View Full Version : دومین
dada_vahid
چهارشنبه 15 مهر 1388, 20:39 عصر
به نام خدا
دوستان خسته نباشید
من چندتا مقاله یا مطلب در مورد دومین و اصولا کار و طراحی و دومین لازم دارم که می خوام ریزه کاری هاشو دربیارم و اطلاعات خودم راجب این موضوع بیشتر کنم ممنون میشم
:قلب:
Poorang
پنج شنبه 16 مهر 1388, 23:49 عصر
با مقاله که نمیشه اصول و طراحی و ریزه کاری رو در آورد
خیلی بخوام ساده بگم، تو دومین برخلاف ورک گروپ اطلاعات کاربران مثل اکنت هاشون(حساب کاربری) و مجوزهاشون مثل دسترسی به دیوایس ها و یا اطلاعات بصورت متمرکز در یک دیتابیس تو یه سرور (بشکل ساده اگه گفته بشه) (Domain Controller) ذخیره میشه. (تو یه دومین میتونه چندتا DC هم باشه، که معمولا هست)
و خود این یکپارچگی مزایای خیلی زیادی داره مثلا واسه ادمین راهبری و کنترل و تعریف مجوزهای دسترسی و تنضیمات رو ساده تر میکنه
تو ورک گروپ اکنت ها و مجوزها بصورت لوکال (محلی) و تو همون سیستم (کامپیوتر) که تعریف شده ذخیره میشه و حیطه اعمالش هم فقط همونجاست.
تو دومین شما دسترسی به تعداد زیادی از سرویس ها دارید که البته برای ورک گروپ هم تعداد کمی از این سرویس ها امکان پذیره.
درسته که همه جوره دومین امکانات بهتری رو در اختیار ما میذاره اما پیچیدگی دومین باعث میشه واسه شبکه های کوچک (مثلا زیر 10 کامپیوتر) ورک گروپ پیشنهاد بشه که بازم ربط به کاربرد شبکه داره.
البته نه اینکه خیلی پیچیده باشه ولی واسه شبکه کردن بین 5 کامپیوتر...............
در مورد دومین چیزای زیادی واسه گفتن هست که یه تحقیق را میطلبه
باید در مورد Subdomain, Name Resolution in Domain, Domain Security, Active Directory و........ سرچ کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.