390, 11:56 صبح
سلام ، کسی میتونه یه نرم افزاری رو برام معرفی کنه که باهاش بتونم پروتکل های اینترنتی رو شبه سازی کنم و نرم افزار open sours نباشه؟
fatameh2000
دوشنبه 09 خرداد 1390, 11:57 صبح
کسی نیست کمکم کنه ؟
ranasamaditabriz
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 09:09 صبح
شما باید بسته را ns-allinone-2.30.tar.gz را حتما باید در پوشه root که در desktop است باید کپی کنید. یا بر روی پوشه computer کلیک کنید و filesysytem را انتخاب نموده و از انجا root را انتخاب کرده و در داخل ان کپی کنید.
مرسی از راهنماییتون.
ولی روی پوشه rootدر سیستم من علامت ضربدر هست و وقتی می خوام کپی کنم این پیغام خطارو میده :
the folder contents could not be displayed
"do not have the permissions necessary to view the contents of "root
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
rezamahdizadeh
پنج شنبه 03 آذر 1390, 12:16 عصر
آیا Sample دارید
prisa_srr
پنج شنبه 03 آذر 1390, 12:21 عصر
من تازه شروع به کار با opnet کردم . یه فایل آموزشی خوب دارم به فارسی . اگه خواستی بگو برات بفرستم.(فایل های آموزشی زبان اصلی هم دارم )
bm2008
سه شنبه 19 دی 1391, 20:56 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من نیاز به کد شبیه ساز clustering ad hoc network یا clustering mobile ad hoc network دارم . دوستان می توانید کمکم کنید؟ در هر زبانی.
aram_2
چهارشنبه 20 دی 1391, 09:48 صبح
در زمینه شبیه ساز اگه مشکلی بود بگید. این ایمیل منه.
o.aram313@gmail.com
درباره شما که گفتید منطق فازی. خروجی متلب رو باید بیارید تو شبیه ساز. کار شما آفلاین است پس تو دو تا مرحله انجام میشه. نیاز به توضیح بود کامل مسئله رو بیان کنید تا بگم.
سلام ، کسی میتونه یه نرم افزاری رو برام معرفی کنه که باهاش بتونم پروتکل های اینترنتی رو شبه سازی کنم و نرم افزار open sours نباشه؟ بهترین نرم افزار opnet هست. کمکی خواستید بگید خوب بلدم.
من نیاز به کد شبیه ساز clustering ad hoc network یا clustering mobile ad hoc network دارم . دوستان می توانید کمکم کنید؟ در هر زبانی. شما کدش رو هم داشته باشید باید درکی از شبیه ساز داشته باشید تا جواب بده بهتون. برای اینکار باید تو لایه app یه نمونه بسازید. بهترین برید سراغ omnet. من کلاسترینگ رو برای سنسور انجام دادم. البته خیلی ساده با k-mean اما خب جواب داد. کدش رو نمی تونم بدم. اما راهنمایی می کنم
kezhal
جمعه 04 اسفند 1391, 00:27 صبح
سلام. من در مورد شبیه سازی در محیط آپ نت سوال دارم براتون ایمیل زدم متاسفانه پیام به شما تحویل نمیشه.میشه مجدد ایمیلتون رو بزنین.متشکرم
sozan_nl
شنبه 21 تیر 1393, 09:51 صبح
سلام
من این ترم شبکه داشتم متاسفانه 11 شدم با استاد صحبت کردم گفتن اگر شبیه سازی ببرم 1 نمره رو میدن حالا کسی شبیه سازی adhoc با ns2 nhvi
sozan_nl
یک شنبه 22 تیر 1393, 10:55 صبح
با سلام
من این ترم شبکه های پیشرفته داشتم متاسفانه نمره 11 گرفتم با استاد صحبت کردم گفتن اگر الگوریتم های Dsr , AODV را در NS2 یپاده سازی کنم 1 نمره می دهد حالا اگر کسی راهنمایی کنه که این فایل را از کجا می توانم بدست بیاورم ممنون می شوم
samad1515
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 18:46 عصر
سلام بچه ها در مورد شبیه سازی addhoc کسی اطلاعاتی دارد؟؟؟//
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.