ورود

View Full Version : جستجو

ms_raha
چهارشنبه 15 مهر 1388, 18:15 عصر
سلام
من سه تا جدول دارم كه اولي مشخصات دانشجو را مي گيرد دومي درس هاي دانشجو را ثبت نام مي كند(درس) و سومي دروسي را كه يك آموزشگاه ارائه مي دهد را نشان مي دهد (دروس) من مي خواهم وقتي دانشجو خواست درس هايش را ثبت نام كند با وارد كردن كد دانشجوييش در جدول درس درس هاي مربوط به او در يك combo نمايش داده شود به طوري كه وقتي كد دانشجو وارد شد اين كد در جدول مشخصات جستجو شود و با اين كار رشته آن دانشجو معلوم شود و اين رشته هم در جدول دروس جستجو شود و درس هاي مربوط به آن رشته در combo قرار گيرد
ممنون

mostafa_bahar
چهارشنبه 15 مهر 1388, 18:43 عصر
ابتدا در جدول دانشجو جستجو کن find("id ='"+text1.text+"'")x و بعد از پیدا کردن بانک در جدول درس فیلتر کن ado.recordset.filter="id ='"+str(ado.recordset.filed("id").value+"'"x که اطلاعات رو با while داخل combo بریز در آخر هم در جدول دروس فیلتر کن بر اساس رشته و باز با حلقه آن را داخل combo دیگر بریز
پیروز باشی

nima_8m
یک شنبه 19 مهر 1388, 16:35 عصر
ابتدا در جدول دانشجو جستجو کن find("id ='"+text1.text+"'")x و بعد از پیدا کردن بانک در جدول درس فیلتر کن ado.recordset.filter="id ='"+str(ado.recordset.filed("id").value+"'"x که اطلاعات رو با while داخل combo بریز در آخر هم در جدول دروس فیلتر کن بر اساس رشته و باز با حلقه آن را داخل combo دیگر بریز
پیروز باشی

ممنون اگه نمونه داشتی اپ کن