ورود

View Full Version : تقسیم بندی گزارش

dr_csharp
پنج شنبه 16 مهر 1388, 11:22 صبح
سلام دوستان.من از Crystal Report استفاده میکنم
پرینت مکالمه های تلفن درنظ بگیرین:
مثلا من میخوام گزارش سه مشترک A, B رو بگیرم.
گزارش اینطوره که مثلا ریز مکالمه های A لیست بشه و در انتها یه جمع بندی و بعد بره سراغ مشترک B , ...
دیتاستی که این اطلاعات رو load کنه موجوده.مشکل اینجاس که چطور بگم مثلا اطلاعات A تا اینجا تمومه حالا واسه B شروع میشه ... ( فکر کنم یه جورایی باید Group بندی کنم و بعد هر گروه یه subReport واسه جمع بندی اون گروه ... )

ممنون

ahrimaneahurai
پنج شنبه 16 مهر 1388, 12:16 عصر
سلام . دوست عزیز با group درست میشه

dr_csharp
پنج شنبه 16 مهر 1388, 13:38 عصر
سلام . دوست عزیز با group درست میشه
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید ؟

mn_zandy63
جمعه 17 مهر 1388, 00:30 صبح
سلام دوستان.من از Crystal Report استفاده میکنم
پرینت مکالمه های تلفن درنظ بگیرین:
مثلا من میخوام گزارش سه مشترک A, B رو بگیرم.
گزارش اینطوره که مثلا ریز مکالمه های A لیست بشه و در انتها یه جمع بندی و بعد بره سراغ مشترک B , ...
دیتاستی که این اطلاعات رو load کنه موجوده.مشکل اینجاس که چطور بگم مثلا اطلاعات A تا اینجا تمومه حالا واسه B شروع میشه ... ( فکر کنم یه جورایی باید Group بندی کنم و بعد هر گروه یه subReport واسه جمع بندی اون گروه ... )

ممنون

سلام دوست عزیز
اگه یک گروه اضافه کنی روی فیلد کلیدی که مشخص کننده اطلاعات مشترک هست، مثلا IDی شخص، خب گروه بندی میشه، و مثلا در Group Header مشخصات شخص و در Group Footer به هر نحو که دوست داری گروه رو ببندی.
در مورد جمع بندی هم میتونی از Running Total استفاده کنی.

موفق باشی

dr_csharp
سه شنبه 21 مهر 1388, 18:01 عصر
سلام دوست عزیز
اگه یک گروه اضافه کنی روی فیلد کلیدی که مشخص کننده اطلاعات مشترک هست، مثلا IDی شخص، خب گروه بندی میشه، و مثلا در Group Header مشخصات شخص و در Group Footer به هر نحو که دوست داری گروه رو ببندی.
در مورد جمع بندی هم میتونی از Running Total استفاده کنی.
موفق باشی
متاسفانه چون تغييرات پست‌ها در اين پايگاه به اعضاي يك پست mail‌ نميشه گاها فراموش ميشه حتي سراغي از پست خودمون بگيريم.اميدواريم تمهيداتي ديده بشه.
جمع بندي براي دوستان علاقمند:
كافيه يه Group اضافه بشه و بعد بر اساس فيلدي كه ميخواين بگين Group by‌كنه
حالا اگه ميخواين تو Footere هر Group يه SubReport‌مرتبط با اون قرار بگيره كافيه يه subReport‌تو قسمت Footer مربوط به Group‌اضافه كنيد و در قسمت link option‌بگين كه ارتباط اين subReport‌ها با Group‌ها بر اساس چه فيلدي باشه.
دوستان اگه سوالي داشتن ميتونن private message بدن كه بررسي بشه..چون اينقدر اين كارفرماي پروژه جاري رو اين بخشش كليد بود كه مجبور شدم حسابي بررسيش كنم :چشمک:
يا حق